Mamici martie-aprilie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
ceela spune:
KIT, eu astazi am cumparat Garmastan, de la sensiblu, costa 300 000. Cred ca eu voi incepe de acum sa ma dau.
poze 36
ama_kaly spune:
Fetele care ati luat ovule vaginal..eu mi-am pus unul aseara si in timpul noptii cand am fost la wc era pe chilot jumate..
Si l-am bagat cat de adanc am putut,m-am si culcat imdeiat deci am stat la orizontala!Voi cum va descurcati cu ele ca mie imi dau batai de cap?Nu am mai luat pana acum si poate ma invatati si pe mine care e secretul sa ramana acolo tot!
io
28fix cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
Diana1968 spune:
Dupa ce ca m-am culcat la 24,30 m-am sculat pe la 3 si acum sunt mai treaza ca in miezul zilei. Are momente cand bebele se catara ca o maimuta spre coastele mele si ma sufoca. Nici pozitia stand in fund la 100 rade si dormit asa nu mai e suficienta.
Tina, da , am un bebe boy dolofan zic eu (la 32 saptamani avea 2,400 k). Acum cand am inceput sapt. 35 nu stiu cat o mai avea.
Incerc si reusesc sa fac in fiecare zi niste exercitii de ravida pt. muschii picioarelor si ale fundului si ma misc ceva mai usor d.p.v. al partii de jos a corpului. Cu burta e altceva.
Apropos de clatite mi-am cumparat azi o tava speciala si nu mai am nevoie sa pun ulei in ea si nici in aluat asa ca acum fiind mai dietetice mananc mai siur.
Am intrat in patima cumparaturilor. Voi nu prea tineti cont de superstitia de a nu cumpara pt. copil decat dupa ce se naste, nu? Taare mi-as lua un pat care imi place.
Au inceput sa mi se umfle deetele de la maini si picioarele si eu mananc nesarat (cu exceptia catorva felii de cascaval si sunca pe zi). Inseamna ceva nasol?
Daca pe mine nu ma dor sanii, nu ma mananca, nu am inca nici o scurere la ei e ceva nasol? Nu mi s-a marit areola, ei nu au crescut prea mult, oare e semn ca nu voi avea lapte?
doublemom spune:
'neatza girls!
ama_kaly nu te speria ca e normal sa curga dupa ce se topeste.Poti sa pui un mic dop de vata daca vrei dar sa nu il pui adans. De fapt nici cu ovulele nu trebuie sa insisti prea adanc acum ca sa nu iti ranesti colul. Cand se topesc se duc oricum in ambele directii!!
Am si eu o dilema cu Garmastanul !! M-am dat o singura data dar impresia mea a fost ca mameloanele au devenit mai moi si mai sensibile. Eu am inteles ca ar trebui sa le ingroase nu-i asa?
Miha 33+
pozici
Cat spune:
Tcelen sa va traiasca scumpetea de fetita, e o dulceata!
Doamne, prin cate ati trecut! Bine ca sunteti acasa acum si e totul bine! Sunteti o familie f frumoasa! Felicitari si sotului, m-a impresionat mesajul lui!
Dea e o minune Mia si o luptatoare! Acusi o iei acasica!
Mai pune poze cand poti!
Despre Nicolle ce mai stiti? Sper ca sunt bine ea si fetita!
Nshiro am citit ca parca tu ziceai de ceaiul de frunze de zmeur, eu il beau din sapt 34 la indicatia moasei, am inceput cu 3 cani pe zi si se poate ajunge pana la 5. Moasa mi l-a indicat pentru stimularea musculaturii uterului, ajuta la nastere dar nici vorba ca ar grabi nasterea cum am citit pe aici.
Aida, multunesc de aprecieri. Sarafanul ti-l trimit cu placere pentru bb2 daca vrei, eu ma opresc aici
LauraIoana, da asa incep durerile de nastere, cam ca la ciclu, mai slabe in intensitate la inceput, apoi...ceva mai puternice, ca sa nu te sperii. Orcim, nu sunt dureri mai mari decat ai putea suporta. Curaj!
