Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (155)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roxa74 - m-am prins. Ce zici tu e caruciorul care arata ca pentru cumparaturi. Da, este si e fain si chiar merge pentru baieti. Ce, Giulia nu impinge crezi masinutele cu mare drag ? :-)

Vrabiuta - ce veste buna cu gradi. Ma bucur ca nu a trebuit sa renuntati ! Pupici vorbaretei !

Alice - asa si Giulia, pofticioasa, doar ca ei parca nu i se face cand ma vede pe mine, ci numa` pe restu` :-)

Kro -

Cri - cate kg are mandra ta ?

Merg sa vad de pranz.
Pupici la gasca !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Fii-miu suparat ... de fapt asa face cind il intreb cum se supara pisicul de la mama de acasa ! Mor de ris cind ii vad fata incruntata !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alice1732003/detail?.dir=8d9e&.dnm=c7a3re2.jpg&.src=ph
Si ca sa editez, uite o poza special pentru Carmen, ca parca ea ma intreba cum de sint toate jucariile puse frumos la loc ... uite cum arata inceputul dezastrului !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alice1732003/detail?.dir=8d9e&.dnm=f005re2.jpg&.src=ph

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

salut gagici, brrr, a venit frigu` si la noi...
ema, fiecare dupa cum se frige sau nu, da` io m-am fript tare, uite si-acu, de exemplu, ilinca a dormit o ora si s-a trezit cit pe ce sa-l trezeasca si pe ionut, noroc c-am fost 'pe felie" si-am scos-o la timp din camera. asta-i un caz fericit, da`n general de cind s-a nascut ilinca, ionut a fost cam chinuit la capitolul somn, desi are un somn profund ea are coardele vocale si mai bune. ma gindesc ca si diferenta de virsta dintre baietii tai si faptu` ca nu stati in doua camere si-au spus cuvintu`. acu stii si tu, cite marii atitea palarii.
bey, io tin sa felicit copiii vorbareti, adevaru`-i ca abia astept sa trecem si noi la stilcit cuvinte..
alice, vazut suparaciosu`, hehehe, mi-a mai venit inima la loc, bine ca nu-i numa` la mine ca la nebuni, pardon..
is in zona

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

In sfarsit doarme Deea mea, am fost dimineata cu ea la biserica si bunicii au luat-o la cor asa ca mandra mea adormit cam o ora la biserica, a venit odihnita acasa si ne-a dat tot programu peste cap, deseara cred ca o culc pe la 12, la amiaza a avut pofta de mancare, acuma dupa ce i-am cantat de numai 6 ori 'ciobanu e pe camp' a adormit, binenteles ca ea vroia 'bate' bate' dar n-a fost sa fie

MAMAGIULIEI - mandra mea are acuma cam 11 kile jumate asa cred , la 1 an si 5 luni a cantarit-o deoctorita si avea 11 kile 400 de grame, dar cu boala asta nu stiu daca a mai pus ceva pe ea, dar Deea mea s-a nascut cu greutate mare de 4 kile 400 asa ca nu a crescut de 3 ori pana la un an, doctorita zice ca e bine ca zice ca la 2 ani ar trebui sa aiba 12 kile ma gandesc ca punem in 5 luni 500 de grame, tare ma streseaza povestea cu kilogramele, cand era mica si sugea mai mult de jumate de kil pe luna nu punea, plangeam ca nu creste copilu da cu timpu m-am obisnuit, cand a inceput sa mannce mancare a inceput si fata sa creasca mai bine da tot slaba mi se pare

KRO - s- o fi vazut ieri pe Deea mea cu carioca ce si-a facut pe haine si pe fata si pe maini, mama mama nu stiu cum scot eu petele astea de carioca

o zi placuta tuturor!

Cris mama lui Andreea

Mergi la inceput

Mei, nu va mai stresati atit cu kilele astea ... eu am un exemplu la mama la bloc, vecinica de la et.1 are un baietel de 5-6 ani care arata ca unul de 8 - asa de gras este, cu stat prin spital, metabolism dereglat, regimuri ... Mie una a pune la regim un copil de 5 ani mi se pare taaare rau, in sensul ca el vede si cere si nu intelege prea bine notiunea de regim, aude doar "nu", sau "aia nu ai voie" ... asa ca hai sa ne bucuram ca avem copii sanatosi care pot minca de toate fara de probleme !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

ALICE 2004 - mare dreptate ai, si eu am ajuns in final la concluzia asta , dar cand vad ca refuza mancarea tot mi se ridica paru-n cap, dar de maine am sa aplic o noua tactica, daca vad ca dimineata nu vrea sa manance, i pun mancarea la indemana si pana la amiaza nu o mai bat la cap cu mancarea, poate vrea fata sa manace singura

Cris mama lui Andreea

Mergi la inceput

Hehehehe, Cris, pai daca il las io pe Andrei singur, poa sa treaca si o saptamina ca nu cred ca rezolv mare lucru !
Dar poti sa incerci ... stiu si io ?

