Mamici martie-aprilie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

anairda nu mai vreaaaauuu!!! M-am saurat de ele! E mult mai placut sa stau cu voi aici pe forum! Nu ma mai certa ca si asa sunt eu destul de stresata ca nu inteleg nimic si o sa fac o varza maine!io 28fix cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

ama_kaly eu am pus deja 27 kg si tot nu ma stresez ca stiu ca am ambitie sa le dau jos
Bafta la examen!!
anairda daca preotul tau e de acord sa oficieze online iti botez eu bebelina
Poate se gaseste si pe la voi o crema spaniola, Xheken se cheama, mie mi se pare f buna. Nu am nici o vergetura si eu am pielea uscata de felul meu.

Miha 33+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Anairda,nu te necaji ca te-a refuzat.Este mai bine asa ,acum,decat sa-ti naseasca si dupa aia acest lucru sa nu insemne nimic pentru ei.Pentru mine este foarte important de exemplu cine imi boteaza pruncul sa stiu ca o sa-l si iubeasca din suflet,nu doar din obligatie....asa ca o sa fac botezul in Romania ,cu f putine persoane si nasa o sa fie sora-mea cea mare.Daca totu-i bine as zbura cu bebe in mai-iunie special pentru acest lucru,sau eventual in septembrie.Depinde in primul rand de puiu mic cum o sa creasca si dde mine cat de repede o sa ma refac dupa nascare.

LauraIoana,bafta la tratativele cu posibilii viitori nasi!
Tinuta,scumpa,acus te sarbatorim

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bqb spune:

Cred ca si noi ( ADICA EU SI BEBE DIN BURTICA) trebuie sa scriem 2 vorbe.
Nu de alta dar mai e putin pana spre finalul lui martie 2006 cand eu si bebe ne vom cunoaste, mai exact ne vom vedea.
Deocamdata stim despre ele ca e bine, e INCRDIBIL DE ACTIV, nici gras nici slab, suparacios cand nu mananc si il va chema Rares Mihaita.
Botezul va fi in aprilie, iar fratiorul lui care se numeste Alexandru abia il asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Catirnel,mai stii ceva de Nicolle?
Danutza Bananutza,frumoasa burtik,sot si pisica!
Ileana_marius,frumoasa burtik, si frumoase hainute!
Dea,sa iti traiasca bubulina.Sa vezi tu cate inimi de baieti va frange!
Tania2,insanatosire grabnica.
Andreea G,frumoase poze,frumoasa burtik si frumoasa paturik!
Mihaser,extraordinare poze.Sunteti amandoi simpatici foc.
Ama,sa creasca mare si voinic Sebastian!Am adaugat noua greutate.Bafta la examene!
Diana1968,stai linistita nu e vorba de contrazis.EU stiu chestia asta cu rinichii lui bebe de la o doctorita ginecolog care si ea fost insarcinata si a nascut la 37 de saptamani.Era suparata pentru ca,dupa spusele ei,in saptamana 38 se fac ultimele "ajustari" in corpul lui bebe,si atunci rinichii sunt finalizati.Bineinteles,daca din motive medicale copilul trebuie nascut in saptamana 37-38 chiar si mai putin,asta e alt bai,dar nu nerabdarea.Eu la asta m-am referit.Si m-ai pus si pe mine la treaba cu clatitele .Tu astepti un baietel?ca sa trec pe listuta.
Delia,no worries.Lasa ca nasti tu,sau faci cezariana,pana la urma cand trebuie.Sa ne dai de veste cand e momentul respectiv.Asa e,inca putin si fac 22.Urai!
Lumysti,capul sus.Nu te ingrijora si nu te stresa foarte mult,pentru ca si asta poate avea un efectiv asupra tensiunii tale.O sa fie bine.Iti tin pumnii!
Laura Ioana,nu am fost inca la eco.dar iti multumesc de intrebare.Marti la ora 3 ne ducem.Si eu si Mark ne-am decis,ca daca nu am aflat pana acum ce este,sa ramana surpriza.Ne ducem sa vedem cat,cum s-a dezvoltat,ca la masuratoarea cu CM pe burtica,a reiesit ca ar fi mai mic cu 2 saptamani.Da nu prea imi fac griji pentru ca toata lumea mi-a zis ca masuratoarea cu centimetrul e fictiva.
BQB,bine ai venit.Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si mancacios.Da-mi mai multe date ca sa te trec pe listuta.Data nasterii a ta,Prima zi a ultimei menstre,spitalul si orasul si doctorul unde vei naste,data posibila a nasterii lui bebe.Te

Toaate burticile!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kit spune:

Buna tuturor!
Am vazut ca ati mai pomenit de Garmastan in mesajele voastre. As vrea si eu dar ma inereseaza cat costa ca am inteles ca e cam scump. In farmacii nu se gaseste? Trebuie sa facem comanda?
Pupici la toata lumea!
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

quote:
Originally posted by cameliada

Ileana, asa raspuns documentat nu am mai primit inca, te pricepi!.
doctorita de fam nu a stiut ce sa-mi spuna, zicea ceva de ca bb ar apasa pe o vena, artera si deaia simt eu miscarile alea.
nu m-am gandit ca bb sughita sau ca as simti "loviturile" in zona unde are capsorul. mai ramane sa o intreb sapt viitoare pe ginecoloaga mea. oricum daca bb sughita e totul in regula, nu?
inca o data merci.

s-auzim de bine!
camelia 39

38+

E perfect normal si mai e si amuzant pe deasupra.

34+

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

bun mmici cu burtici
m vzut si eu cev poze de le vostre si m-m gndit c r fi bine s pun si eu ctev.prin urmre, puteti vede ctev poze de l nunt nostr si din concediul din pris din 2005, colo unde de fpt si fost conceput puiutul nostru.
pupici
http://pg.photos.yhoo.com/ph/_b_222/lbum?.dir=/36cc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

lumysti, gandeste-te ca se poate sa se fi inselat dr. si n-are rost sa panichezi, fii pozitiva si ai grija in continuare de tine si de bebe, cu incredere si cu credinta totul va fi bine.
anairda, calciu tb sa ei pt carcei. De analiza de streptococ B nu stiu nimic. Numai sa-mi aduc aminte sa intreb.
delia, cezariana pe continentul american am inteles ca se face dupa ce ai intrat in travaliu, deci medicul tau nu poate stii exact cand va fi.
tina, hihi... deci surpriza s-ar putea sa fie marti cand o sa vezi tu cu ochii tai ce e?
Fetele, eu cam stau de straja noptile, fatuca mea n-are nici zi nici noapte, parca se joaca tot timpul, probabil si-n somn. Cu picioarele da tot mai sus in diafragma mea, ba da din funduletz de-mi misca burty cu totul, ba ma gadila jos cu manutele, ba sughite, ba danseaza boogi-boogi din maini si din picioare de ma scutura din toate partile...
bqb, bun venit printre noi! cum de asa tarziu?
31+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Tina merci ca l-ai trecut pe bebe pe listuta!Bafta marti la eco!Sa inteleg ca nu vreti sa aflati ce e inainte de nastere..ei,asta da surpriza!doublemom pai la tine e mai scuzabil,ca ai doua sufletele acolo in burtica si e normal sa te ingrasi mai mult!Sa fie bafta maine ca tare am nevoie!Am luat 7 la alealalte doua examene care le-am dat!Le-am trecut!! Mai e ala de maine unde nu stiu ce o sa fac,sunt cam stresata..
Va pe burtici!
io 28fix cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput