Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (155)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

INSFARSIT AM REUSIT SA PUN POZE SUNT SI MAI VECHI SI MAI NOI

Cris mama lui Andreea
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=547155924

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza fetele,iar a venit frigul si eu care credeam ca vine primavaraaaaa
Vazut poze cu copii frumosi, pupam Deea tunsulica,Giulia fotomodel si Gizmo cretofolinul!
Carolina,mandruta mea este topita dupa mersul la cumparaturi sta linistita in carucior,dar de obicei ii dam ceva sa se joace,o mingiuta, un maimutoi iar dupa ce se plictiseste incepe sa faca cu ochiul la oameni, sa imparta pupici sau in cel mai rau caz sa urle: "vei patamioaia"daca ma vede ca am cumparat pastrama sau "vei bicuiti"de zici ca-i nemancata de o saptamana!
Carmen vreau si eu numele homeopatului,ca vreau sa o duc si eu poate ne ajuta cu somnul ca sunt disperata ca Adema!La ea este ceva ciudat,de exemplu,ziua doarme de pe la 1.30 la 4, beton, adica nu maraie nu nimic,si se trezeste in mare forma, pe cand noapte dupa o ora de somn incepe maraiala!Si o tine asa pana dimineata
Olivia,il pupacim si pe Luca sa-si revina cat mai repede!!!Tare faza cu congelatorul...
Hai ca sunt in zona daca nu-mi iau paranoicii astia internetul din motive de atac cu virusi
pupici si o saptamana buna

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
iax, am o durere de creier majoraaaaaaaaaaa o tratez cu cafea la vena.
Irrinuca, bine ati revenit!
hahaha m-am exprimat rau sambata...la shopping cu Pat inseamna la metro sau selgros. el sta cuminte in caruciorul de cumparaturi ptr ca il las sa isi ia ce vrea el din rafturi (uinclusiv jucarii si alte astea) si dupa aia scap de ele la casa. iar cumparaturile propriu-zis stau pe platforma aia de jos. smabata chiar si-a luat vreo 12 pachete de acetona...de unul nu am reusit sa scap!!! da a fost baiat cuminte si m-a ajutat la pus cumparaturile de pe banda in cos....era el sa le ia si pe ale altora da ce conteaza, m-a ajutat, nu?
imi pare rau sa aud ca aveti probleme cu somnul. Adema, nu cumva ii creste vreun dinte lui Codrut?
Tizo si noi am patit asa cu Pat acu vreo 3 luni....i se parea lui ca aluneca. a trecut dupa vreo 2 saptamani. i-am laut covoras din ala antiderapant cu ventuze si cu vreo 15 jucarii noi in cada....s-a rezolvat! bafta si voua.
gata, tre sa ma apuc de treaba....revin!
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!

Se pare ca ma alatur si eu mamicilor obosite si cu copii care au probleme cu somnul . Desi a inceput sa se trezesca noapte, nu-i bai. Mai ales ca s-ar putea sa fie de la canini si dupa un pic de panadol adoarme mai bine. Problema principala este somnul de pranz, nu vrea sa doarma, cand o pui la ea in patut urla de trezeste tot blocul. Sambata si duminica a fost tare si am lasat-o sa planga, cam dupa 10-15 min a adormit. Nu stiu ce va face soacra mea azi, dar tare imi doresc sa revina la perioada cand o puneai cu biberonul in pat si adormea singura.

Irinuca bine ai revenit! Asteptam poze noi si te asteptam mai des.
I-am vazut si pe Andrei (un smecher si jumatate) si pe Andreea (o frumoasa chiar si rasa in cap).
Olivia, sanatate in continuare!
Vrabiuta ce bine ca ii place Alexandrei la gradinita
Kro, super vorbareata Alessia. Poze proaspete nu mai ai?
Ema, eu am ajuns la concluzia ca fiecare mama stie ce este mai bine pentru puiul ei. Si important sa fie cum esti tu, impacata cu deciziile tale.
Liliana, cine stie, pana la vara mai este, poate ajungeti voi in Romania sau Adela in State.
Andreea, asteptam poze de la Las Vegas. Ai castigat ceva la ruleta?
Carmen, mansarda - super!

Noi am avut un wekk-end plin, am fost la Kidsland, Stefi este super incantata cand merge. Nu i-a placut in piscina cu bilele in schimb ii place sa se catere pana sus la tobogan! Nu are nici o frica, puteam bine merci sa o las singura acolo ca nu imi ducea dorul. Numai ca imi este mie frica. Iar aseara a venit Flaviana in vizita, cum spunea si Adema, parca nu aveam copil mic in casa. S-au jucat amandoua foarte frumos, s-au fugarit, s-au pupat (sper sa le fac si poza data viiotare), in 2 ore o data nu a venit la mine la bucatarie sa ma ia de mana si sa mergem la joaca.

O saptamana frumoasa va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mneata!
Sa aveti o saptamana buna!
Am revenit si eu acasa,am fost plecata in we la puiuk,mama ce n-as mai fi plecat....
In legatura cu somnul....mie mi-a fost mila sa-l las sa planga,asadar si prin urmare cupilu doarme cu mine-n pat,acum doarma cu muni(buni) dar adoarme singurel,neleganat(niciodata nu l-am leganat)Daca se intampla sa se trezeasca noaptea(f rar) isi ia tzutza(suzeta) chiar zice asa si adoarme la loc.Eu sunt multumita...deocamdata....dar la urmatorul bebe sigur o sa adopt alta tactica,singurel in camera de mic(bine,hai vreo doua saptamani ma risc sa dorm cu el in camera) si babyphone,si in patut!Asa e cel mai bine...acum daca m-o lasa inima....
Ce sa va zic,Alex e mare vorbaret,nu tace doua minute,nici macar in somn,stie tot,daca-l intrebi ce e ceva raspunde...cand am ajuns mi-a zis ca i-a fost dor de mine,ca ma beste(iubeste) si ca mami pleaca sa aduca babi(bani) si boboUrla la pisika toata ziua,vrea sa-i dea sa manance,mai bine zis il forteaza sa manance,il fugareste pana la bolul lui cu crontanele si il infunda cu capu in bol si-i zice "papi mai",sau il fugareste si-i zice"ugi mai-fugi" etc etc...
Cu mancatul n-avem probleme,cere singurel cand i-e foame,in rest e turbo,n-are stare doua sekunde,dar pot sa zic ca e cuminte
Pozele le gasiti in albumul decembrie februarie la adresa:
http://community.webshots.com/user/piscotelu

Sunt p-aici,revin.Sper ca nu v-am plictisit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata de la o somnambula.

Cri - ce faina e bebelina, ai ras-o in cap ???
Gomgutza - am vazut zambariciul, da` ce de dinti aveti !

Merg sa mai citesc in urma , am o groaza de lucru ...
O saptamana faina !!!

Mey, de cate ori x luna tundeti copiii ?
Ati ras copiii in cap ???
Ufff, io o tot tund si o tund si parul creste ...

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Buna fetele!
n-am ras copilu -n cap, am tuns-o cheala cu masina de tuns, sa nu va explic ce scandal am avut, nu am tuns-o decat o data, acuma vreau sa-i las par lung sa-i fac codite

mai fetelor a reusit careva din voi sa dezvatati copilu de suzeta? si cum ati facut? noi am incercat intr-o seara dar n-am avut succes

Cris mama lui Andreea
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=547155924

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Daria da avem dinti muuulti,chiar si 4 maselute si 4 canini
De tuns pana acum l-am tuns in vara la Ciufolici,l-au mai tuns ai mei o data in Alba la o frizerie smechera care s-a desfintat apoi l-am tuns eu de doua ori cu masina.In ultimele poze e proaspat tuns,sambatat seara am executat operatiunea,5 minute a tot urlat "fica-doale,au au,papu" adica in traducere libera ca i-e frica si-l doare capude durut nu cred ca l-a durut ci ca l-a deranjat zgomotu,ca masina de tuns e duper smecheroasa,nu trage si nu agata firele de par....
De ras nu l-am ras si nici nu am de gand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Roxana eu o caut pe Maria si-n buzunare dupa ce pun toate produsele cumparate pe banda ca sa nu am surprize!
Hai sa va redau o discutie cu Maria:eu"cu cine te-ai intalnit in parc?",ea "Matei", "si ce-ati facut,v-ati jucat?", raspuns "nuuu,pupatzit", eu mirata "vai,unde pe obrajiori?,ea mirata "nuuu,pe guitza!",eu si mai mirata "vaaai,sa vezi ce-ti face tata daca afla!" ea senina "ulecheste pe Maiia!!!
Daria eu am tuns-o in august anul trecut si cred ca o mai tund tot in august anul asta,ca mie mi se pare ca-i creste cam greu parul.Apropo, cati cm are Giulia la capusor, ca si eu am impresia ca a mea este capoasa?

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria eu l-am tuns pe Pat la sfarsitu anului si acu trebuie tuns din nou ca nu a fost prea scurt. mie nu imi place cu parul mai lung ca arata uratel dupa urechi, e mai gigea scurt. da ras nooooo, never, imi e mila de el si nici nu vad utilitatea!

Mergi la inceput