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Buna,

Imi cer scuze, nu ma mai intrat pe forum de jumatate de an, daca nu mai mult. Am trecut printr-o perioada dificila, dar lucrurile se indreapta :-)

Probabil multe dintre voi nu ne mai tzin minte ... Merci Mama giuliei ca mi-am adus aminte de forum.

Andreas este OK, s-a dezvoltat intr-un ritm foarte rapid si este acum un voinic. O sa adaug niste poze mai noi, cele care sunt pe link sunt probabil de dinainte sa aiba el 1 an.

Stiu ca la 5 luni jumatate avea 11 kg, atunci cand am venit in Romania. Dupa care cresterea a stagnat,a stfel ca acum are cred ceva sub 16 kg si vreo 90 cm.
Dintisorii i-au iesit unul dupa celalalt inainte de a implini 1 an. In Septembrie parca i-au iesit si 4 masele, astfel ca ii lipsesc numai caninii.
A manacat de la bun inceput mancare de oamnei mari, nu a mancat de la borcanas niciodata. Mananca muraturi, carne, branza goala, fructe la greu, in special struguri, mere, portocale. Toata vara a manacat kile de capsuni, ma innebunise. Acum nu prea ii plac, nici nu cred ca au gust astea de sera. Cirese iarasi ii plac, dar se face ca un porcusor.
si kiwi :-0
Bea singur din canitza daca e lichid putzin, altfel si-l varsa pe el. Nu bea din canitzele alea cu cioc nici chip. Nu mai bea nici un lapte praf, nici seara, nici nopatea, si, la fel ca si atunci cand era bebe, doarme neintors de la 9 p.m. la 8 am.
De vorbit mai greu, zice numai silabe si ne imita ca un papagal. Cuvintele favorite sunt o mixtura de cuvinte romanesti si englezesti: p'cala (portocala), deux (francez pentru doi :-)) wof wof (ham ham), ding dong (pentru sonerie), tic tac ptr ceas, mooo (ptr vaca), mai zice : La Bloc scalcit, serialul lui preferat, Lola (desenele preferate), ca (cascaval), Bocoli (broccoli, de altfel innebunit dupa el), si alte scalcituri de genul asta. Ah, si Bob the builder. Se culca cu balonul cu Bob sau cu cartea care are personajul respective.
Scrie si deseneaza si in rest, distruge toata casa, nu sta locului o clipa.
Va las acum, o sa citesc din urma sa vad ce mai fac poznasii

Va pupam, Irina si Andreas

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Gravidutza si bebe mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Va scrie o mama ajunsa la capatul puterilor!De doua nopti, incepand cu ora 2.30 copilul meu se pune pe urlat! Nu stiu ce are, dar m-a terminat! Azi, nici la somnul de dupa-amiaza nu a fost mai bine.Nu a vrut in carut, nu in pat cu mine, jumatate de ora a urlat continuu.Am zis sa il las la el in patut sa planga cat o vrea si am plecat din camera.Bineinteles, ca pazeam "usa" pe partea cealalta.Ce credeti?! Nu stiu cum, dar s-a dat jos din patut(am auzit o busitura) si a inceput sa bata cu pumnii in usa.Am zis ca lesin! E patut din lemn si avea grilajul ridicat la maxim!Normal ca am intrat sa vad ce are.Luat in brate, urlat inca 5 minute si intr-un sfarsit a adormit asa(adica in brate).Dupa un somn de 2 ore, e tot marait.Nu ii intri in voie cu nimic.Daca nu poate sa faca ce vrea, plange, daca e jos, vrea in brate, daca e in brate vrea altceva....Nu mai pooooot! Nu m-am vaitat (cred) prea mult eu la voi, dar acum chiar nu mai stiu ce sa fac

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Irrinuca - ma bucur ca nu te-am suparat Asteptam pozicile cu Andreas

Adema - si noi avem asemenea episoade, eu o iau in brate si o leagan, lucru pe care nu-l facusem niciodata inainte, o plimb si-i vorbesc incet si asa se opreste din plans, o pup muuult si o strang de mine si adoarme. De multe ori plansetele astea se terminau cu , deci fac orice numa` sa nu frec covoru`

Cricrim - ce bebelina bucalata ai nascut, uau, 4,400 Asa da ! Nu ai reusit sa pui pozici ???

Merg sa vad ce distruge mandra. Vreau sa va zic ca azi nu am iesit deloc, ma simt inca nasol si Giulia a fost toata ziua ocupata cu lego-urile

O seara linistita tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput