mamici de ianuarie - februarie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
La multi ani Daria, Daria Oana si Matei Alexandru!!!
pt. prima luna de viata.
La multi ani Nicolas!!pt. a doua luna de viata!!!

Multumim Irina si Liliana.!!
Irina, Marco a luat in greutate in prima luna 4700 gr. Lungimea nu mai deseara cand vine tati, caci singura nu reusesc.
A papat la 3 si la 7 dim. a facut putin scandal la 7 dar l-a linistit taticul, eu eram moarta de oboseala.
Acum l-am imbracat frumos, incerc sa umflu baloane si sa ne pregatim pt. sedinta foto. asta in cazul in care nu mai imi vomita sa-l schimb din nou.
revin mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
monica70 spune:
Felicitari DANIELA si JANINA!!!!!!
Uite ce-am ratat aseara daca n-am mai intrat!
Fetele felicitari si pentru aniversarile bebeilor,nu va mai numesc,abia scriu... ca-s cu oracaiala de Diana intr-o mana!
Si ca sa vedeti ca showul continua,dupa ce a adormit azinoapte pe la 12,30 cu circul de rigoare...m-am trezit la ora 4,din cauza unor zgomote suspecte...se fatzaia si am zis ca se scoala sa pape. Cand ma uit in patutz era iesita efectiv pe trei sferturi din sacul de dormit - si era cu fermoarul inchis! Dar se trasese in sus ca deja mai avea putin si ajungea cu capul la marginea de lemn! In plus era uda leoarca pe spate de la pishu ca-si tresese scutecul in jos! Nu mai stiu ce sa ma fac cu ea! Dupa ce am schimbat-o si a mancat a dormit pana la ora 9. De atunci iar papa,kk cu termometru ca am uitat sa-l pun aseara si acum numai bine a iesit kk en-gros! Numai ca eu as avea treaba si nu vrea sa stea decat in brate sau la san,evident! Si mami poate veni doar dupaamiaza azi.A stat in carut si am leganat-o cu piciorul - sa pot scrie
- o sa fac muschi,nu? Dar stat pana i-a venit laptic pe guritza si a inceput iar sa planga,tare nu-i place!
Iar s-a anuntat o vizita,vecina de la 8 cu bebe Razvan,are cam doua luni flacaul. Sper sa nu fie gelos Mario ![]()
Vad ca urmeaza botezuri fastuoase prin zona! Cu baloane etc. Asteptam poze!
Apropo de bubitele ei de pe frunte vad ca jumatate au disparut - de fapt mai mult apar si dispar - mami zice ca-s de la transpiratie. N-o sa-i mai pun caciula decat dupa baie si cand se agita mami, ca tot timpul se teme ca moare de frig si c-o imbolnavesc,mai ales cand o aude ca stranuta.De fapt cred ca-i cam friguroasa ca mine,cand ii dau hainutele jos cam tremura,desi sunt 22-24 de grade tot timpul aici.
Ieri am si cantarit-o avea cu 100 g mai mult decat saptamana trecuta,adica 3850 g.Bine,a si mancat ceva inainte dar a si facut kk intre timp.Voi cand ii cantariti? Presupun ca inainte de masa,dar eu nu prea am pe cine ca se agita ca spray-ul cand i-e foame si nu sta locului.Ea daca nu da din maini si din picioare nu-i sanatoasa! Ca si gagiul ei de fapt,nu IRINA? Ma intreb ce va face cand va umbla?
Iau o pauza...poate mai lunga!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

mirela10 spune:
NICOLAS,MARCO,DARIA,DARIA OANA,MATEI,LA MULTE LUNI SI LA MULTI ANI,SA FITI SANATOSI SI SA ASCULTATI DE PARINTI

DANIELA SI JANINA,FELICITARI,SA DEA DOMNUL SA FIE BEBEII SANATOSI SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII

EU IERI AM AVUT CEL MAI CUMINTE BEBEL.NICI MIE NU-MI VENEA SA CRED PANA MI-AM DAT SEAMA DE CE DORMEA NON STOP.PAI L-A ,,drogat,,mami cu niste ceai BABY CALM(40ml).bietul copil a cazut lat,de abea avea putere sa planga...
IRINA SI MARAKI,m-ati facut sa rad

pup toate mamicile si bebeii si burticile
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
Giova spune:
monica
, nu mai fi naca, asa e Diana mai energica.
mirela vezi ca ai si tu baiat cuminte? macar cand doarme![]()
am pus poze in yahoo photo, pe contul comun.
maine de ziua lui tati mergem la dr. cu bebe.
rectific lista cu cele 2 mamici care au nascut ieri.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Bee spune:
BUna dimineata fetele.
CE de vesti!
DAniela si JAnina FELICITARI!Sa va traiasca printesele, sa fie sanatoase si mancacioase, iar voi sa aveti mult laptic sa le saturati!
LA Multi ani tuturor bebeilor care au facut o luna sau 2 luni!
Teolinda am vazut invitatia! TAaare faina! PE 15 vreti voi confirmarea?
. Pai noi comandat invitatiile comune botez + nunta si abia pe 13 sunt gata! CAnd le mai dam,cand sa mai confirme omul? DAr la noi vor fi maxim 50 de persoane (sper sa fie 50, ca altfel noi platim restul tacamurilor pana la 50, sa ramana restaurantul doar pt noi). SI nici cu DJ-ul n-am vb
MOni, nu e prea putin 100 intr-o saptamana? Bine nu ne comparam noi cu fratii MArio si Nicolas, dar mie doctorita mi-a spus minim 200, altfel completare cu lapte praf! Noi suntem la minimum ala de 200. Eu o cantaresc in fiecare DUminica inainte de baitza si de papa.
Pisoi, imi pare tare rau de nevralgia ta! Dar vezi ca poate si pauzele foarte lungi de noapte duc la scaderea lactatiei. Poate ar trebui sa te mulgi tu noaptea, daca puiul refuza sa suga. SI vezi ca pt stimularea lactatie ei bun Nutrinatalul si Galactogilul. Eu le iau pe ambele si tot sunt la limita. ADica, am lapte, dar ar mai trebui putin ca sa-i dau numai de la mine.
MAraki, soacra ta e duuuuusa rau! Dar macar ne distrezi cu pataniile tale cu ea!
Fata mea a dormit pana la 6 azi!!!
. SI a supt 150 ml numai de la tzata. Deci clar ca dupa ce m-am muls intensiv cateva zile, am mai mult laptic. ZIua suge la fix 3 ore si nu doarme decat daca o scot afara. PAna si pe gerul asta, am imbracat-o am deschis balconul si am stat jumate de ora asa! Si acum doarme de la 12, cand am deschis balconul. Are deja reflexul format, oricat de agitata e, cand ii pun caciula in cap, vrea suzeta si gata, tace ca plecam afara!
. AM un copil taaare bun, dar neobosit ziua, iar pe seara, inainte de ora 7, cand e nedormita de muult, e moarta de somn si maraita rau! Nu stiu ce sa-i fac s-o mai adorm ziua! CA de atata oboseala, pe parcursul zilei suge din ce in ce mai prost.
.Si-mi scade si mie lapticul ziua. Iar pe biberon nu-l suporta! Pt 30 ml din bibe stam si o ora!
. De ceai nu mai zic! NU putum sa bem deloc tot pt ca nu ne place bibe.
FEtelor,
, ca eu ma duc sa vad daca nu vrea printzesa sa fie hranita.
irinadum spune:
Monica deci si gagica e miscatoare rau. Bun asa inseamna ca sunt pe aceeasi lungime de unda. Tu macar i_ai pus sac de dormit eu nu am indraznit. Si vezi ce faci azi cu Razvan ala de doua luni ca.... imediat reactionam
.
Teolinda scuze ca nu am raspuns repede dar am adormit si eu uitandu_ma la el pana la 12 cand am primit una in fata
ca saracul vroia si el sa pape. De iesit afara nu am mai iesit de cateva zile ca aici ploua si e urat si frig tare , dar maine nu mai are scapare ca e tasu liber si tre sa facem cumparaturi deci maine iar va vizita marketurile din oras. Iar despre botez cred ca prin aprilie numai sa reusesc sa dau de popa asta plimbaret ca nu imi raspunde la email. Da dau eu de el luna asta.
Mirela ma bucur ca ai avut si tu o noapte linistita sa o tii tot asa.
Giova a luat bine Marcolino! I_ai luat si lui un tortulet ceva?
Bee obisnuieste-te cu ritmul asta ca de acum incolo tot asa va fi ziua tra _la _la si noaptea ba.
Ma duc sa pap ca vine tati ca vad ca Mario motaie iar.
Irina
Bee spune:
Mirela, ma bucur ca a fost si DAni linistit, chiar daca era drogat!
.
VAi Moni ce puiutza agitata ai! Sa iasa ea din sac! A mea se mai foieste pana adoarme, apoi nimic. SI mai are ea momente noaptea cand se foieste dar fara sa se scoale. Iar eu aud tot si ma mai ridic sa vad daca e totul ok.
utocatalina spune:
Buna fetelor..eu noapte nasola...colici a avut seara si a urlat, dar mai putin ca in ultimile zile...in schimb la masa de la 1 noaptea a papat 130 sin s-a agitat ca o durea burta...si a dat afara absolut tot...nasol..tisnea laptele din ea ca din arteziana...am inceput sa pling de panica si pentru ca nu stiam daca mai am laptic in tite sa-i mai dau
...am sunat-o pe mama si mi-a zis sa ii dau nitel ceai si apoi peste 30 de min. sa pape...noroc ca am avut lapte si am pus numai 80 in bibe..nu a mincat decit 60 si din aia a regurgitat 10..mama mi-a zis ca la virsta ei nu ar trebui sa aiba mese de peste 100 ca din cauza asta o doare si mai tare burta si varsa sau regurigiteaza mult..dar azi am lasat-o adineauri la tita si in 20 de minute a tras din ambele tite 150..pina sa-mi dau seama era deja tirziu..acum sper sa nu verse...uff...vad ca tot se constipa mai nou si am iesit de dim. cu supozitor...si cred ca asa este cauza pentru care in ultimile zile a devenit agitata, ea care facea la fiecare masa..nasol...De azi am o femeie care sa ma ajute la treaba in casa si la Bia daca plec pe undeva cu Dan..este ok ca a fost colega cu mama lui Dan si deci este de incredere...sper se ma obisnuiesc cu ea, ca de utila, vad ca este.. Apropo, ieri nu am mai rezistat si am
...sa nu va inchipuiti ca nu a fost mai mult pe ferite...dar a fost bine...pentru inceput, vad ca nu a durut, doar dupa m-a usturat nitel..bine ca nu am ramas speriata ca Ioana de primul
dupa nastere...e mare lucru
..
Felicitari Janina si Daniela pentru fetite..sa fie sanatoase si norocoase si sa nu aiba colici!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
utocatalina spune:
Teolinda si Irina mama ce bb grasi si mari aveti...vreau si eu
...azi nu am fost cu Bia afara...nu lift...Dan alearga dupa concediu pe luna asta...ultimul si apoi intra pe 8 mil..nasol..fete mai avansata ca luni cum a-ti procedat pentru cele 8 mil..ce hirtii v-au trebuit si unde se depune dosarul? Banii va vin prin posta sau card?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Denisam spune:
Bag de seama ca nu a inceput saptamina prea bine pt unele mamici si bebei legat se somnic.
Moni-cred ca Dia
a inceput sa o invetze prostii p e Emma sa faca si ea show la masa de 11.30pm- astat treaza pina la 2, cu mama, ca eu la 12 si ceva m-am dus la somn, tot atpea si dpa 10-15 min adornea, mincase 130 ml ca facuse kk f.f. mut ca niciodata si verde, eu cred ca e de la bonisan
dar asta e, e bun si ceiutzul baby calm ca cica a baut din ala 25 ml.
Sper azi sa-si revina, la 4dimineatza cand i-am dat sa pape a bagat 85ml muls de la mine si s-a culcat, acuma motzaie ca eu ma mulg sa ii dau sa pape si sa plecam la doctor peste 1h30min.
Irina si Teolinda-sa va traiasca flacaiii
si eu sper sa devina geasunica un pic Emma- vedem azi la cantar
Teo- super invitatzia si eu treb sa ma apuc sa fac unaazi sau maine cel tarziu!
Cuscra-pupicei lui Angelo, ce facetzi
Mirela si Bee- ma bucur ca avetzi copilasi cumintzei
Daniela- ma bucur ca ai avut o nastere usoara si ca e ok bebelina, va

Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!