Mamici casnice (7)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
ange spune:
sorry ca am disparut in ceatza de pe chat...
mi-a dat Robert o pauza:)))apoi am plecat dupa Maia la scoala,apoi am facut lectiile si abia acum am terminat.Deja e 2 noaptea la voi,dormiti de mult!
Andora,cum adica sa fie Flavia generalul la subectu nostru Da eu ce sunt?! Je,care bantuie la 2 dimineata pe subect nu par ca as fi prima?!:)))
pinguleaso,ce fac Andrei si alexandra?Tot in amor dela cu nabasai sunt?:)) Dar Varlam? Moama ce personaj imbecil joaca omul ala:)))
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pinquleasa spune:
ange
i-ti povestesc maine ,acus ma dusc sa fac olea´c de nani ...masa lui andrei se marita eiiii lasa te tin in suspans pana maine.
ange spune:
pingule,ce-mi faci mama?!!
hai zi si la fata ce se intampla in telenovela.Tare mult mi-a placut.
beyyy,sculareeeaaa...
somnoroase pasarele,etc:))
pup iu
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
andora spune:
Bey fetelor deci eu ma autointitulez generaleasa sefa si irectoare pe deasupra ! Da? Eu umblu pe subect la 4 demeneatza daaaa?
Bey nene cine m-a pus sa deschid la "povestile batranilor"? Atat i-a trebuit timpului si a fugiiiiiiiiit si m-a lasat cu capu' durerosu'-n ceata si cu lcarimile siroind. mdaaaaaa..........
Deci cu telenovela cum era?
Eu ma culc.... Alina sic ca eu stiu cand e ziua sotiorului ....... cica www.tshirts.ro" target="_blank">aici am gasit eu tricouri cu cca 250mii bucata cu poza.....
Naniiiiiiiii nani capu'mamiiii
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Buna! Si eu sint casnica! Eu abia acum am vazut subiectul asta, ca nu am somn si am zis sa mai deschid si eu pe ici, pe colo, ca poate gasesc ceva interesant. Si cind colo... mi-am gasit si eu locul pe forumul DC. Si am mai dat si peste o prietena draga pe aici! Ange! Da' bine, fata, da' de ce nu mi-ai spus si mie de subiectul ista?
Cornelia, de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
impreuna spune:
Bun venit nelia, vezi ca e buna bantuiala asta la ceva, descoperi lucruri noi:) Spune-ne mai multe despre tine, si eventual date sa va trec pe lista
Fetelor aseara n-am mai stat daca v-ati dus toate, am incercat sa adorm desi a fost tare greu. Acu m-am trezit cu noaptea in cap, la 7, si cand mi-am dat seama ca sunt singura n-am mai putut adormi. Si ghiciti ce am facut? Exact, am venit aici la voi:)
Acu cred ca e Sara treaza si ma duc la ea, revin, ca voiam sa zic mai multe.
Pana una, alta, fetele din Bucuresti va rog spuneti-mi si mie ceva magazine faine cu reduceri calumea si marfa de calitate (haine in special:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Am rev:)
Andreea zici ca ti-au placut "povestile batranilor"?:) Si mie, desi n-am mai scris demult, ca ma apuca nostalgia...
Prietenu ala face bine, da totusi il astept pe sotz:)
Asa pinguleaso, m-ai lasat aseara pt o telenovela? Macar ti-a placut episodul cu pricina? Hai povesteste ca si Cami e curioasa, ce sa faci daca au codat astia tv-u, rai mai is americanii:)))
Dana a adormit repede Alexandra aseara? A luat sotu bata la tine?:)))
Alina draga, pt Alexa, sa fie bine. Cum e cu dermatita aia, ai primit rezultatele la analize? Io cred ca da, numa ai uitat sa ne spui:))
Sa nu uitati de magazine si reduceri, pliz.
Nu sunt sefa mei, aici n-avem sefi ca e democratie:)))
Da ar fi fain sa facem cumva, probabil un user nou sa putem avea mai multe acces la lista si inchis/deschis subiecte, eventual sa ne facem si un album comun si alte chestii. Voi cam ce idei aveti?
mihaela amalia spune:
Haloooooo
Flavia da' ce bine iti sta in straie galbene
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
impreuna spune:
Mersi Miha:)
Tie iti sta povestea tot pe prima pagina
Nu s-a plictisit Amalia de tastatura? Poate ii faci o poza sa o vedem in actiune
Fetelor, cred si eu ca acuma dormiti, dupa o noapte lunga si alba:)
Eu mi-am trezit sotul de dimineata, am uitat ca acolo timpul e cu o ora in urma:)))
Danelutza spune:
Buna dimineatza, dar vad ca nu dormitzi noaptea. Eu am vrut sa mai intru aseara pe net, dar sotzul meu juca pe calculator si l-am lasat
Andora nu mi-e rushine sa ma dau pe celofan, dar se uita astia strimb la mine. Daca as fi stiut cum e cu celofanul cind eram insarcinata, poate se invirtea si cupilu'meu si nu faceam cezariana, dar asha capoasa de cupil' a vrut sa stea in funduletz in burta lu'mama, nici gind sa se intoarca.
Uf, va las ca am pus o plapuma jos si Isabella s-a rasturnat cu capushorul alaturi de plapuma, a inceput sa urle dar cind a vazut ca mama urla mai tare ca ea (adica se face ca plinge) s-a linistit si a uitat ca o doare capshorul. Chiar tre'sa dispar ca a dat iar cu capul Isabella si de data asta urla rau.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario