Mamici casnice (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Geani ma crezi ca banuiam ceva de genul asta? Nu stiu de ce, dar a fost prima idee care mi-a trecut prin cap. Na-m vrut sa zic nimic, sa te las pe tine sa spui ce si cum. Ma bucur ca n-a fost sa fie, daca pentru voi nu era timpul potrivit. Si mai tare ma bucur ca si daca ar fi fost asa, n-ai fi renuntat la bebe.
Apropo, vrti sa-i mai faceti o "fratioara"?
Ca noi da, numai ca mai asteptam un pic sa creasca Sara si eventual sa ne luam casa si sa incepem o afacere:))) Speram totusi ca anul asta (mama ce optimista sunt:)))

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Flavia, sigur ca ne dorim un al doilea copil, poate chiar si al treilea, numai ca erau multi factori acum care se impotriveau. Eu am nascut prin cezariana, iar medicul mi-a recomandat cel putin 1,5 ani pana la o urmatoare sarcina si nu au trecut decat 10 luni, apoi mai e si "revolutia renovatoare" pe care deja am planuit-o pentru vara asta (noi locuim in casa parintilor mei si ar cam fi timpul sa radicalizam "look-ul" casei) si care ne va solicita financiar. In plus, eu inca o alaptez pe Daria si ar fi trebuit sa o intarc la urgenta si cum e dependenta de tzitzi, ar fi fost crunt.
Nu, avortul l-am scos din discutie din capul locului, stiam ca singura optiune era sa pastrez comoara, iar eu nu ma simteam pe deplin pregatita sa o iau de la capat. M-as fi adaptat in cele din urma, dar mai bine ca Dumnezeu a avut grija sa nu se intample acum.
Referitor la sexul urmatorului nascut, nu am nici o preferinta, sanatos sa fie, asta e cel mai important, iar referitor la momentul cu pricina, mi-as dori mult sa fie in 2007 in martie si sa nasc de ziua lui tati, ca pe Daria "mi-am facut-o cadou" mie ( am nascut-o cu o zi inainte de aniversarea celor 25 de ani ai mei si asa mi-am petrecut eu ziua tintuita in pat, dar a meritat ).

Bun venit, Danelutza! Sa va traisca printesa, e intr-adevar o dulce, iar peisajele sunt de vis. Sa fiti sanatosi cu totii!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Bine ai venit la noi Daniela si sa iti traiasca printesica e o dulceata e in aceeasi zodie cu mine , e superb acolo la voi

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Multzumesc fetelor pentru felicitari.
Si ca sa raspund si la intrebari, casa din poza e a noastra si intr-adevar e un peisaj minunat, dar in poze nu se vede mai nimic, in afara de muntzi care sint peste tot, jos se vede lacul, asha ca intr-adevar e ca in poveshti. Am sa ma chinui sa vad cum se monteaza camera video la calculator, sa pot pune poze mai multe.

Ufff, va las ca miriie principesa lu'mama, am lasat-o cu tata si ea duminica e obishnuita sa stea cu amindoi. Sper sa pot intra mai tirziu.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Geani sper sa va iasa toate planurile pe care vi le faceti, macar aproximativ daca nu 100% Felicitari ca ai copil sanatos, acum dupa ce a fost bolnavioara cred ca iti dai seama ce mult inseamna. Nici Sara n-a prea avut cine stie ce probleme, doar raceli usoare, dar muci din greu:)

Dana distractie placuta la petrecere si tie, dar mai ales printesei

Daniela asteptam poze, eu una sunt moarta dupa peisaje, daca mai sunteti si voi pe acolo cu atat mai bine:) In Ro din ce oras esti? Veniti des in vizita?

Mihaela ai instalat calculatorul pt Amalia? I-ai facut cont pe DC?:))))

Cami unde esti mama? Aaaaa ocupata cu colegul, las ca pleaca el si vi tu inapoi

Eu cred ca am facut azi o boacana: ieri i-am asteptat toata ziua pe niste prieteni din Arad sa ne viziteze (sa ne arate ce masina noua si-au cumparat:) si n-au venit, nu mai spun ca ni s-a dat tot programul peste cap. Acuma ne suna ca poate trec azi pe aici, da nu intreaba "mei sunteti liberi, nu aveti alt program..." nimic. Si cum noi suntem hotarati azi sa fim egoisti si sa avem grija sa fim doar noi 2, ne-am inchis telefoanele, interfonul, si ne vedem de ale noastre. Sunt rea, asa-i? In mod obisnuit sigur n-as face asa, dar cu ei avem multe antecedente neplacute

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Am fost la petrecere ,a fost super,fiica s-a distrat bine si eu la fel.
Acus ma pregatesc pentru marea intalnire de diseara
Cami , e ocupata ,nici gand sa deschida calculatorul.
Mai vorbim pana la noapte.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

hahaha sunt acilea mey!!!
colegul:venit,vazut,plecat!

voi nu stiti ca sambata pana dupa amiaza am cursuri cu copii?!
apoi am fost la o petrecere de o "printzesa" mica.
acum am pus de o ciorba.plange frigiderul...
apoi plec la cumparaturi si afara ploua de rupe!!!!

astazi am suspendat cursul de inot pt. ca Maia e racita rau,rau!!!
Chiar nu stiu ce sa-i fac.I-am dat "paxeladin" pt. tuse din Ro. ca aici siropurile de tuse sunt apa de ploaie.
Pt.nasuc infundat ce "leacuri" imi recomandati?
I-am pus sare de mare dar nu-i face nimic...

Danelutza,bun venit!

revin 'mancolo cum ar spune Robert

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami,sa se faca Maia bine mai repede.Pt. nas infundat ,picaturi , Karvol,frectie pe piept si pe spate cu VapoRub.Eu cam astea le stiu,in plus ii pun mai multe perne,sa stea mai ridicata si sa respire mai bine.Va pup!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Iaca am ajuns acasa, asta dupa o mica plimbare a Isabellei la lac, dar... ufff, nu mai pleaca zapada asta, acum vreo trei zile era cald si frumos ca primavara, acum e iarashi vinutuletz shi frig.

Flavia eu sint din tirgul Ieshilor, acasa am fost acum doi ani si sper sa reushesc anul asta, sa-mi duc in vizita odrasla, ca in afara de mama care a stat 3 luni la noi cind am nascut, au vazut ai mei doar din poze.

iar trebuie sa dispar ca miriie ploada, am pus-o in patutz, poate mai doarme vreo juma'de ora, ca altfel o sa vrea sa doarma inainte de ora 8.

sper sa mai revin, azi, ca miine sigur sint pe felie

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ange pentru nas (si pentru tuse e bun) ei i-am dat fetitei mele Ambroxol e foarte bun...e si sub forma de picaturi si sirop...Vezi ca daca nu gasesti asa ceva la tine, poate are alta denumire, de exemplu la noi a aparut acuma, ii face reclama si pe la tv,un nou sirop, cica, care nu mai stiu cum se cheama, dar de fapt e ambroxol, "aceeasi Marie, da' cu alta palarie". Sanatate
Flavia, i-am adus doar tastatura si e asa de incantata, i-o proptesc in fata la masa si se ia cu butonatul si "uita" ca mananca, si manancaaaaaaa ...urmeaza sa ii fac si cont pe DC...pazea ca vine concurenta "mare" din urma

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput