Am deschis subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68733" target="_blank">AICI!
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761&whichpage=1" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
Neatza dragele!
Ana_a-tare scumpi Stefanutz uitandu-se laTV..apropo fetele...de unde ati facut rost de filme de desene animate...gen Bambi,Alba ca Zapada..pe calculator..as vrea si eu...cel putin pt maitarziu...
Acum Ina se uita la desene pe Minimax cand ii dau sa pape...asa sta mai linistita...in rest e tot fan muzica..Phoenix si cutiutzele muzicale
Andora-inca nu am ajuns la topoganul ala..asteptam impresii de la voi..distractie placuta
.
Pufy-cred ca ina a citit de gogosharii tai..ca ieri nu a vrut sa pape ciorbica pana nu a devorat un gogoshar si un morcov murat 
gata...la treaba cu mine...in we asta vin si la noi socrii si tata..iar noi vrem dc ne ies toate cum tebuie sa tragem maine o fuga si la schi![]()
Pupici
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei