mamici de ianuarie - februarie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata, cica dupa 42 de zile de la nastere, trebuie sa mergi la primarie sa completezi o cerere si sa duci dosarul cu acte. Nu stiu ce acte, mama se ocupa pt. mine. dar bani vin dupa cateva luni, prin mandat postal cred, prima data.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Monica e de belea Diana ta. Dar daca si gagicul ei e la fel... nu stiu ce se va intampla in patul lor.

Mirela pupicei lui bebe Dani cumintelul. Chiar asa minuni face ceaiul ala ? Eu cred ca era el obosit.

Irina vezi cu preotul « reincarcat » ca poate i-a murit conexiunea la internet si d-aia nu iti raspunde la mail. Da si tu un telefon atunci.
Apropos de cosmetice de bebe si Nicolas tot Mustela foloseste. Crema pentru schimbat si samponul pentru par si corp care ii prieste f bine.

Cata imi pare rau ca Bia are probleme cu regurgitatia atat de abundenta. Lasa ca se face ea fetita mare si va sti cat sa pape. Si gagicul ei Marco am inteles ca tot problema asta o are.

Bee- sper sa puneti totul in ordine in timp util pt nunta. Ti-ai luat rochia?

Denisa success la doctor si multumim pentru aprecierile la adresa invitatiei de botez.Sa ai inspiratie si tu... si sa ne-o trimiti si noua sa o vedem , dupa aceea. Am vazut pozele cu Emma in vizita si e super dulcica. Dar tot cu tati imi pare ca seamana mai mult.

Noi am fost si astazi afara cam 1 ora. Si Nicolas a adormit de cum a dat cu nasul de frig , l-am adus acasa, l-am dezbracat si l-am pus in patut pe burtica si doarme si-acum... Deci de 2 ore ... probabil ca in curand se trezeste sa pape si apoi incepe show-ul de dupa amiaza... si pana la ora de baita(20 :00).
Nu am dat de pediatra sa vina sa faca vaccinul. Are mobilul inchis gagica. Mai este timp oricum.
Cata... celalalt vaccin este PENTACTHIB ca data trecuta l-am scris gresit.
Fetelor voi ce mai mancati ca eu nu mai stiu ce sa pap.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna fetelor, am mai scris o data mesajul asta si mi s-a blocat pagina cand sa-l trimit asa ca imi vine sa fac cu nervii….dar reiau:
“LA MULTI ANI!” tuturor puiutilor care isi serbeaza azi o luna sau doua de viata, sa fiti sanatosi, fericiti si sa le aduceti parintilor numai satisfactii!
Avem vesti bune: am fost la medic si nu se pune problema de stafilococ pentru ca i-au trecut bubitele cu Nidoflor, si oricum cica diagnosticul de stafilococ se pune in urma unor teste, adica se ia mostra de pe pustule, eritem, eczema sau ce e, se face cultura in laborator si abia apoi se poate da un “verdict”, asa ca fetitei prietenei mele s-ar putea sa-i fi pus aiurea diagnosticul doar asa pe “vazute” si a infundat-o cu antibiotic. Am fost felicitati pentru cat de bine am crescut. Avem 5.000gr, 57 cm si suntem caposi, adica circumferinta capului e putin mai mare decat ar trebui dar asta e bine pentru ca fontanela e mai mica si atunci creierasul are totusi spatiu unde sa se dezvolte.
Cata felicitari pentru curajul de care ai dat dovada si ma bucur ca totul a decurs normal. Asera a incercat si saracul Cristi ceva (dupa ce a fost plecat 6 zile in delegatie) dar I-am spus sa-si mute gandul, ca poate isi muta cuibul in dormitorul mic pentru ca si asa sforaie si ma trezeste mai rau ca Razvan. Mie mi-a dat dr Clotrimazol ovule (a gasit el o secretie care nu l-a incantat – bine ca nu a gasit paianjenis si lilieci ca de cand n-a mai fost vizitata…) dar ma doare ca dracu cand le pun, iar intr-o zi mi-a curs si putin sange…

Pentru dosar aveti nevoie de :
-copie dupa propriul act de identitate (eu am dus si dupa a lui Cristi ca sa fiu sigura)
-copie dupa livretul de familie (eu nu am asa ca am dus copie dupa certificatul de casatorie)
-copie dupa certificatul de nastere al copilului
-extras de cont daca doresti ca banii sa iti fie virati intr-un cont de card
-documentele cerute de ei pe care le gasiti aici: www.ddfssbn.netfirms.com/anexa1F.doc" target="_blank">anexa1 ,www.ddfssbn.netfirms.com/adevang.doc" target="_blank">anexa4 ,www.ddfssbn.netfirms.com/declparinte.doc" target="_blank">declaratia_celuilalt_parinte ,www.ddfssbn.netfirms.com/adevimp.doc" target="_blank">adeverinta_privind_veniturile ,
Cu dosarul complet poti sa mergi doar dupa ce ai efectuat integral cele 42 de zile de concediu de lehuzie (si in maxim 60 de zile de la incetarea celor 42 de zile

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Denisa super pozele. Emma e o copie in miniatura a lui Dragos!!! Voi ati facut nunta in Canada?
Si tu arati foarte bine. Ti-ai revenit excelent

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Teolinda acum am vazut noile poze cu Nicolas. Mare fratelo... mai ca il ajungea pe prietenul Eduard . E frumos foc si ce cuminte statea el in bratze . Sa va traiasca si sa ii mai faceti o surioara la fel de frumoasa. Si invitatia e misto de tot.
Denisa dc tot m_am dus la poze am vrut sa vad si pozele tale dar erau doar pe email si e greu de vazut . Nu inteleg de ce nu le bagi dincolo la poze mai ales ca am vazut ca dai parola si la fetele de iulie_august sa iti vada pozele. Nu de alta dar in email e greu ca trebuie sa le descarcam intai, asa ca... baga_le dincolo.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Aoleu IRINA nici chiar asa... Eduard are 10,5kg la 8 luni.. e ditamai copiloiu. Sper sa nu il fac si pe Nicolas la fel de barosan sa nu-l mai urnesc sa mearga in picioare.. Doamne Fereste.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La Multi Ani pt. cele 2 luni implinite de Nicolas si cate o luna implinite de Marcolino, Matei si cele doua Darii
Giova am vazut pozele facute azi, sant foarte frumoase si a crescut Marcolino , se schimba de la o zi la alta
Teolinda am reusit sa citesc invitatia de botez, e frumos conceputa De cate ori citesc de vreo locatie din Buc. mi se face un dor de casa, de imi vine sa ma urc pe pereti!!! Am deja 2 ani de cand nu am venit in tara
Denisa bine ai intuit: nasii vin in Germania tocmai in august,initial am vrut sa boteze prietena mea cea mai buna dar a intervenit ceva si nu a putut sa ajunga,altfel botezam si noi devreme( ca romanii, grecii boteaza de la 6-7 luni in sus )
Catalina, ce misto ca ai femeie in casa Ai sa vezi ce usor o sa iti fie de acum incolo! pt. Bia,sa-i treaca colicii si sa nu mai scoata papica dupa ce mananca
Bee, Monica, Irina,Ralu si restul mamicilor,pupicei Am intrat iar in albumul comun si m-am uitat la beba Clara, abea acum am vazut ca s-a nascut la spitalul Elias, tot ma gandeam ca este in alta tara pt. ca rezerva este la fel ca afara.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Mersi mult maraki.
In noul ap. si noi vom lua o femeie.
sambata a facut Clau curat si s-a enervat ca arata casa dezastruos. pai ce sa fac? Ca bebele si forumul imi papa tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Lasa Giova ca si la mine daca vine cineva dimineata la prima ora, se sperieEste casa cu fundul in sus, isi lasa Robert hainele imprastiate, fara sa le aranjeze frumos pe scaun,pat nefacut,etcDimineata am zis ca e haos la mine in casa
Mirela ai vazut, poate incepe bebe Daniel sa isi regleze programul

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68414" target="_blank"> Cap. 135

Mergi la inceput