The best of aug-sept-oct 2004 (104)
Raspunsuri - Pagina 12
mina spune:
Salut
si eu in fuga ca ne pregatim sa iesim afara, dar am urcat poze de aseara...ca sa vedeti cam ce copil "linistit" am.
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
danyce spune:
Mina, wow, ce cupil "cuminte" ai!
Dar lasa ca-i super simpatic asa.Asa-i sta bine lui, mai zbenguit.Si vizigoata mea se catara toata ziua pe canapele si prin alte locuri mai periculoase, dar eu nu prea apuc sa o pozez atunci pt ca fug sa o dau jos de la locul cu pricina (cand se catara pe masa, par exemple
).
Aissa, insanatosire grabnica piticei tale scumpe!!!Si tie, bineinteles. Stiu cum e sa fie si mamica si pitica bolnavioare ca am trecut prin asta acum vreo 2 sapt.,cand amandoua am facut febra mare.A trecut cu bine si chiar fara antibiotice in cazul nostru.
Ana,
Stefanelul dulce si bucalat.Dar ce frumos se joaca el!Chiar vorbeam cu soacra-mea ieri despre cat e de cuminte si vesela Alma cand are asistenta/spectatori ca daca ramane doar cu mami e smechera si razvratita
.
Pufy, in poza cu pricina Alma imprastia/etala rufele pregatite de calcat, nu le strangea![]()
Ieri am fost plecata toata ziua fara Alma dupa mine si ce bine a fost!A fost bine ca mi-am rezolvat toate treburile programate in timp record si nu am mai avut grija ei pe tot traseul.Dar acum se tine scai de mine
.Cred ca o sa scot la plimbarica in speranta de a o obosi si adormi. Cam multe visez eu
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ana_a spune:
Salutari la toata lumea!
Timea wow inca putin si iti vezi printesa!Nastere usoara!!
Ioana, andora, pai binenteles ca rontaie figurinele alea...haha...da vorba Minei alea nu-s interzise
, andora, noi am primit ferma cadou de ziua lui Stefan, habar nu am cat costa, oricum, aici la Bistrita sunt fff scumpe jucariile astea de la fisher price, eu cel putin nu ma pot atinge de ele, daca cercurile alea de se pun una peste alta au fost 70 de lei noi...mi se par exagerat de scumpe!
Am fost si noi azi pe afara, la plimbare cu saniutza, la noi inca este zapada multa...nu vad degraba firul ierbi....
Sa va mai povestesc cat de incantati suntem noi de Bambi...cred ca ne uitam de cel putin 2 ori la filmuletz din cap in coada, ori la mami in brate ori in scaunul de masa si toata ziua ar sta sa se uite la povestea asta care de altfel e si frumos realizata cu muzica, pasarele si...Bambi![]()
Ca tot vorbiti aici de munte, sambata mergem si noi la Vatra Dornei
dar fara Stefan, el va ramane la soacra, si noi vom fi de capul nostru 2 zile haha...abia astept!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
pufymic spune:
Ceau fetelor!
De azi-dimineata tot vreau sa scriu si eu cate ceva si normal ca nu pot din cauza stiti voi cui....
!Isi pune scaunelul langa masa pe care e calc.(care de altfel e micuta) si se urca pe el si trage de toate cele, butoneaza tastatura, da cu mouse-ul de ce apuca.....e jale!
Mai inainte a deschis frigiderul si mi-a scos cratita cu spanac din el....normal ca a intors-o cu fundu-n sus de am avut ce sterge la spanac de pe jos....
! Imi vine sa imi dau demisia cateodata.....dar baiu-i ca n-am inlocuitor!Offffff!

Acum sta in patut la el si urlaaaaaaaaaaa: "mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!"
El cica vrea sa doarma....
!
Fug sa-l culc si revin!
Pupici!
Ioana
(9+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
loreema24 spune:
Eu imi dau demisia, pe bune!
Bb2 face figuri si ma tine numai la baie sau numai in pat, Loreema vrea orice altceva numai sa stea cuminte sau singurica nu....eu demisionez.
Nu vrea cineva sa-mi ia locul?
Am fost aseara la dr, bb2 e bine, are 1,5 cm sacul, destul de marisor![]()
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(6+)Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
pufymic spune:
Ramona fix asta ziceam si eu : ca demisonez din postul de mamica!Nu mai rezist.....dar vad ca si la voi e la fel.....oare suntem noi prea sensibile sau piticii nostri simt ei ceva ce-i scoate din papuci????Hmmmmmmmmmm!
Deci DPN 8 oct?![]()
Andreea habar nu am de preturi....pentru interventiile chirugicale....cel mai bine e sa intrebi in spitalul in care o opereaza! Si in plus mi se face rau(pe bune) cand aud de shpaga!![]()
Timeea hai mamico ca mai e putin si acusica o tii pe Iza mica in brate
! Suntem alaturi de tine!
Mina ptiu ce vizigot "cuminte " ai! Cred ca alpinisti ii facem la cat se catara piticii astia ai nostri!
Pupici!
Ioana
(9+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
mina spune:
salutare
si eu la fapt de seara, dar azi nu prea m-a lasat cineva sa fac nimic.
M-a cam scos din pepeni cand am mers afara ca a urlat dupa jucaria altuia si dupa aia a urlat dupa orice de am venit cu el in brate cale de trei statii de tramvai....rusine!!!!
asa ca, Ioana, nu-l mai scuipa sa nu-l deochi! ![]()
Aissa, sper sa va faceti bine repede repejor!
Andreea, ai dreptate, in vara sau cat de curand posibil ar tre sa organizam o intalnire, ca asa incuscreala pe nevazute io nu voi si pace!
Da' va spun de acu sa nu fie in we ca io-s ocupata. Tocmai m-a anuntat colegu de apartament (ca sotz numa cu greu poate fi numit in conditiile astea
) ca de pe 27 februarie incepe niste serii de delegatii de cate o saptamana....asa ca we vor fi dedicate exclusiv familiei ... Si, apropos, daca tot avusesi gura aurita, pune mana si prooroceste si pt fiul meu cat sa doarma, poate da Domnu si se implineste....
Timea, tinem pumnii sa va fie usor la toti!
Bey, nu va mai stresati asa de soacre...zic si io ca omu care nu are ce sa ii reproseze la soacra ei...e ireprosabila mai putin cazurile in care devine prea bunica si ii ia apararea lu fi-miu intru rasfatul acestuia. Atuncea ne luam noi in betze,
in rest nu-s probleme. Io astept maine seara socrii in vizita pt we si ma tot gandesc ce sa gatesc - ca io de cate ori vin fac cate ceva nou sau deosebit ca mor cand il aud pe socrumeu, mare gurmand, zicandu-i lu fi-su ca e un barbat fericit cu asa nevasta.
Merita osteneala!
Drept pentru care ma retrag in vastele apartamente si va zic noapte buna tuturor!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
andora spune:
Salutare!
Hai sa va zic sa nu uit ca mi se lipesc ochii ca lu' Praslea cel Voinic cu merele... Andreea e bine, Nathalie e de vina ca n-a mai lasat-o pe mami sa scrie ca sta lipta de ea, a promis solemn ca incearca sa scrie we asta si in plus mai si uploadeaza pozici si impresii despre printzesa... asa ca asteptam. Si va multumeste muuult ca va ganditi la ei si le pupa duuulce pe Pufy si Ramona pe burtici, iar Timeei ii doreste nastere rapida si usoara
gata ![]()
Aissa ce mai face Ale? dar tu??? 
Ana maaaama mia pai daca inelele alea sunt 70 roni atunci ferma costa cat una adevarata. S-o folositi cu sarguinta si placere
ami, petrecere super la V Dornei, ma oftic, ce, numai noi stam acasa mereu 

Elyanne wow, bravo scumpetei ca doarme, lasa ca si in somn se mai pun (kilo)gramele
Tin atunci pumnii la runda viitoare sa doarmna cat mai profund ca sa recuperezi din cei 2 ani ne-schiati
A, si FELICITARI PT PIPILICA LA OLICICA!!!!
Danyce cum mai nu pozezi mandretea ca eu am vazut-o catarata pe cele mai nebanuite obecte de-mi statea sufletu-n loc
Alpinista o face mama.
Pufy hahaha pai daca lui Stefan ii place Bambi cred ca Alesio il prefera pe nenea Popeye muschiulosul
, a atentat la spanac deci
... cred ca s-a inteles cu fiica-mea ca si ea mi-a varsat cu maxima satisfactie un castron pliiin cu coji de alune din alea mici si fine ca tati normal ca le-a lasat aiurea... si abia au iesit din covor
In leg cu operatia - dr nu cere nimic, cica a operat-o aseara si nu prea stie unde sa intrebe.. ca-n salon nu stie nimeni.. afla ea pana la urma ![]()

Ramona se vede treaba ca la bb2 deja va dati amandoua demisia..hmmmm... ziceam noi bine cand ziceam ca ne ajunge unul deocamdata sic sic sic! Pup dulce si bine ca e ok samburiciul 

Minaaaaa ti-am vazut vizigotul maiiiii da' ce misto e poza aia din profil cum se vede capusorul tuns e un scumpic si jumatate!!! Auzi chiar se catara pe fotoliu? ca mi se pare ca e ca al nostru si Uca nu reuseste pana sus, ramane atarnata, ii mai tb muschi la burtica umflatica 
Cu intalnirea eu pot in orice zi, dar nu vreti sa o facem in Herastrau? Sa ajung si eu mai usor... hai ca le rezolvaram pe toate si ramase asta
si eu nebuna. Nasol mai ca ramai singura la discretia vizigotului, bafta sa rezisti 

Si-acum vine baba Ando proorocita....
Sa doarma, sa doarma,
trei ore-ncheiate
si ne-desteptate
Vizigot cuminte
ia aci aminte:
Mina-i obosita
de tine-asuprita
fugi in pat la nani
sa mai stea si mami
cu noi la povesti
de cat de scump esti 
Hai ca fusei descantatoare mai mult, poate merge...ooops ca pentru noapte nu am proorocit, poate nu e nevoie ![]()
Hai ca mi s-a racit lapticu' am dat-o pe beutura fiica=-mii... va pup si somnic usor tuturor ingerasilor!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

anamari spune:
timeea-tin pumnii, nastere usoara....
aissa-sanatate amandorura. ai grija si de tine, ca eu am patit-o /am avut grija de alex- el bolnav, eu bolnava si lui i-a trecut in doua saptamani, eu am dus-o doua luni cu complicatii...aerul din bucuresti ii de vina uneori pentru complicatiile astea de la viroze-poluarea.
ana-ce cuminte s-a facut Stefan. sta sa-i si citesti povesti.wow. el e cu aproape doua luni mai mare ca Lia-ma intreb daca de acum in doua luni voi povesti si eu despre Lia la fel...
elyanne-bravo Elena. 
Lia a mai rostit un cuvant- se juca cu mine si cu tati si ne-a dat sa gustam din biberonul cu lapte- eu i l-am dat inapoi"mami nu poate bea lapte"(chiar nu pot sa beau), asa ca mi l-a inins din nou-cum fac eu cu mancarea ei si mi-a spus:"good". asa ca m-am prefacut si eu ca beau din biberon si a fost foarte fericita ...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.
anamari spune:
loreema-ti-l iau eu daca il iei tu pe al meu...![]()
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.