mamici de ianuarie - februarie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

TEOLINDA,NUSH DACA E ASA BUN CEAIUL SAU ERA ASA OBOSIT CA A RECUPERAT SOMNUL,cert e ca intrasem la banuieli.bebele
MARAKI,sper din tot sufletul sa-si regleze programul.mai nou e constipat.ultima data a facut alataieri cu supozitor dupa trei zile(cu termometrul nik),si acum sa-i bag iar?angelos
IRINA,DENISA,IOANA,GIOVA,BEE,Cata
AM FOST SI NOI UN PIC AFARA,DAR NUSH CE ARE ca nu vrea deloc in landoul de la carucior,asa ca de cate ori iesim,cu o mana plimb carutul gol si cu alta bebenacul.acum are o perioada cand accepta suzeta,asa ca e mai linistit.cu toate ca mai are colici.
ieri am incercat si noi,dar am ajuns la jumate ca doooooare,asa ca ...
eu de doua zile beau ceai de anason,pt stimularea lactatiei,si are efect,curge laptele ca la robinet,plus ca am inteles ca il ajuta si pe bebe pt colici
azi m-a luat durerea de cap cand am primit o amenda de 1650euro,de acum doi ani cand a condus iulian fara asigurare,fara permis si fara oglinda retrovizoare.ne-au confiscat masina,am platit vreo 500euro pt permis si oglinda,dar amenda pt asigurare a mers prin judecatorie si uite asa ne-am trezit cand crdeam ca incepem sa iesim din datorii,cu ditamai amenda.am crezut ca nu-i adevarat...asta e,greseala se plateste.
va pupic,ca-s cam cheauna

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput