Fetele din America (60)
Raspunsuri - Pagina 12
nematics spune:
Simina,
bag mina in foc ca alea de la banca au facut-o inadins - cine stie ce li s-a parut suspect (si nu e de mirare la orizontul lor ingust de gindire) si au zis ca mai bine sa gaseasca o modalitate sa taragneze pina va plictisiti decit sa-si ia vreo responsabilitate. Mi s-a intimplat si mie de citeva ori sa trec prin situatii similare. De atunci am invatat sa nu ma las - si voi trebuia sa cereti sa vorbiti cu vreun superviser. Asta e metoda cea mai sigura ca sa descurci o probleme, daca ea poate fi descurcata!
Eu am trimis aici prima data 500$ la Citibank si mi-au dat ei card secured, pentru vreun an. Apoi mi l-au desecurizat, dar cu un credit line mic. Acum vad ca pot sa maresc linia de credit automat pe internet, pe pagina lor, cam la 3-4 luni. Am ramas cu Citi fiindca imi dau 5% back din ce cheltuiesc in grocery stores si la gas station si 2% in rest.
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
Alysuk spune:
Multumesc mult Bucluc pt raspuns.Pana in vara,stau cuminte in bancutza mea...si citesc tot ce se poate afla din mesajele fetelor din NJ.Sunt curioasa ce e de vizitat...si care sunt preturile...daca exista o diferentza mare de preturi intre Nj si California.Dar,vad eu la fatza locului.Iti multumesc si pt preturile de cazare;da,eu ma refeream la case..complexe de apt,cred ca d'alea ni se dau...sa stam mai multi,cu living comun,2 bai comune,si 2 camere.Sper sa fie asa,o sa aflu mai multe despre cazare,in martie,la prezentarea ofertei.Va pupik pe toti si pe toate fetele de peste ocean!Aveti grija de voi si de bebeii vostri!
lai spune:
Diana, Sanzi, Simina, Iubi, multumesc!
Simina, nu stiu in ce parte apar (adica la inceput, la mijloc sau la sfarsit), dar din cate am inteles e un segment cu oamenii de afaceri din Silicon Valley si un segment cu studentii. Eu sunt cu studentii. Sunt imbracata cu un pulovar verde, de asta ziceam de ceva verde Si sunt singura fata din grupul de romani pe care l-au filmat la noi la universitate (asta pentru ca a fost organizat in graba, altfel mai avem si alte romance).
Lai
Siminaf spune:
OK, gata, o sa fiu cu okii in paispe mii, sigur nu te scap!
Iuliana, totusi nu ar fi avut nici un risc, avind in vedere ca totul era pe banii nostri, nu? Adica secured.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Sabina spune:
La multi ani Lai!!!!
fetele...vin peste voi cu o intrebare stupida.
Ce inseamna bomboane M&M verzi? Va roooooog:))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Siminaf spune:
Pai M&M's sint de diferite culori, cu crema buuuuuuuna de cioco inauntru. Dar culorile sint amestecate, din cite stiu eu. Eu, cel putin, nu am gasit pungi care sa aiba doar o culoare.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
ciuf spune:
Lai, la multi ani, cu multe realizari pe toate planurile si sanatate!
Siminaf si Sinzi ana, aveti niste copii adorabili.
La capitolul laptic, noi am fost multumiti de Similac pe care am stat pana la un an dupa care am trecut pe laptic de vacuta.
Cornelia, bine ai venit pe taramul american. Iti doresc o acomodare cat mai usoara si sanatate puiului.
Numai bine,
Ciuf (31+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/album/547593621sRsSaN
Am pus si noi cred ca ultimle poze din Ro...hm...ce aiurea suna!!!
Multumesc Ciuf...hihi...orice cioara.....si io ca ele sunt tare mandra de ce frumusete si destept baiat a iesit din noi!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David