The best of aug-sept-oct 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Am promis poze cu Stefan in tarc aveti de aici un link

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!

M-ati dat disparuta? Nu mai pot sta pe DC deloc, dar deloc, din cauza de bazuc cotropitor(si asta inseamna ca se urca pe scaunel si e efectiv calare pe masa de nici monitorul nu-l mai vad, daramite sa mai si scriu ceva....[alcoo])!

Ma duc sa-mi termin mancarea ca tot doarme goanga si poate mai apuc sa intru pana nu se trezeste!

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ei fetele salutare!
Hai c-am venit cu o mie de nervi, ma credeti ca mi-au dat si lacrimile-n sttaia de tramvai de ciuda? Am stat 20 min la dus si 35!!! la intors la 35, am zis ca capiez cu toate cacofoniile de rigoare, plius la casa-mi venea sa iau la paruiala un mosneag care s-0a bagat cu un cos plin ochi in fata plus alt tip a carui socrosenie tot fugea sa mai ia cate ceva.. uffff mor de ciuda
Si lka intoarcere sigur ca tata juca sah pe Yahoo si gogo libera si fericita priin toata casa, scosese farfuriile din dulap din biucatarie si le pusese pe jos, era plina de kk, pe fata nu zic ce mizerie... offffff

Dar sa ma calmez.. Dianarus aoloeu rubeola? Sanatate!!!!!
Aissa pup cumintelei Ale.... fata mare are mama!!!!
Pufy asa deci, paiu nu stiam unde umbli, ia puneti mana de luati o masa-nalta de PC
Ana ma cumsta Stefanutzxu' la Bambi.. aveti tarc exact ca al nostru, ia sa-l scot si eu de la pastrare ca poate-o atrage si pe goguta mea.
\Mda, nu ma mai lasa, pup si vorbim

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Andreea te-ai calmat? sa treaca nervisorii!Asa-s barbatii.....!Super " descantecul" pentru vizigot!

Ana e tare scump Stefan cum sta el in tarc si se uita la Bambi!

Dianarus multa sanatate!Sa-ti treaca repede si usor rubeola!Ianis ce mai face?

Ania multa sanatate si tie si sa treaca repede "cadoul" Inutzei!

Anamari felicitari pentru progresele Liei! Liam ce mai face?

Cris cum e Ale?A fost cazul de aspiratorul de nas?Multa sanatate!

Eliana va tin pumnii sa iasa repede maselutele!

Mina ce mai face vizigotu??Mai zi-ne de voi!Ca tare mult ne place....!

Eu asa bine m-am simtit azi de parca nici nu-s insarcinata! Nu tu greturi, nu tu rau, doar o pofta nebuna de gogosari murati(satisfacuta pe jumate....ca inca nu m-am saturat de ei)!
Au venit socrii, asa ca am reusit si eu sa dau raportul!Acum fug sa imi indeplinesc indatoririle de gazda!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Fetelor tot vreau sa va intreb ceva si tot uit....!
Ce stiti de banii nostri?Ii primim luna asta?Cand?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut

ce sa va mai zic maica, care descantec deocamdata nu merse: 15 min dimineata si 40 dupa masa. Daca ma gandesc ca se putea si mai rau zic si io ca al modest: sar'na, bun si-asa.

Proiect ioc, odihna ioc, acuma dam cu aspiratoru ca maine dimineata vin socrii si nu ca s-ar uita soacra-mea prin colturi dar nu ma lasa pe mine confortu mental pentru ca sa ii astept cu panificatia faramitata pe jos....nitel respect.

Asa ca va pup in grup organizat!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Andreea cred ca e o problema cu descantecu ala.....il facusi tu pentru vizigot dar esti sigura ca nu te-ai gandit la bazuc ? ....nu de alta dar a functionat la noi3 ore a dormit puiul meu si azi!!!!!Oare devine mai somnoros pe masura ce inainteaza in varsta?

Mina spor la aspirat si pupici multi de la noi!Esti haioasa cum povestesti!

Restul fetelor pe unde bantuiti?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Mda..... pai promit a purcede la elaborat descantec nou, deocamdata e bine ca merge la Alesio macar dar tre' sa functioneze musai si la vizigotu' ca am nevoie de procentu' ala din proiect !!! Pt fiica-mea cred ca nici dansul cu paparude nu are efect, doarme constant 30 min zilnic
Nervii mi-au mai trecut... dar m-am invatat minte si la orhideea nu ma mai prinde nimeni, ma duc frumos in Cora ca e aerisit si aproape si gata.
Am fost pe la cumnati seara asta, bey da' ce fericire pe Gogo, au un hol luuuuuung si liber si poa' sa fuga ca mielutza, abia astept sa ne mutam si noi.. candva...
Pufy terminasi gogosarii? Sa-ndraznesc sa-ntreb ce face socrelu'?
Mina ai facut curat? Au observat socreii efortu'?
Gogoasa mea mi-a varsat pe jos tot castronul cu ciorbica, apoi mi-a uns cu iaurt mobilierul, dupa care mi-a aranjat toate farfuriile din dulap la care acum are acces dar cu mare grija, norocul meu, apoi a dezlipit toate abtibildurile de pe frigider (nu stiu cum) si le-a lipit pe gresie si gata.
Hai ca va pup fug ca iar a facut kk,, a 3a oara... moale...hm... poate erati curioase

