sarcina dupa anticonceptionale

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miaunika spune:

quote:
Originally posted by papushel

Buna, fetelor! Si eu ma confrunt cu aceeasi dilema..am luat marvelon aproape 3 ani si din noiembrie le-am intrerupt..primul CM a venit fix la 28, dar se pare ca eram inca sub efectul pilulelor, pentru ca a doua luna a fost la 40 de zile, de eram pur si simplu in ceata...acum in sfarsit sper sa se fi reglat, deoarece a venit din nou la 28 de zile...in fine, nu stiu nici eu daca am sau nu ovulatie, pentru ca aceste ultime 3 luni de cand ma urmaresc mai atent nu am observat nimic..testele, toate negative..dar sper ca a fost doar o perioada de acomodare a organismului dupa atitia hormoni si ca lucrurile vor functiona normal...am inceput si un trat naturist cu BU si alte tincturi..in fine, sper ca toate sa ne revenim cu succes dupa AC..multa bafta!

Ne asemanam destul de mult :tot vreo 3 ani am luat pastile fara intrerupere si din 2003 de cand m-am oprit ( din cauza unor probleme cu sanul) tot la 30-32-46 zile imi vine. Dupa concediul de la mare se mai reglase. Ultima data a fost la 42 de zile de ma 'speriasem' . Cand colo . Si eu am inceput cu tincturi de BU si marar, in care am maaare incredere.
Bafta si voua in continuare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar

Razuca hai sa-ti spun ce analize am facut eu acum aproape o luna- cand inca luam AC:
- grupa sanguina
- RH
- hemoleucograma
- glicemie
- uree
- creatinina
- acid uric
- TGO,TGP
- sumar urina
- pap
- secretie vaginala
- cultura col
- listerie
- toxo
- rubeola
- CMV
- HBS
- HVC

sa nu ma intrebi ce inseamna toate pt ca nu stiu.

Nici eu nu stiu de cateva... Multumesc, macar am o idee cu ce sa merg la medic.
Doamne ajuta sa apara bebelinu', ca vad ca gata cu pastilele !

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare
as vrea, dar mi-e teama... la nunta vreau sa dansez.. cum am si stomacul ff sensibil, e 100% probabil ca voi continuu... de-asta am si amanat. poate mai tii minte ca ma gandeam sa incerc sa am bebe de vreo 2 luni, sa fie si el la nunta, dar nu luasem in calcul varianta de mai sus.
Si nici n-as vrea ca de la prea multa zbantuiala sa-i fac rau lui bebe.. da' cu cat ma gandesc mai tare, cu atat parca nu mai am rabdare...
am de ales: miresica sanatoasa sau miresica-mamica ?

Revin cu noutati. Am renuntat la pilule, asa, dintr-o data; adica am terminat folia si sotul a zis "gata !". Am zis ca macar o luna sa ne protejam, apoi bb. Dar daca bb apare inainte de sf lunii propuse si inainte de a apuca eu sa fac analizele ? Ca doar mai sunt cazuri, iar Postinor (pilula de urgenta) nu vreau sa iau.
Si zau mi-e teama: peste 2 luni, la nunta, daca apare bb si eu dansez, se poate intampla ceva ? Ca sotul meu se gandeste sa nu am emotii puternice (de parca nu voi avea !), sa nu obosim bb si eu, nedormiti o noapte intreaga... adica, sa nu se intample ceva rau cu bb. De-asta, desi vrea bb la fel de mult ca mine, zice ca ar fi mai sigur dupa nunta. Dar eu ma gandesc la toate variantele.

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Razuca, si eu am renuntat la pilule de luna asta. Eu sper ca sa iasa din prima, caci am avut inainte de a lua AC ciclu neregulat si, probabil, voi avea aceeasi problema si acum, ca nu mai iau. Si, nu am chef de monitorizari si vizite dese la doctor. Sa speram ca cineva acolo sus ma aude.

Fetelor, am intrebat dr si nu este nici o problema daca ramaneti insarcinate imediat dupa pilule. Eu am incredere in medicul meu si eu nu fac nici o pauza. Voi faceti cum credeti ca e mai bine.

va pup pe toate si spor la

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cherry22

Razuca, si eu am renuntat la pilule de luna asta. Eu sper ca sa iasa din prima.

Fetelor, am intrebat dr si nu este nici o problema daca ramaneti insarcinate imediat dupa pilule. Eu am incredere in medicul meu si eu nu fac nici o pauza. Voi faceti cum credeti ca e mai bine.

Doamne ajuta sa vina bb ! eu incerc sa astept o luna... e greu, pt k imi doresc enorm 1 bb...

Repet intrebarea: de la dans (sarbe, in special) si somn deloc, se poate intampla ceva, dak apare bb pana la nunta ???

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Raza de Soare: daca ramai insarcinata pan la nunta, menajeaza-te si tu un pic la dans, le zici ca esti obosita, ca te dor picioarele. Poti dansa fara probleme, dar sa nu faci excese.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tabitha

Raza de Soare: daca ramai insarcinata pan la nunta, menajeaza-te si tu un pic la dans, le zici ca esti obosita, ca te dor picioarele. Poti dansa fara probleme, dar sa nu faci excese.

Pai asta e, k la nunta mea vreau sa dansez ! Eu dansez si singura, prin casa, zici k-s nebuna , darmite la nunta... pai am numai dansatori din tata-n fiu, ce ma fac, eu sa lipsesc ? De-asta vreau sa stiu, dak topai toata noaptea, risc ceva ? Sau e bine sa stau mai linistita ? Bine, stiu k vb ipotetic, dar poate apare bb..

Foto

Mergi la inceput

Raza de soare: daca vei avea bb in burtica, sa stai linistita. Daca vrei insa cu tot dinadinsul sa dansezi, fereste-te sa ramai insarcinata pana la nunta. eu zic sa lasi lucrurile in voia sortii: daca va fi sa ramai pana la nunta, o se vezi atunci ce vei face. Lasa drobul de sare, ca poate nu pica singur.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tabitha

Raza de soare: daca vei avea bb in burtica, sa stai linistita. Daca vrei insa cu tot dinadinsul sa dansezi, fereste-te sa ramai insarcinata pana la nunta. e

Stai ca m-ai bagat rau in ceata... dak am bb sa stau linitita ? adik sa nu fac nimic, sa nu dansez / sa dansez ? k dupa zici sa ma feresc pana la nunta... scuze, dar sunt fericita k ne-am luat verighetele si la ora asta nu pricep nimic...

Foto

Mergi la inceput

Raza de Soare: eu m-am exprimat gresit. Deci, daca as fi in locul tau, as face dupa cum urmeaza:
1. daca vreau sa dansez ca nebuna la nunta (asa cum am facut-o in realitate la a mea) m-as feri sa raman insarcinata pana atunci.
2. daca nu vreau sa pierd astea 2 luni de zile, as lasa in voia sortii. Daca este sa raman insarcinata pana la nunta, la marele eveniment voi dansa, dar nu chiar asa de nebuneste. Adica un pic mai linistit. Doamne fereste, nu am vrut sa zic sa stai toata seara pe scaun.
Te pup si-ti doresc o nunta ca-n basme

Mergi la inceput