ventriculomegalie cerebrala

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.ianis spune:

buna ziua sunt foarte ingrijorata sunt insarcinata in 22 saptamani am fost la ecograf si m-ia spus ca ventricolu drept este 10,2 si ventricolu stang de 6mm nu pot sa imi revin imi este foarte frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Am facut morfologia si sunt ingrijorata pt ca mi s-a pus diagnosticul de ventriculomegalie unilaterala bord-line. Dr ne-a spus sa nu ne stresam ca suntem la granita adica daca val normala este de pana la 10 ,intre 10-12 bord-line si dupa 12 pot aparea probleme.
La noi valoarea a fost de [b]10,08 adica f putin peste.
Mi-a zis dr ca diferenta este atat de mica aprope insesizabila sa stam linistiti.
S-a chinuit f greu pt ca bebe era pus cu capul in partea dreapta bagat in coapsa mea .A ramas sa mai facem la 30 de sapt inca o eco si s-ar putea diferenta asta sa dispara intre timp.
Printre cele care sunteti la a 2 sarcina as vrea sa stiu daca v-ati confruntat cu asa ceva . M-ar ajuta f mult sa stiu ca copii cu acaleasi probleme ca noi s-au nascut sanatosi.
Aspept pareri despre acest diagnostic.

PCOS , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Elevit 1/zi, Magne B6 1/zi ,acid folic 5mg /zi, Arefam 200mg /2 zi
FIV1 la Giulesti nereusit
insarcinata natural in a 2-a luna dupa FIV
22+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput