Miresele anului 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fetelor...am si eu o intrebare la voi.

Chiar nu a vazut nimeni ca mi-am dat si eu comanda de rochita si de invitatii, ca le-am pus la poze si ca am cerut si eu o parere sau doua?

Acum nu vroiam neaparat laude puteati sa trimiteti si un PM cu ceva de genul "n-am vazut in viata mea ceva mai urat"...numai sa vad ca m-a observat si pe mine cineva.

Eh...ma rog...probabil ca aveti lucruri mai importante de facut...

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Chiar nu a vazut nimeni ca mi-am dat si eu comanda de rochita si de invitatii, ca le-am pus la poze si ca am cerut si eu o parere sau doua?

Hooo...sorooo ..ce sari ashea ...ca or dormi si Pirandele la "hora" asta.....
Iaca iti raspunde Je...vazui rokitza si envetatiile ...1 la mana - envetatiile's misto ca "ie" pe bej,au si-otzar de auriu , si parca si niscaiva calc (adica, mie imi plac)..apoi 2 la mana..la rokitza, imi place si corsetul ca e plin..adekatelea..nu sunt numai sireturile si imediat pielea ...si e sifonaaataaa rau...ah, pardon..vrusai sa zic...zbanghie

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by elara

Iaca si poze cu mine la Romexpo.
Rochita cu floricele roz de la Cr. Ph era 18 mil (la targ ca dupa cica e mai scumpa). Era cu matasica... si m-au dat gata faldurile alea prinse din loc in loc de mici "buchetele" de floricele ca cele de pe corset. Asta e preferata mea .
Ce stil ma prinde mai bine?

Stilul Nr. 1 - culoare roz
ar mai fi aia cu funditele portocalii..dar, totusi, parca prea erai imbracata cu sutien ..."mai opinion"

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:

Fetelor...am si eu o intrebare la voi.

Acum nu vroiam neaparat laude puteati sa trimiteti si un PM cu ceva de genul "n-am vazut in viata mea ceva mai urat"...numai sa vad ca m-a observat si pe mine cineva.

Eh...ma rog...probabil ca aveti lucruri mai importante de facut...

17 iunie 2006

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Scuze madame...eu citisem pe diagonala si am crezut ca doar probai si tu o rochita si chiar ma intrebam de ce sunt asa multe poze cu aceeasi rochita...sunt dusa rau...oboseala e de vina...Sa o porti sanatoasa...si mie imi place ca e umflata...Iar invitatiile sunt f dragute si finute.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Merci de aprecieri...deh, acu' ce sa ziceti si voi da' tot e bine ca ma prinsai si io ca le vazu' cineva.

Oricum la faza cu rochita aveti dreptate, n-am vazut alta mai umflata si mai sifonata decat ea.
Sunt vreo 3-4 materiale vizibile, creturi, volane (ca la fustele spaniole), tafta, tulle jumulit...de toate.
Acu' daca tot nu m-am putut hotara la ceva, le-am pus pe toate si am facut un mixaj.
Aaaaa...si e umflata rau-rau. Eu oricum sunt mititica (adica doi la metru)...cu fusta aia, mai bine ma sari decat sa ma ocolesti.
Elara stieeee....
Ce e si mai amuzant e ca se va adauga o trena la toata parascovenia.
M-a intrebat tanti daca vreau trena de la locul unde stateam pana la oglinda si eu am zis DA fara sa ma uit. Dupa ce am plecat l-am intrebat si eu pe al meu cam cat era pana la oglinda si el imi zice linistit ... aaa, vreo 2 m juma'
Singurul lucru care m-a deranjat a fost impopotzonarea corsetului, asa ca am emis o hotarare de urgenta "zboara toate pampoanele"...zic eu ca serpisorii aia din strasuri sunt mai mult decat suficienti.

Ooana, si mie mi-a placut rochita aia. Daca o comanzi repede (adica pana nu trec targurile) pretul e de 10.500.000 (ca de altfel si rochita mea)

17 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

Ahaaaa, v-a placut???
Era si de mirare sa nu va placa!

I-am citit proaspatului sotz urarile si "comentariile" voastre si, uimire, m-a pus sa va multumesc si in nume propriu pentru "mah, carmenush, nemaipomenit de multe urari, sunt super fetele, poate va intalniti!"! Cam astea sunt cuvintele! Eu spun ca voi sunteti nemaipomenite si, adaug la anterioarele multumiri catre fetele enumerate, alte mii catre Giova si bebelul Marco de o luna ( "Sa-ti traiasca sanatos si sa va lumineze viata!"), catre Elara, Krelia, Ciciep, BraveGirl, SunSmile si toate celelalte al caror nume nu l-am retinut, de multe ce sunteti!

va sarut pe toate cu drag si va doresc sa fiti cal putin la fel de fericite ca mine!

pentru detalii despre buchet, coafura si machiaj, dati-mi un msg pe PM si va dau toate detaliile!

va pupa fata si spuneti-mi cand e urmatorul targ?

PS. 1. Tuturor nou-venitelor miresici, va urez "bine ati venit!" si "Casa de beton armat!". Sper sa gasiti aici raspunsul la intrebarile voastre, poate nu de la mine care intru cand si cand, dar celelalte sunt membre de incredere!
2. Pentru toate cele care si-au cumparat rokia, invitaiile, verighetele, sau au facut un mic pas inainte, va felicit si va urez sa le stapaniti sanatoase!

Acu' chiar v-am pupat!

