Vrancea (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Va doresc o primavara frumoasa si plina de iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasti spune:

Doamnelor si domnisoarelor pe pe sectiunea vrancea/desprecopii.ro, un gind frumos si o raza de lumina primavarateca care sa razbata pina la fiecare din voi!

http://i5.photobucket.com/albums/y191/dnvoice/Abum%201/Martisor.jpg

http://i5.photobucket.com/albums/y191/dnvoice/Abum%201/ghiocei_sm.jpg

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasti spune:

... si inca ceva :

http://i5.photobucket.com/albums/y191/dnvoice/Abum%201/Ghiocei_1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Toate gindurile bue, in prag de primavara!

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Si de la noi o primavara frumoasa si senina!

Va pup, vin cu vesti, a aparut si la mine CM...mi s-a luat o piatra de pe inima caci ma cam impacientam. Speram acum sa fie ultimul si sa pot veni cu vesti bebeloase cat de curand.

Gata, fug si eu, o seara frumoasa!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ce faceti dragelor, cum ati petrecut ziua de ieri?

Haideti sa va spun ce colegi minunati am: sunt vreo 45 de baieti, iar noi vreo 20 de fete... Anii trecuti au mai reusit sa se organizeze cat de cat, dar anul asta ne-au lasat fara cuvinte. Au invitat toate fetele in sala de sedinte unde ne-au asteptat cu cate un cosulet cu ghiocei, un martisor si masa plina de bunatati (prajiturele si suc). Chiar ne-au surprins! Ce sa mai spun: bravo lor si sunt mandra ca am asa colegi!

Nasti, iti multumim tare mult. Chiar daca treci rar pe la noi, eu cel putin stiu ca esti un adevarat gentleman si cu drag te primim oricand!

Danuta adevarul este ca te inteleg. Asta este cel mai mare neajuns al celor care aleg sa plece in alta parte. Eu de multe ori am zis: daca as avea 2-3 familii de prieteni cu care sa plec, as pleca, insa singuri mi-ar fi tare greu. Uite, o si un de la mine si te rog sa crezi ca sunt cu tot dragul.

Pentru toate fetele noastre dragi care sunt departe de tara un buchet mare de

Va pup si va doresc o seara frumoasa!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by motanik

Si de la noi o primavara frumoasa si senina!

Va pup, vin cu vesti, a aparut si la mine CM...mi s-a luat o piatra de pe inima caci ma cam impacientam. Speram acum sa fie ultimul si sa pot veni cu vesti bebeloase cat de curand.

Gata, fug si eu, o seara frumoasa!

--------------------

Andra

Si la mine a aparut CM.Pe 28 feb.Am fost cam dezamagita.

Sim,mersi!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna seara!

Noi maine avem serbare...Primavara mea de o luna ma tot intreaba cat mai e pana la serbare. Evident, ca de fiecare data...iar avem emotii, dar ne tratam . Tot la Palatul Copiilor, tot pe scena, iar mie tot la fel or sa-mi tremure picioarele, macar camera s-o pot tine dreapta cand o incepe puiu' sa zica poezele despre mama. Nici nu va spun ce emotii sunt in capul meu. Gata, fug sa iau copila de la gradi si promit sa revin maine cu povestea tremuriciului (anul trecut cred ca am bocit cateva minute bune pana mi-am dat seama ca se mai uitau unu altul la mine, iar io nu pricepeam de ce). Nu's ce sa zic: sa va rog sa tineti pumnii la artista sau mie...

Pupici si o seara frumoasa!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, salutare,

slaaaaba rau activitatea pe aici! dar tocmai io marea absenta ma dau mare.
Noi am gasit o noua locuinta si pana la 1 aprilie ne mutam. asa ca suntem in zugravit cautari de mobila de bucatarie(ca de altceva nu ne mai raman bani!)si trebuie sa gasim un chirias aici ca daca nu ne manaca chiria in 2 locuri.

Simo, asteptam impresii despre serbarea primaverii si despre sanatate!

Roxana, unde-mi esti?

Andra, Dana va spun io si fetele poate sa intareasca. Cand vine bb vine stii dinainte. Sunt schimbari si sunt evidente. Mirosuri, somn sau constipatie. Orice test confirma dar stii!

Oricum e bine sa treaca mai multe luni intre perioada anti si sarcina pt ca ovarele au fost "oprite".
multa bafta.
-ici la toata lumea si tre sa imi scot kupilul la plimbare!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136&whichpage=1" target="_blank"> Sa redam speranta si copilaria lui Denis!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna seara!

Nici eu nu m-am tinut de cuvant, dar oricum sunt mai activa ca multe dintre voi si din cauza asta scot stiloul cu cerneala rosie si iar pun absente Pai unde umblati? A venit primavara si ati iesit la plimbari? Mmm, nu cred, am auzit ca e inca iarna in toata regula...

Cum a fost de martisor? Ce martisoare ati primit, cum ati sarbatorit? Sau va pastrati pt 8 martie?
Am primit o geanta sport de la TCM (nush daca v-am zis ca suntem clienti fideli si ne plac tare mult produsele lor) si dragul meu sotz a cumparat si prajituri. Pt 8 martie i-am batut un apropo subtil...si stiu ca voi primi un set de 2 inele de la TCM, www.tchibo.co.uk/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/uk/-/GBP/TdUkDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=M2348" target="_blank">astea adica.
Dar nu o sa iesim nicaieri..

Maine seara ma duc la doctor, sa vedem ce zice madam cand ii spun ca intre doua CM au trecut cam 100 zile.. Sim, succes sa vii cu vesti bune ca stiu ca si tu ai programare maine.
Si astept si pozici de la serbare!

In rest, s-a apropiat plecarea mea la curs. Vineri vine colega din .ro, sambata o sa colindam toata ziua Londra sa apuce si ea sa vada cat mai multe...si duminica la drum cu noi. Sunt nerabdatoare dar am si emotii caci plec fara Lari si nu stiu cum o sa fie...Deja mi-e groaza ca nu pot sta fara el..

Cam atat. Astept vesti de la fiecare dintre voi. Va pup, va doresc o saptamana reusita si numai bine!

--------------------

Andra

Mergi la inceput