sarcina dupa anticonceptionale

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Tabitha

Raza de Soare: eu m-am exprimat gresit. Deci, daca as fi in locul tau, as face dupa cum urmeaza:
1. daca vreau sa dansez ca nebuna la nunta (asa cum am facut-o in realitate la a mea) m-as feri sa raman insarcinata pana atunci.
2. daca nu vreau sa pierd astea 2 luni de zile, as lasa in voia sortii. Daca este sa raman insarcinata pana la nunta, la marele eveniment voi dansa, dar nu chiar asa de nebuneste. Adica un pic mai linistit. Doamne fereste, nu am vrut sa zic sa stai toata seara pe scaun.
Te pup si-ti doresc o nunta ca-n basme

Aha, pricepu si ametita (de fericire) ... pai... of, incercam protectie luna asta, apoi... k sa nu vb iar de drobul de sare... asteptam pe bb ! o vrea sa vina la nunta ???

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Of, scuze, am zis ca-s emotionata...
Tabitha, multumesc pt urari !

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua!

Ma primiti si pe mine cu o intrebare
Eu i-au de vreo trei ani Femoden, si anul acesta ne-am propus sa ne marim familia. Doctorul meu a spus ca nu e nici o problema sa i-au pilule pina in momentul in care vreau sa raman insarcinata (adica nu trebuie nici un fel de pauza), dar in acelasi timp mi-a zis ca trebuie sa i-au si acid folic....asta n-am inteles eu - trebuie sa i-au acid folic numai cind am oprit pilulele???? sau pot lua si in timp ce mai i-au inca pilule????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:

. Mai ales, ca asa cum mi-a pus medicul de familie, anticonceptionalele sunt recomandate si in caz de infertilitate la femei. Cam 85% din cele acre denunta la pastilute ramana insarcinata in prima luna. Asa ca sansele sunt mari. Tutul e sa te apuci de treaba.

13+
Mai am 15 de zile pana la nunta
POZE

85% RAMAN DIN PRIMA LUNA? stii sigur? ca si eu acum sunt in perioada de prestari, prima luna dupa 2 luni de yasmine si taaaaaaare mai sper..mai ales ca ceea ce am inteles eu e ca sunt sanse mai mari sa ramai din prima dupa antibebe daca ai luat un timp mai scurt!!!!

va rog mult sa imi tineti pumnii, poate vedem fetele de aici, care cat de repede raman(em), si facem un studiu propriu..

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ce? ce? ce?
poti ramane mai repede dupa o perioada scurta de timp in care ai luat AC? daaa???? 6 luni e putin sau mult? ca vrem si noi bb!!!!! 2!!!!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

nu stiu exact cum e 6 luni..stiudooar ca dr mea a zis ca daca iau putin "cateva luni", cresc sansele sa raman din prima, eventual cu 2..nu stiam insa ca procentul e asa mare, 85%..oooof, iar m-am umput de sperante!!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Megbeng, 2 ?! woau! sa iti dea domnu sa ai cati vrei! ce frumos sa fie gemeni.
si crezi ca sunt sanse mari? valeu! sa am inca 2 ca alexia si ma duc frate unde vad ca are la energie in ea bb al meu!
Anca, depinde acum de fiecare organism. Eu poti sa iti spun ca la mine s-a prins dupa un an dar nu este o regula generala. poate fi altfel.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

nu sunt mari sansele de doi , dar sunt..nu vreau neaparat 2, nu ma intereseaza cati sunt si ce sex au...vreau doar sa nasc si eu un bebe sanatos, atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Anca_2006

Fetelor, e ceva cu Marvelonul asta! V-am tot auzit si pe voi ca ati luat si acum nu ramaneti gravidute, desi au trecut cateva luni de cand le-ati intrerupt. Si eu am luat Marvelon cred ca aprox. 1 an si dupa aia le-am schimbat pentru ca ma ingrasasem INFIORATOR! Am trecut pe Lo-Femenal. Ati luat si voi asa ceva? Ca eu pe astea le-am luat ultima data. Din cate stiu au cam aceeasi compozitie ca si Marvelonul. Stiti ceva de asta? Oare si astea sunt tot cu probleme ca Marvelonul, dupa ce le intrerupi nu ramai repede? Cat priveste menstruatia, a mea s-a micsorat ca nr. de zile. Adica: daca inainte de pastile aveam chiar si vreo 6 zile, acum, dupa ce le-am intrerupt, am doar vreo 3-4 zile. De fapt vreo 3... Ati patit-o si voi? Multumesc pentru raspunsuri!

Apropo de ce spunea Anca, hai sa va spun ce am patit si eu.
Am 28 de ani si de 6 ani jumate iau pilule anticonceptionale. Din ianuarie 2006 am renuntat la ele, pentru ca eu si sotul meu ne-am hotarat sa avem un copil. Am luat Rigevidon vreo patru luni, apoi Mercilon doua luni dupa care Marvelon si in ultimii doi ani Lo-Femenal.

Pe 2 februarie am avut ultimul ciclu, cel de dupa renuntarea la pilule si de atunci nimic. Am crezut ca am ramas insarcinata, am fost la eco - totul in regula cu toate organele interne, inclusiv ovarele dar fara sarcina. Am facut si vreo trei teste de sarcina - negative. In ianuarie am facut si un Papanicolau, mi-a iesit II, deci tot OK.

Pe 20 martie am fost la ginecolog, mi-a luat lama si Papanicolau. A spus ca sunt OK dar ca nu sunt insarcinata. Mi-a dat Vitamina E si Duphaston sa iau 10 zile cate o pastila. Pana la urma chiar ca o fi ceva cu Marvelon-ul asta. (Lo-Femenalul are aceeasi compozitie cu Marvelon) Duphaston a spus ca nu dauneaza unei eventuae sarcini ci o fixeaza. Mi-a spus ca la 4-5 zile dupa ce termin cele 10 pastile trebuie sa vina ciclul, sunt la a 4-a pastiluta, sa vedem

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Angelique sa-mi spui si mie daca ti-au venit scarbele pt ca si eu sunt in aceeasi situatie. Eu am luat Desorelle 2 ani jumate. Ultimul CM pe 17 februarie, la terminarea foliei. Teoretic ar fi trebuit sa apara pe 17 martie dar................. nimic. Ideea e ca de atunci tot ma dor ovarele, suportabil e adevarat. Dar am o stare.......... Am facut si eu un test de sarcina si nimic.

Tu dupa cate zile de intarziere ai fost la dr??????????

marinar

Mergi la inceput