Fetele din America (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

se pare ca la sfarsitul acestei luni ne vom muta in baltimore (maryland). m-am uitat dupa apartamente de inchiriat in zona columbia, cred ca pe acolo ne vom stabili, desi job-ul este in hanover. stie cineva cum e zona, pliz? sau aveti alte sugestii? multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

Lai, LA MULTI ANI! Multa dragoste, sanatate si fericire iti doresc!
Eu ma abtin de la M&M's precum si de la delicioasa inghetata de la Haagen Dazs pe numele ei "Dulce de Leche"... Motivul? Puternicele 7 kg pe care le-am cules pe-aici intr-un an...

"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Cornelia,

incearca la inghetata cu marshmallows!

si nu glumi cu kilogramele - fetele au mare dreptate! Nici nu-ti dai seama cum te faci din silfida cirnatz cu trei burti una peste alta din pacate! Baiatul meu in prima lui sedere aici a luat vreo 15 kg in 2 luni, tot testind bunatatile!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mersi iubitele, google tot afrodisiace a zis:)

pupiloi.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Iubibubi, eu am stat in Maryland, acuma sunt in DC 20 de mile mai jos. Am fost de cateva ori in Baltimore, dar in plimbare; cunosc diferite personaje care stau in Baltimore, se zice ca e mai ieftin si mai periculos. In Columbia e cam ca peste tot in Maryland, frumos si verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Anca, Sabina, Ciuf, Cornelia, Bucluc multumesc pentru urari si gandurile bune

Si asa ziceti, M&M verzi mmmmmm

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani cu intarziere Lai!!!
Mie imi place Ben&Jerry cu fistic, da pentru ca am multe kile in plus pap pop sicle sugar free!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

Llaura, multam pt. info! vazui si io pe harta ca e verde tot p-acolo, asta-i bine :)) partea cu periculozitatea ma interesa in special, io aici unde stau e ok, nu inchid niciodata usa cand plec :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La mult ani, Lai! Sanatate, succese si multa fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

La multi ani Lai!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput