Mamici casnice (7)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
ange spune:
mihaela amalia,help te rog!
am "ambroxol" in casa sub forma de picaturi orale.Ceea ce nu am si nu stiu cate picaturi sa-i dau.Are 20 de kg. si 7 ani.Cat un pui
Pana acum i-am dat "paxeladin" de 2 ori pe zi dar parca nu-i face mare lucru...
De astazi am inceput "eferalgan".Am vazut ca e cu paracetamol si parca asta e bun la raceli,asa-i?!Desta cat sa-i dau?La cate ore ca iarasi nu am instructiunile
E bolnavioaa si sunt suparata rau.:((
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mirela alina spune:
Cami eu stiu ca Ambroxol-ul se da de 3 ori pe zi, in cazul tau cate 20 de picaturi( greutatea ei de 3 ori/zi).Asa ne-a spus noua pediatra.In general produsele pe baza de paracetamol se dau din 4 in 4 ore(daca sunt speciale pt. copii).Daca are febra poti alterna paracetamolul cu alt produs pe baza de algocalmin sau ibuprofen(nu stiu daca sunt aceiasi substanta).
Sanatate multa.
mamica lui Mateut 11.09.2003
ange spune:
mirela alina,merci.Am inceput sa-i dau ambroxol.Febra nu face.Continui cu eferalganul.Am vazut ca e bun nu neaparat pt. febra.
andora spune:
Of mai fetelor de ce exista racelile astea pe Pamant? Pup dulce toti puiutii bolnaviori sa se faca bine rapidulet!!!
Geani ma bucur ca e asa cum vreti voi, nici noi nu vrem bebica mic acum ci din 2008 incolo... dar ai mai avut asa mari intarzieri? Hehe ce frumos cu Daria si ziua ta.... gogoasa mea a fost cadou cu fix o saptamana inainte de aniversare pt taticul ei
Flavia offff sunt alaturi de tine... cum e in prima zi singurica? Cum sunt socreii?
Dana ... a plecat iar, ce urat tre' sa fie.. al meu e aproape dar e ocupat cu anexa asa ca tot singura sunt ziua de fix o luna, oricum noptile ne luam revansa
Danelutza daaaa si eu vreau poze, sa stii ca pt Iesi am si eu o slabiciune deosebita, de pe acolo e socrella si tre' sa-ti zic ca e cel mai frumos oras pe care l-am vazut, probabil sentimentul e hranit de farmecul literar si in mod hotarator de Eminescu si Copoul pe care-l ador
Eu inchei ca ma duc la "nurori" sa ma plang de soacra vorbitoare de prostioare. Capu-mi plesneste, durerea de masele s-a mutat pe partea stanga si a aparut si o durere naspa-n piept din ce in ce mai bine... socrella vine si ea maine crede.... totul roz
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
Am aparut si eu, acuma mi-a plecat sotiorul, abia astept sa ma sune sa stiu ca a ajuns cu bine in Budapesta. Sunt asa de stresata cu drumul asta...
Mai povestiti voi ceva vesel, revin si eu mai tarziu
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Se pare ca sunt singura pe aici, incerc sa ma distrez:)
Secretele unei casnicii reusite. Sotia mea si cu mine cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida: 1. De doua ori pe saptamana mergem intr-un restaurant dragut, bem vin, mincare buna si companie... ea merge marti, eu vineri. 2. Dormim in paturi separate, eu la Milano, ea la Genova. 3. O duc peste tot, dar ea reuseste mereu sa gaseasca drumul inapoi. 4. Am intrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns: "intr-un loc unde nu am mai fost demult". I-am sugerat bucataria. 5. Ne tinem de mina mereu. Daca nu o fac, incepe sa cheltuiasca. 6. Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric si zice ca sint prea multe in casa, nu are loc de ele unde sa stea. Asa ca i-am cumparat un scaun electric.
diadaniela spune:
Vaiiiii, ce puturoase sunteti! Asa putin ati scris?
Flavia,am o vorba cu tine!Ni stiu daca o sa ti se para ok! Doar ma gandeam si eu.
In legatura cu sotul tau,stai linistita ca o sa ajunga bine si o sa se intoarca bine.Pana la Budapesta nu e drum lung.O sa iti mai tinem noi de urat.
Eu sunt fericita ,fericita
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
Flavia nu esti singurica, doar gugaleam in cautare de tricouri personalizate, si mabucur c-am gasit cu 200-250 mii +25 mii lei transp.
Mai... super chestia cu scaunul electric.. hai ca o s-ajunga bine sotiorul la Budapesta, asta e destinatia? Merge cu masina?
Auziti fetelor.. ma gandeam ca la cati nebuni sunt pe lumea asta e super forumul asta pt un hot, baga 2-3 dulcegarii si afla cine e singura acasa, cat, cand iese afara, basca vede poze cu ce-are prin casa.... am innebunit . Flavia nu e vorba de tine ca mai sunt si socrii prin preajma, doar ma gandeam si eu......
Pup si Flavia os a treaca repede sa vezi!!!!
Dana tu ce mai zici? Dar voi fetitelor? Cum e Alexuta? Dar Geani? Totul ok? Pup
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by ange
mihaela amalia,help te rog!
am "ambroxol" in casa sub forma de picaturi orale.Ceea ce nu am si nu stiu cate picaturi sa-i dau.Are 20 de kg. si 7 ani.Cat un pui
Pana acum i-am dat "paxeladin" de 2 ori pe zi dar parca nu-i face mare lucru...
De astazi am inceput "eferalgan".Am vazut ca e cu paracetamol si parca asta e bun la raceli,asa-i?!Desta cat sa-i dau?La cate ore ca iarasi nu am instructiunile
E bolnavioaa si sunt suparata rau
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
'Neata(in primul rand)
Ange scuze ca nu ti-am mai raspuns aseara, nu am mai intat pe net...dar dupa cum spunea si Mirela, Ambroxolul picaturi se da de 3 ori/zi iar picaturile in functie de greutatea copilului, respectiv 20 la fetita ta, iar Paracetamolul e bun intr-adevar la raceala: durere, febra....
Sanatate multa
![](pupic.gif)
Flavia superrrrrrrrrr
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
impreuna spune:
Mersi dragele mele de incurajari
Asa-i ca nu-i drum lung pana in Budapesta, doar ca a plecat cu masina, a mai luat 1 sau 2 colegi dar ei nu au permis. Poate n-as fi asa stresata, doar ca ieri am aflat de un prieten al socrilor care a murit acum 2 zile in accident de masina prin zona Piatra Craiului, in drum spre Oradea:(
Fix ieri a picat vestea si parca numai acolo ma gandesc
Dana povesteste tu cum ati petrecut aseara (numai ce se poate spune, normal:) ca sa ne bucuram si noi impreuna cu tine
Multa sanatate bolnaviorilor, sa ne puneti cum evolueaza.