The best of aug-sept-oct 2004 (104)
Raspunsuri - Pagina 13
anielas spune:
Neatza fetele!
In sfarsit azi merge si la mine netul mai bine...incerc sa recuperez..pozele le-am vazut toate toate...bineinteles ca ina iar a luat monitorul in brate cand l-a vazut pe Stefan..asa ca..vrand nevrand..Ana...tb sa-i intalnim pe copilasi...sau si el e dat
...
Mai burtici mici...sper sa treca repede disconfortul primelor luni..si apoi sa va fie bine..pe mine chiar ma streseaza Stefu sa mai facem un pui mic..ar eu acum nu ma simt deloc in stare..iar cand mai citesc si despre voi...mi se taie si mai rau cheful...
Andora- esti fenomenala...acum nu-mi mai fac griji..cand am nevoie stiu la cine sa apelez pt descantece
Mina-mare smecheras vizigotul tau...barbatzel in toata regula cu noua tunsoare
Inushul meu mi-a facut un cadou...m-a zgariat aseara pe ochi..ma glodeste de inebunesc...nu e pea rosu dar e dureros tare...Mada...parca tu ai ajuns la spital..cu ce te-ai tratat..eu am oroare de spitale.
Multa sanatate tuturor bolnavioarilor..sa treaca repejor
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei
aissa spune:
Neata. Pot zice ca suntem mai bine. Ale a dormit fara sa se infunde (putin-putin a mai fornait), naspa ca toate turele de antibiotic i le-am dat in somn, inclusiv acum dimi, dar ii dau sa fie 3 zile, adica pana maine la pranz. Febra nu a mai facut. Eu nu mai am mare lucru, nici gust si nici miros
si mi-a ramas un pitic care ma gadila in gat si ma apuca cate o tuse seaca. Asa ca beau intr-una apa/suc sa ma "scarpin" la amigdale. 
Fetelor nu stiu...dar o inteleg pe Andreea. Eu am toata ziua calculatorul deschis, inainte scriam activ pe vreo 3-4 forumuri, acum...abia mai apuc sa citesc pe DC, la unele subiecte si sa scriu un mesaj ici-colo cand doarme ea. Cat e treaza nu ma lasa deloc la calculator, imi tranteste mouseul, imi apasa pe taste sau mi-l stinge de tot. Asa ca ma gandesc ca o sa raresc din ce in ce pentru ca atunci cand va veni caldura vom sta si mai mult afara... Pur si simplu nu mai am timp. Si nu fac nimic, stau cu ea pe jos pe mocheta si ma uit la tv (la ce decide mandra daca nu mi-l stinge si pe ala), fie cu sonor la maxim fie deloc, la fel, dupa starea ei, si cam asta e programul.
Va pupic sper sa reusesc sa imi fac cafeaua pana se trezeste. Va multumesc ca v-ati gandit la noi
.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
elyanne spune:

Hop si eu la apel... acu' de dimineta, pana nu se trezeste tero... de fapt s-a trezit, a refuzat sa bea laptele si am pus-o iar la nani... In noaptea asta m-a capiat... ies maselele... mama lor, ca de 2 luni tot ies...
Andora la cat de mult doarme ar trebui sa se puna ceva grame (kg mai greu)... dar le da jos repede, cand se trezeste si nu sta o clipa...
S-a prins ca o barfeam... si s-a trezit, normal...
Aissa ma bucur sa aud ca sunteti mai bine.
Anamari nici nu se putea sa nu bei daca fata a insistat ca e bun...
pentru scumpa ta.
Ramona, Pufymic sa scapati repede de greturi
... asa repede va ganditi la demisie... noi ce curaj sa mai avem sa ne apucam de bb2 ![]()
Nici nu mai stiu ce mai vroiam sa scriu... ca ma "calareste" Meme... ma mai trage si de maini, sa nu mai scriu atat... o fi geloasa ca ma conversez cu voi, in loc sa o bag pe ea in seama...
si mai scriu cand mai pot.

ana_a spune:
Salut!
Fetelor, Stefan sta de 40 de minute in TARC!!! si se uita la Bambi...Ideea cu tarcu mi-a venit pentru ca in scaunul de masa imi este frica sa-l las pentru ca sare de acolo...dar nu m-am gandit ca va sta asa de mult in tarc....Eu mi-am terminat treaba pe la bucatarie...am strans si de prin casa si el tot acolo....de 2 ori am vrut sa-l iau si nu a vrut...a inceput sa urle ca vrea iara in tarc... acuma ma duc sa-l intreb daca nu vrea totusi sa iasa de acolo ca doar no sa stea toata ziua...no, ziceti si voi...daca io is dependenta de DC el e dependent de Bambi...I-am facut si cateva poze, o sa le descarc mai tarziu.
Culmea e ca el sta acolo cuminte si eu ma invart ca o gaina beata...
Va pupic si mai revin
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
mina spune:
salut
scriu si eu la prima ora in graba, trasa de blugi de vizigot. Zic in graba ca dupa aia m-a pus tati la treaba pe un proiect nou si tre sa ma pun cu burta pe carte...vai si amar de capu meu, invatatura la batranete.
Aseara am adormit fara circ ca am avut musafiri, fratele meu cu sotia care, milosi din fire, s-au ocupat corespunzator de obosit vizigot. Chiar m-am distrat foarte ca fratele meu, care are circa 40 kile mai mult ca mine, s-a declarat stors de oboseala dupa o ora de alergat-luptat-gadilat-calarit vizigot....ha ha...
Andreea, 

m-ai dat gata, daca si merge descantecu iti dau procent din ce iese la proiectu asta nou. Iaca acu printez poemu sa-l agat in multiple exemplare in diverse locuri din casa. Poate poate.....
Anielas, bre asta e telepatie, io azi noapte am visat ca am scos ochiu copilului, ptiu, asa vis ciudat...cred ca tre sa iau eu sedativele alea de i le-am recomandat lui Mada ....
Aissa, ma bucur ca sunteti mai bine. Baga si tu niste miere, ca scarpina amigdalele mai bine ca orice.
Apropos de asta,ieri de la urlatul teroristului afara ma temeam ca a racit....lasati ca dimineata io eram complet turmentata si ma durea pe piept...a racit mami, na belea. Am bagat un oscilo-cum-ii-zice si acu pregatesc cafea cu miere poate poate scap usor ...cre ca si niste echinaceea se mai gaseste pe aici.
Asa, si io-s pusa pe fapte mari, sper sa nu fie cazu sa incep intalniri pe la birou ca inca nu suntem pregatiti (io sau copilu??? ) sa lasam bona home alone si ar tre sa o chem pe mama sa stea cu ei si se duce de rapa educatia, si a bonei si a copilului. In we sper din toata inima sa vina socrii ca am intentii serioase de mers la cosmetica si aerobic...daca nu mi-o trece pana atunci....
Asadar va pup si mai arunc io un ochi p-aici azi.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Mada spune:
neata si de la noi,
ania, eu m=am dus din seara aia la urgenta , ma durea de muream ochiul, mi-au pus niste picaturi s-au uitat sa vada ce e acolo si am stat pansata 1 zi.
mare lucru n-a fost, nu doare controlul.
mina, ce vise :), eu parca de 2 zile sunt mai bine si cu somnul si cu tot, poate ca stiu ca in 3,4 zile vine si Dani sa ne vada hihi
bravo ana ca ai invatat piticul sa stea in tarc, la noi numa se doarme in el si atat.
va pup ca da semne de trezire
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
andora spune:
Salutare!!!
Hai c-am intrat repejor sa va pup sa aveti o zi buna. Si tot scurt va felicit pentru progrese: Lia pt "good"
, Stefan pt 40 min in tarc!!!!!
, Inushu' pentru agresivitate (pup dulce Aniela
si fugi pan' la dr daca te doare!!!), pe Ale pentru c-a trecut noaptea onorabil 

, iar maselele Elenutei pentru chinuit cupil+mamica merita 
Mada hai ca mai trece un piculet si vine tati 
Mina mama pai daca-i vorba de procent din proiect ma apuc de scris descantece serioase
. Zi-i la vizigot sa stea departe de mami ca-i ocopata si racituta pe deasupra 
Pufy tu ce faci? Unde sunteti?
Ma pe mine ma doare un cap de mor.... l-am sunat pe tata ca e-n vacanta sa vina sa stea o ora cu Gogo ca vreau sa ma duc sa-mi iau pantaloni, blugi, fusta ceva.. dar n-a aparut. Hai ca va pup!!!!!!!!!!!!!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

aissa spune:
Fetelor si a mea doarme de rupe, macar atat, ca vorba Elyanei cu mancarea nu se omoara. Azi i-am dat medicamentul in somn si a inceput sa urle de facea gargara cu el, s-a intors pe burta, sunt sigura ca m-a si injurat si a mai dormit o ora jumate. Aud la un moment dat foieli, eu scriam de zor pe DC despre suzete, aud ca bea apa cu sete, zic na ca se scula si besnita 2 (adica Tony) si ii da apa. Cand ma duc dincolo, asta mica isi luase singura apa de pe noptiera si bea (in curand inseamna ca se va arunca in cap
) iar Tony sforaia. Am fata mare! Acum isi plimba porcii si se culca pe mocheta. Si bineinteles vine si imi trage cate una la mouse.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
lizzy spune:
offf, ce dor mi-e sa am timp de voi di de dc...
tare imi lipseste concediul ala de maternitate.
acum sunt cateva zile in medical, am facut... rubeola. la batranete...
noroc ca ianis e vaccinat...
va pup pe toate si pe toti copilasii.
am inteles ca unele asteptati bb 2, felicitari! si eu as vrea. dar abia ne descurcam cu unul, serviciu asta ne mananca toata ziua.
hai pa!
Ianis, Mom's sunshine (14.09.04) si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii
ana_a spune:
nebunie cat casa....dau sa culc copilul...el nu, ca vrea cu chitara in patutz...ii dau chitara si ies din camera, o butoneaza el o vreme si adoarme peste ea!Bun...intru tiptil sa iau chitara...ma chinui, o scot de sub el, bine ca nu sa trezit...a marait doar un pic si sa intors pe cealalata parte, dar se pune chitara pe cantat frateee de no mai pot opri..si canta TAREEE, ies fuga din camera si butonez dracia de chitara si nu se opreste!In final caut ca disperata o surubelnita care in alte conditii sigur ma impiedecam de ea pe jos...si binenteles ca nu gasesc imediat...imi venea s-o scot afara in curte
dianarus78 ma bucur ca auzim vesti si de la voi!Ar trebui sa intri mai des sa ne povestesti de Ianis!!Sanatate multa sa treaca repede rubeola!
Povesteam eu de dimineatza cum a stat Stefan in tarc si sa uitat la Bambi...ei bine nu va spun cu cat scandal am strans tarcul ala de l-am scos afara...el nu si nu ca vrea sa stea acolo...dar stiti cum este...era doar sindromul unei jucarii noi...care de regula nu tine ca orice minune mai mult de 3 zile asa ca....Oricum e bine venita ideea macar scap de o grija cand am treaba prin casa![]()
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!