Mamici casnice (7)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
mihaela amalia spune:
E.... nu prea merge pacaleala cu noua tastatura..., tot mai misto e asta la care nu are voie
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andora spune:
Salut!
Cornelia bine-ai venit ! Bataita lui Cami ca nu ti-a zis de subect mai devreme!
Flavia pe bune ca nu stiu de magazine, n-am mai fost in oras de un veac, parca m-am salbaticit! Depinde pe unde ai si tu drum prin Bucuresti... Te-as chema prin Plaza (te-as vedea si eu )dar aici sunt preturi mari, iar prin oras nu stiu... prin Unirii mai bsaga reduceri perioada asta dar nnu am fost, in Obor, habar n-am, te referi si la hainute de copii sau de adulti?
User comun sper ca se va impune, adica sper ca vom ajunge si noi la 10 pagini cel putin. Cum sa-l cheme? "Casnica"?
Iar la povestile batranilor m-a apucat plansul... offf din varii motive... si o sa caut poze macar daca povesti ioc...
Aoleu Danelutza pup Isabellei mica pe capusor .... ce vrei, nu stie ea cum e cu capu-n jos daca a stat doar in fundulet... a mea a stat cu capu-n jos din luna a sasea, dar a si iesit cu nitel torticolis ca ma-sa plimbareata doar in picioare statea
Mihaela si Amalia ce face?
Dar Alexuta Alinei?
Mai eu ma resimt dupa o noapte alba.... am mai luat uhn Ketonal ca m-am culcat dupa 4 ca nebuna, a plans si Gogo de la dinti cred, si m-am trezit cu o tablita de desen in cap pe la 9 cred. Bine ca nu mi-a dat cu pianul ca era tragic. Si acum imi plesneste iar capul, iar mi s-a umflat o masea, naspa de tot, imi vine sa mor. Dar va trece.... totul e efemer.... va pup si o zi superr!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mihaela amalia spune:
Amalia butoneaza tastatura mea, nu cea adusa special pentru ea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
andora spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
Amalia butoneaza tastatura mea, nu cea adusa special pentru ea
www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Haha, pai sa se ia Amalia de mana cu Gogo, n-am zis ca n-am vrut sa cobesc, dar si ea are o tastatura separata plus un mouse cu scroll (ca alea-i plac) personal si normal ca nu-s deloc interesante.. ma mai fac eu ca butonez la ele dar piere vraja rapid...
Eu cred ca ies nitel pe afara macar prin fata blocului ca sa faca nani d-soara la pranz.. ieri a dormit 15 minute 17-17.15
![](bang.gif)
![](plang.gif)
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
![](hop.gif)
![](hop.gif)
![](hop.gif)
diadaniela spune:
Neata!
Am pierdut un raspuns luuung.
Eu va pup pe toate.
Cami,Pinqu,Flavia,imi pare rau ca n-am putut sta cu voi aseara.
Flavia ,Alexandra a adormit repede,dar dupa aceea m-a alergat sotu ' cu batasi pana am revenit......AM MAI VAZUT-O PE nICO ,DAR ERAM PREA RUPTA.
aNDORA,CUM MA, ASA TE-A TREZIT? cU O TABLITA IN CAP?
Scuzati Caps Lock,nu mai sterg.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
malla spune:
Le salut pe toate fetele...
Flavia, uite ca pana la urma am nimerit... sunt un pic incordata deoarece am o problema...Sotul a lucrat 110 ore de programare luna asta si seful lui ne-a facut o mare surpriza...nu i le-a platit... Acuma sotul a mers sa discute cu el, sa ii spuna ca in acest fel el nu poate continua...nu ne permitem sa facem voluntariat...
Sunt in asteptare...
La sotul meu nu-i pare rau atata ca nu i-a platit cat ca acel timp putea sa il petreaca in familie...Aseara, saracul era terminat...
Dar, astept!!!
Nu ne asteptam la asa ceva... oare cum va primi seful vestea ca nu ne convine ceea ce face? lasa ca va spun dupa ce vine...mi-e un pic teama...
Nu e corect! E bataie de joc!!! Nu credeti? Sau suntem noi prea duri?
adriana
impreuna spune:
Adriana ma bucur ca ne-ai gasit.
Imi pare rau ca sotul tau a patit asa ceva, dar poate se remediaza si il va plati seful. El lucreaza de acasa?
Hai mai spune-ne ceva despre tine, sa te cunoasca si fetele, despre bebe, despre cum e viata de casnica. Noi am mai corespondat prin mail, dar ma bucur ca putem vorbi si aici.
Hai pupici si nu fi suparata ca se rezolva cumva.
Andreea plimbare placuta si somn cat mai lung.
Ma crezi ca nici eu nu stiu pe unde am treaba prin Bucuresti? In mare parte cred ca mai mult prin centru, universitate - Romana...
Faza e ca stam doar o zi, asa ca nici nu stiu inca ce program avem, mai ales ca nu depinde numai de mine:)
Mai ziceti fetelor, care stiti:)
Dana nu-i bai ca n-ai putut veni aseara mai repede la povesti, macar bine ca te-ai distrat:)))
Miha e greu sa prostesti copiii mici in ziua de azi, ca sunt foarte precoce:) Faceti schimb de calculatoare:)
Haideti ca ma duc pana in oras ca am ceva de rezolvat.
Aha, si eu tot la ceva user gen "casnica" m-am gandit:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Flavia,lamuriti-ma si pe mine care-i treaba cu useru' asta.Sunt total pe dinafara.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
malla spune:
Acuma nu prea ma simt asa in forma sa scriu prea multe despre mine, Flavia,.... ca sunt "in asteptare"... Intr-adevar, asa cum ai dedus, sotul lucreaza acasa... ii da de lucru seful si el isi indeplineste sarcinile corect...
Despre mine: am un bebelus frumos de 4 luni, il cheama Andrei-Matia.
am lucrat cu copii, ca asistent social,la o fundatie crestina ... si acum ma bucur de acest concediu...
As vrea sa va spun mai multe despre mine, dar nu mai stiu ce... poate pe parcurs mai imi vin idei...sau daca vreti sa ma intrebati ceva...
vapup!
Eu continui sa astept sotul!!! Ce aiurea e asteptarea...
Si pe deasupra ma doare si burtica ca sunt la menstruatie...
adriana
alexa si mami spune:
buna fetele!
bun venit cornelia si adriana!
mii de scuze, da' in capu' meu e o mare invalmaseala.
dermatita, cica se trage de la niste mici alergii. peste 2 sapt mergem iar la buc sa discutam analizele, ca prin telefon e mai greu. ne tot dam cu atoderm si vad mici imbunatatiri, sper sa se vindece pina la urma.
acum ne chinuim rau cu diareea. cupilu' asta e fantastic. dupa 3 zile juma de regim, antibiotic, smecta, ceai de menta, nimic. ea tot diaree are. miine ii ducem kk la analiza, ca sunt sigura ca iar are giardia.
andreea, mercic pt sugestie. da' oare livreaza pina-n pitesti?
sper sa intru si mai tirziu, pa, pa
alexa & fam