Fetele din America (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Simina,

am luat si primul episod - acolo la linkul pe care l-am pus mai sus la pagina de arhiva se pare ca le tin mai mult decit o saptamina, deci nu trebuie sa te stresezi ca n-o sa apuci sa-l downloadezi pina miine.

Duminica e partea a treia.

Iuliana

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

elena, nu-ti trebuie pasaportul romanesc cand aplici pt cetatenie, doar green cardul. succes

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Simina tot mai bine in Predeal!!!!

Noi nu prea ne-am apucat de bagaje, tot ne pacalim ca mai avem timp...In rest am inceput sa golim de prin casa, si mancam in castronenele copilului si ne imbracam cu 2 schimburi de haine...de asta le-am si bagat aiurea la masina de spalat si au o culoare tare nedefinita acum!!!

Cat dureaza sa iti schimbi pasaportul la consulat? Lui Radu ii expira in nov si tipa de la ambasada ne-a spus ca poate dura si 2 ani...asa ca mai bine se intoarce in tare sa il schimbe...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Simina tot mai bine in Predeal!!!!

Noi nu prea ne-am apucat de bagaje, tot ne pacalim ca mai avem timp...In rest am inceput sa golim de prin casa, si mancam in castronenele copilului si ne imbracam cu 2 schimburi de haine...de asta le-am si bagat aiurea la masina de spalat si au o culoare tare nedefinita acum!!!

Cat dureaza sa iti schimbi pasaportul la consulat? Lui Radu ii expira in nov si tipa de la ambasada ne-a spus ca poate dura si 2 ani...asa ca mai bine se intoarce in tare sa il schimbe...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Sinziana, de ce-i mai bine la Predeal?

Cu pasaportul, nu-i chiar asa! Vezi ca au mai fost discutii pe aici, care si cum si l-a schimbat si nu am auzit de 2 ani...

In alta ordine de idei, ieri am luat ceferticatul de nastere al americancei noastre. Nu a durat mai mult de 15-20 de minute, cu intrebari cu tot si cu completat formularul chiar acolo, la ei. Deci acum avem oficial un mic cetatean american in familie. Urmeaza sa-i facem pasaport, poate ne plimbam si noi prin nord sau prin sud anul asta, cine stie?!

Elena, mult succes, si eu stiu ca la cetatenie iti trebe doar GC-ul! Tinem pumnii!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Iuliana, tu reusesti sa vezi reportajele alea de pe hard, ca eu nu! Poti sa le stringi pe toate si sa le pui pe un CD/DVD si sa mi-l trimiti? Iti trimit eu cec cu costurile necesare. Multumesc!

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Simina,

da sigur, le vad cu Real Player dar nu fisierele cu extensia .flv ci cele cu extensia .rm, pe care l-eam downloadat tot cu Flashgetul, dar cu alt URL, asa cum am zis mai sus:

rtsp://ushelix.tvr.ro/video/DATA-2006-02-05-6-04.rm

daca tu ai putut trage fisierele .flv (ceea ce la mine n-a mers!) nu vad de ce nu poti schimba URL-ul in flashget (ope it si la edit click on Insert URL).

editez: Simina, nici nu e de mirare ca n-ai inteles, fiindca am mincat litera n de la open! SI nici n-am scris cu litere mari pe ici pe colo...

Asa ca reiau, mai pe scurt

-step one: open FlashGet
-step 2: click on Edit
-step 3: deschide optiunea "Paste URL"
-step 4: pune in ea linkul
rtsp://ushelix.tvr.ro/video/DATA-2006-02-05-6-04.rm

ASTA e tot! Iar dupa ce termina de downloadat gasesti fisierul in c:\download

sa stii ca si eu ma panichez cind vad texte de astea si nu imi face de loc placere sa le de"descifrez" pentru ca trebuie rabdare, iar tu cu un pui mic (si asa de scump! - sa-ti traiasca!) numai sa te concentrezi la "prostii" de astea nu ai timp.

am incheiat editatul

Nu e nici o problema sa ti le pun pe un CD si sa ti le trimit sau si mai simplu sa le pun pe un site unde am acces si sa le downloadezi tu de acolo!

Iuliana

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Iuliana, ma mai pricep eu la calculatoare, da' nici chiar prea tare, dovada ca mi-am imbirligat neuronul si asa obosit cind am citit ce ai scris tu!!! Poate miine dimineata, mai odihnita, voi intelege totusi ce ai spus. daca nu... poate totusi le sharuim cumva... Multumesc mult!

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru traducere, am reusit, dar vad ca tot incearca sa-l "prinda" si nu res=useste inca... A incercat pina acum de 55 ori deja. Mai incerc si miine, ca e cam tirliu acum.

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysuk spune:

Fetelor din New Jersey, am vazut ca sunteti 7 la numar...sau poate chiar mai multe..Am o rugaminte mare la voi,cand aveti timp sa-mi raspundeti si mie la cateva intrebari legate de orashel.Ce merita vizitat,si mai ales cam cat costa chiria/luna la apartamente,sau complexe de apt,si cate pers trebuie sa fim ca sa ne fie mai usor,la cazare.Mentionez ca o sa stau 3 luni si as vrea mult informatiile astea.. De aici,din Romania,sponsorul asigura cazarea am inteles la maxim 250$/luna.E mult,e putin?Ca nu vreau sa-mi iau iarasi tzapa,ca vara trecuta.Sa platesc si sufletul din mine.Cum e vremea pe acolo vara?O sa fiu in Wildwood..mai exact.Langa malul oceanului Abea astept sa ajung si in New York.Va pupacesc pe toate,si astept un raspuns de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Va salut,

Mai primiti o mamica si o pitica de 1 an si 2 saptamani, in Chicago de 3 saptamani si foarte bulversate amandoua? Schimbarea intregii vieti pentru fetita mea a fost un soc teribil. Dupa 3 zile de plans incontinuu si stat in brate non-stop, a urmat o raceala de toata groaza, iar acum 3 zile de temperatura 39-40 grade, fara alte simptome. Am ajuns cu ea la Children's Memorial Hospital si ....nu are nimic cica. Doar un virus. problema e ca nu ne-au venit inca actele si o sa ne cam coste virusul asta de-o sa ne indoaie. Infine, sper ca aparenta stare de mai bine de acum sa evolueze tot inspre revenirea completa.
Pe mine aceste probleme m-au luat pe nepregatite asa ca....am fost in pragul disperarii. Acum sunt ceva mai bine dar....tot imi vine sa ma urc in primul avion si sa fug acasa....desi nici acolo nu e Raiul de pe pamant.Infine.
Sper sa ne revenim la traiul normal de zi cu zi de acasa...

Primiti asemenea "specimene"? Cred ca experienta voastra si vechimea pe taram american imi vor mai ridica moralul.

Mergi la inceput