PISOIU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Sa incep cu inceputul: Pisoi_turbat, mi-au placut foarte mult pozele tale, ati fost amandoi frumosi foc si fericiti-se vede in poze, nu aberez:))Eu iti scriu cu intarziere pt ca ieri am avut o zi infernala si nici n-am intrat pe Dc decat dimineata.
Rallu, mai e nevoie sa-ti spun ca si noi ne-am uitat la o inviatie asemanatoare?! Inca n-am ales nimic, dar tot ceva in genul cred ca vom alege:)
Elara, prima rochita iti vine foarte bine. Acum , alegerea finala iti apartine.
Fetele din Bucuresti am o mare rugaminte la voi: spuneti-mi si mie cateva nume de magazine mai...deosebite unde gasesc treburi legate de cuverturi, lenjerii pat, fete de masa. Am reusit sa aflu ca nasa este "colectionara", prin urmare cadoul va fi asa ceva. Totodata, nasii sunt oameni care-si permit multe asa ca nu ma pot duce sa iau o cuvertura sau o fata de masa obisnuite. Si cum eu nu ma pricep pe unde-s magazinele astea, pt ca nu le-am calcat pragul niciodata, va intreb pe voi. Nu ma intereseaza preturi mici, ma intereseaza lucruri deosebite si de calitate. Vorba aia, nu te zgarcesti cand vine vorba de nasi. Asa ca bagati sugestii, ca maine o iau pe mama de-o aripa si plecam la colindat. Dar i-am spus ca in prealabil, astept sugestii de la fetele mele de pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

buna dimineata!!!

rallu mi-a placut in mod deosebit invitatia ta, e foarte finuta.
eu imi comand invitatiile dupa targul de la marriott ca la cei din pasaj e oferta cu 10% reducere dupa targ 2 saptamani.

rochita imi voi lua aproape de nunta ca sunt atre ciufuta si ma razgandesc repede.
acum ma procup de comandat verighete, cocarde si medalion de miresica.

am pus pe birou o lista si scriu pe ea ce imi amintesc sa cumpar.
in week-end o sa cumparam sampania ca sa scapam de taxa pe viciu.

pana acum am strans bani si acum am inceput sa cheltuim si e tare nasol.

quote:

Merci de aprecieri...deh, acu' ce sa ziceti si voi da' tot e bine ca ma prinsai si io ca le vazu' cineva.

Oricum la faza cu rochita aveti dreptate, n-am vazut alta mai umflata si mai sifonata decat ea.
Sunt vreo 3-4 materiale vizibile, creturi, volane (ca la fustele spaniole), tafta, tulle jumulit...de toate.
Acu' daca tot nu m-am putut hotara la ceva, le-am pus pe toate si am facut un mixaj.
Aaaaa...si e umflata rau-rau. Eu oricum sunt mititica (adica doi la metru)...cu fusta aia, mai bine ma sari decat sa ma ocolesti.
Elara stieeee....
Ce e si mai amuzant e ca se va adauga o trena la toata parascovenia.
M-a intrebat tanti daca vreau trena de la locul unde stateam pana la oglinda si eu am zis DA fara sa ma uit. Dupa ce am plecat l-am intrebat si eu pe al meu cam cat era pana la oglinda si el imi zice linistit ... aaa, vreo 2 m juma'
Singurul lucru care m-a deranjat a fost impopotzonarea corsetului, asa ca am emis o hotarare de urgenta "zboara toate pampoanele"...zic eu ca serpisorii aia din strasuri sunt mai mult decat suficienti.

Ooana, si mie mi-a placut rochita aia. Daca o comanzi repede (adica pana nu trec targurile) pretul e de 10.500.000 (ca de altfel si rochita mea)

17 iunie 2006

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Dya, incearca la cei care au fost prezenti la targul din romexpo care au magazinul pe Unirii nr. 74, 3 statii de 104 de la Unirea. Cred ca ai sa gasesti ceva interesant.
Daca nu... mergi mai incolo putin pe Decebai pe partea dreapta cand mergi spre Muncii la New Style si poate vezi acolo ceva interesant.

quote:
Originally posted by dyadya

Sa incep cu inceputul: Pisoi_turbat, mi-au placut foarte mult pozele tale, ati fost amandoi frumosi foc si fericiti-se vede in poze, nu aberez:))Eu iti scriu cu intarziere pt ca ieri am avut o zi infernala si nici n-am intrat pe Dc decat dimineata.
Rallu, mai e nevoie sa-ti spun ca si noi ne-am uitat la o inviatie asemanatoare?! Inca n-am ales nimic, dar tot ceva in genul cred ca vom alege:)
Fetele din Bucuresti am o mare rugaminte la voi: spuneti-mi si mie cateva nume de magazine mai...deosebite unde gasesc treburi legate de cuverturi, lenjerii pat, fete de masa. Am reusit sa aflu ca nasa este "colectionara", prin urmare cadoul va fi asa ceva. Totodata, nasii sunt oameni care-si permit multe asa ca nu ma pot duce sa iau o cuvertura sau o fata de masa obisnuite. Si cum eu nu ma pricep pe unde-s magazinele astea, pt ca nu le-am calcat pragul niciodata, va intreb pe voi. Nu ma intereseaza preturi mici, ma intereseaza lucruri deosebite si de calitate. Vorba aia, nu te zgarcesti cand vine vorba de nasi. Asa ca bagati sugestii, ca maine o iau pe mama de-o aripa si plecam la colindat. Dar i-am spus ca in prealabil, astept sugestii de la fetele mele de pe forum.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarisa_clarisa spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Pe calea Victorei e un magazin super,imi scapa acum numele
Mai poti sa te duci in Mall,jos langa nescafe.Dar eu m-as duce intai la cel de pe calea victoriei.

Clarisa

Mergi la inceput