Fetele din America (60)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura Takacs spune:
Uau, Siminaaa! Ai gresit-o mami cu culorile. Nu-s numa' asa de-a moaca. Green M&Ms sunt afrodisiace, asa se zice. De aia a si venit vorba de ele acuma de Valentine's Day. Sabina, asta e "esplicatia" la alea verzi.
Sanca spune:
M&M scot bomboane pe culori diferite, depinde de sezon. De Paste baga mm's in pasteluri, de Halloween le baga pe cele cu negru si portocaliu. Poate ca cele verzi sant pentru St Patrick day care v-a fi pe March 17.
Deocamadata astazi mancam MM rosii de Valentine Day.
Laura Takacs spune:
Sanca, da-mi voie sa te contrazic. Sunt absolut sigura ca cele verzi sunt la misto categorisite ca afrodisiace. Daca nu ma crezi, da un search pe net. De acord cu tine ca la diferite sarbatori apar cu diferite culori.
Voila "de vezi" web site-ul cu pricina: http://www.snopes.com/risque/aphrodis/mandm.htm
Siminaf spune:
Chiar afrodisiace??? Ca eu am bagat M&M's la greu intr-o perioada, si numai de asta nu aveam chef! Am bagat asa de la greu, de acum nu mai pot nici sa le vad!!!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Sanca spune:
Laura, habar naveam. Invat ceva nou in fiecare zi.
Imi place si faza cu - ultima bomboana daca este rosie - pune-ti o dorinta si se v-a adeveri, daca ultima e galbena, call in sick, portocaliu e good luck si cea maro e bad luck. Cool!!!! Sper sa nu le incurc.
Siminaf spune:
Or fi bad luck alea maro, da' eu le vinez ca pe nu stiu ce...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
corneliaa spune:
Inafara de inghetata cred ca M&M -urile sunt singurele luxuri de cand am venit! M-ati innebunit la faza cu culorile!
Mai spuneti-mi ce mai gasesc delicios, ca doar mai am ceva kg pana la 100, mai incap ceva bunataturi!
corneliaa spune:
La multi ani plini de bucurii Lai!
p.s. am uitat sa va scriu mai sus ca acum pescuiesc bomboanele de ciocolata dintr-o cutie cu inghetata!O sa ma fac de 100 kg!
Oana_B spune:
Cornelia, foarte buna este inghetata Godiva, preferata mea este belgian dark chocolate, asa o savurez parca sunt in reclamele alea de fac numai hmmm hmmm:)))))))
Ai de grija cu ce bagi in stomac ca foarte usor pui si greu dai jos. Mie mi se face pofta numai cand vad ambalajele si la supermarket io cred ca aia spala pe jos cu detergent cu miros de mancare dom'le ca mereu mi se face foame acolo:))))
Aaa, v-am zis ce desert preferat fac io cu sotamiu cand avem chef de ceva bun? Inghetata calda:)) Intr-o cratita se pun o mana de cranberries d-alea uscate, o cutie de cirese in sirop, zestul de la o portocala data pe raztoare, se stoarce portocala, o tzara de esenta de vanilie si se lasa fo' 10-15 minute sa-si ia gustul unele de la altele si sa se inmoaie cranberries. Se toarna portii din el peste inghetata cu gust de vanilie sau gust french vanilla. sosul ala cald topeste din inghetata si e asa buuuuuuuuun
Daca v-am mai zis inseamna ca m-am sclerozat de nu-mi amintesc
Oana_B