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!
Cu buna dimineatza la toata lumea!!!

anielas haha pai promis inca nu este Stefan dar la cate fete frumoase avem in gasca ...avem de unde alege!!Pupa Inutza scumpa si necazul este ca noi nu putem sa aterizam in vreun parc din Bucuresti sa ne vedem pe bune

anamari, ca tot uitam sa-ti spun, treaba cu statu la povesti e si la noi de vreo 2 saptamani sa zic asa, si a aparut brusc si de cand sta...ma doare gura pe mine ca vrea toata ziua povesti...numa ce-l vad ca mi se cocoate in varfu patului si incepe...upuuu, babaaaa, ghinaaa adica povestile cu lupu si cu baba cu gaina haha...si nu-i ajunge o data...vrea cel putin de 2 ori sa le asculte.Amu...drept sa va spun povestea asta cu lupu si capra nu prea imi este mie pe plac, da la vremea aia nu mi-a venit alceva in minte, si la Stefan ii place cum imi fac eu vocea groasa de il imit pe lup dar nu ma intrebati cum indraznesc sa fac din "crima" lupului ceva "frumos" sau mai bine zis sa ma fofilez la faza respectiva....
Apropo de asta, le povestiti copiilor povestile asa cum sunt?sau mai potriviti/adaptati

Noi am avut o noapte linistita, doar o mica trezire pe la 11 si plans dupa mamiii, asta pentru ca l-am lasat cu tati vreo 15 minute aseara si sa speriat ca cine stie pe unde oi fi si nu langa el....

aissa, cum va mai simtiti?
Lorena, asteptam vesti si de la voi!
andora, lasa mai ca daca Cora zici ca tie aproape sigur no sa mai ai parte de nervi...bine ca te-ai calmat!si...cum de-ti veni ideea cu stresatul cand sa citim mesajele tale???Haha...lasa tu, scrie acolo frumos ca bine scrii!Pupici lui Uca frumusica foc!Si cu tarcul pus din nou in functie...ei bine sa vezi tu ca la inceput pare fff interesant...doar ca pt mine nu mai prezinta siguranta...a tzopait in el si sa aruncat pur si simplu in plasa aia de era la un pas sa-l rastoarne, daia am pus o saltea in el sa fie ceva mai stabil...desi nu ma incred eu...

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Neata mai!
Pe unde umblati? Sunteti la treburile casnice. sau la somnicul casnic? Eu m-am chinuit juma' de ora sa deschis PCul, nu stiu ce a avut ca nu mai reactiona la nimic, pan'la urm-am reusit si sunt free pentru barfe
Ana , eu ma gandeam ca mai stabil ca tarcul ala nu se poate, dar si uca are tendinte sinucigase cand vine vorba de aruncat/trantit/sarit, asa ca poate macar loc bun de vizionat desene animate il fac. Mai ai dreptate cu adaptarea povestilor, sa spui copilasului ca lupu' a papat iezii mai merge, da' cum a ars lupul in groapa aia de viu.. e cam sadic Uca nu are rabdare inca pt o poveste intreaga... desene animate ii plac Tom si Jerry dar numai daca apare cainele ala mare si floricele/vrabiute si alte vietati "onomatopeice". La Bambi ii place.... BUFNITA Degeaba ma maimutaresc eu de drag cu iepurasii/Bambi etc ca tot aparitia bufnitei e singura chestie interesanta.
V-am zis ca fiica-mea papa sare? A gasit ieri solnita aia cu gaurele pe masa si pac in gura. Culmea e ca se lingea pe buze cu nici o urma de strambatura
In rest... daca reuseste sa desfaca body-ul isi arata burta tuturor, m-a innebunit sa-i desenez toata ziua "titita", imi baga cuburi prin toate orificiile descoperite, merge ca baba prin casa si cam atat deocamdata. Diseara cred ca tragem o fuga la toboganul cu bile din Plaza sa vad daca-i plac (si daca nu e aglomerat) - Aniela voi ati mai fost?
Pupic si vorbim

Mergi la inceput