Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -106
Raspunsuri - Pagina 11

felicia_ spune:
Liana, mea culpa!
Noi suntem vinovate pt dezamagirea ta de azi... am dat inaimte cu "test, test", desi tu voiai sa mai astepti...
Gata, promit ca de acum am rabdare si astept ca fiecare sa faca testul atunci cand vrea , sau cand crede ca e momentul...
Totusi, pana nu vin uratii.. cine stie?
Poze1Poze2

melutzica spune:
Catty,,esti o dulce;pot sa ma parapdesc de ras de ce a zis sotul tau ,sau a vorbit serois??/
Va pup pe toate fetele

melutzica spune:
aventura si cristina,,al meu sotz de cateva luni imi canta cantecelul asta cu relaxatul si stresatul si gandul fix doar la bebe
.da,te obisnuiesti si tot asa gandesti
,ca de,n-ai cum altfel.
Pusici mari la toate

Mirona spune:
Liana mã betoane mã, ce rau imi pare ... si aveai toate simptomele necesare. Stii si io am fo multe luni gravida la cap .... dar chiar simtomele tale nu le aveam. Imi dai voie sa mai sper pt tine? Macar pana ne anunti ca au venit uratii ... si incearca sa nu disperi.
Miro

KITTA spune:
Tabithafato...Pai de ce nu ma intrebi pe mine? Nu stii ca-s experta. Nu ai nici o treaba cu dr. Te interneaza, iti mai face niste analize sau nu dat fiind ca ai facut de curand laparo si tot la ei si instilatiile ti le face o asistenta. pe mine m-a vazut dr. pe culuoarul spitalului si m-a recunoscut, a zis @ Ai venit la instilatii, urmatoarea luna liber la prestat si dupa aceea la ea la control + stimulare daca nu se intampla nimic. operatia in sine, adica instilatiile nu sunt complicate si nici dureroase, de aceea le fac asistentele.
Fara frica...

KITTA spune:
Liano nu stiu ce sa mai zic ca mai lasat fara cuvinte...De-abia asteptam sa ajung acasa sa citesc rezultatul, da' cand colo vad ca ne mai tii pe jar...

KITTA spune:
Buna dimineata fetelorhai ca va trezesc la realitate si va aduc pe prima pagina. Eu cum v-am spus mai demult daca nu fu BB luna asta, ma duc la dentist si azi imi face anestezie ca o sa ma pileasca de o sa imi iasa creierii din cap.Da' cine o sa aiba dupa aceea dinti frumosi?Eu...Asa ca deh, baba o sa sufere la frumusete..
In rest va doresc o zi buna ca ia uitati-va ce zi insorita e afara!

bubulina1 spune:
Neata fetelor! Ce cautati pe pagina 2? Era sa nu va mai gasesc! Cred ca toata lumea este ocupata cu sau cu proiectul
Liana, eu zic sa mai astepti oleaca, e cam devreme!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Tabitha spune:
Buna dimineata !
Kitta: multumesc mult pentru lamuriri. Asa stiam si eu, ca o asistenta face instilatiile, dar vroiam sa fiu sigura. Ma gandeam ca in cazul in care nu e dr. Bucur in spital in perioada respoectiva sa ma programez la alt dr. ca sa fac monitorizare (tot o sa fiu in spital 5 zile) si poate sa-mi faca o IAD. Ce ziceti? O fi bine? O fi rau? O sa ajung sa ma cunoasca toti medicii de la sterilitate, ca deja 2 ma sriu, ce mai conteaza inca unul.. Care insa sa fie acela? Intrebare de baraj. Kitta draga, abia astept sa-ti vad zambetul cu dintii aia frumosi...
Liana: no news, good news. Adica inca nu au venit uratii, sa intelegem? Pai daca e asa, e de bine. Noi speram in continuare si iti tinem pumnii pana la victoria finala.
Fetelor, am ajuns la concluzia ca sotul meu e mai destept decat mine. M-a facut sa vad ca in ultima perioada gandurile mele stau numai la bebe si acest lucru afecteaza relatia noastra. Bebele trebuie sa vina din iubire. Ca atare am decis sa acord mai multa atentie relatiei cu sotul meu si cu siguranta bebele va aparea la momentul oportun. Prin urmare, maine plecam la munte, sa ne relaxam pana duminica. Sa-mi puneti aici absent motivat, da?