Ieri mi-am comandat si eu Garmastan, maine il ridic de la farmacie, a costat in jur de 5 euro. Sper sa-mi foloseasca!
Intrebasem si eu mai demult despre Galactogil dar nimeni nu mi-a raspuns...Pana la urma mi-a cumparat mama ieri, a dat pe doua cutii 700mii. Cred ca ii spun sa mai cumpere, din pacate nu stiu cam cat timp ma ajunge o cutie.
Eu sunt disperata cu alaptatul, vreau sa reusesc de data asta, pentru ca, din pacate, pe Daria n-am alaptat-o decat 5 saptamani, apoi am facut mastita si am suferit cumplit si de durere si pentru ea, mititica.
Pentru cele din DE, moasa mi-a recomandat Milchbildungstee de la Weleda, cica ar fi singurul ceai cu adevarat bun.
Duminica placuta, tuturor!
Pozele noastre
Nuka mika
Catrinel
35+ si
Daria Maria
ama_kaly spune:
doublemom mercic mult! Imi faceam probleme ca jumate le gaseam dimineata pe chilot! Voi faceti vreun vaccin inainte sa nasteti(de fapt intre 7 si 9luni)sau vi s-a spus de asa ceva?Ca mie dr mi-a zis ca trebuie sa fac un vaccin numit diftero-tetanic care sa ma apare pe mine si bebe de eventualele infectii din spital atunci cand o sa nasc.Stiti ceva de asta?
io
28fix cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
cameliada spune:
ama_kaly, e normal sa gasesti ovulul pe chilot dupa cateva ore pt. ca secrettia vaginala este f abundenta si dizolva mai repede ovulul; nu-ti face probleme, dupa alte doua -trei ovule, o sa vezi ca incepe sa se mentina mai mult inauntru. by-the-way ce ovule folosesti, sunt pentru candidoza? te intreb pentru ca si pe mine ma sacaie
si nu stiu daca trebuie sa-mi fac griji pt. nastere.
Ileana, se pare ca pana la urma traiu' in burtica la mami nu e chiar asa plictisitor!
s-auzim de bine!
camelia 39+
38+
cameliada spune:
ama_kaly eu deja am facut unul- se fac doua la interval de o luna- pe 12 ian, si mai fac unul vinerea viitoare pe 10 feb. doza este foarte mica, ai sa vezi, dar m-a cam durut locul dupa aceea vreo doua zile. dc-tra mea spunea ca e foarte bine sa fie facut, mai ales la conditiile din spitalele noastre.
camelia 39+
38+
Tina_Welsh spune:
Ama_Kaly,cu placere.Nu te ingrijora cu ovulele ca este normal.Asa am patit si eu,dar tot au efect.Bravo pentru reusita la examene si bafta la cel de astazi!
FETELOR,AM PUS POZE NOI CU BURTIK SI CU CAMERA! PUPICI! LE PUTETI VEDEA AICI
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
simona_toma spune:
Buna, mamici cu bebici si mamici cu burtici!
Eu sunt Simona si va citesc de foarte mult timp, dar de abia acum am reusit sa si scriu, pt ca de cateva zile am net acasa.La serviciu nu prea aveam timp sa ma desfasor.
Sa va spun despre mine si despre puiutul meu:D.N. 5.11.1978, U.M. 7 iulie, D.P.N. 13 aprilie, deci avem 30 de saptamani.Bebe e baietel si o sa-l cheme Vlad Gabriel, cred.Nu suntem siguri in legatura cu numele, poate ne ajutati voi.Poate ne dati cateva sugestii.
De abia astept sa ma vad pe listuta, de mult timp astept asta.Vreau sa fac parte din grupul vostru pentru ca sunteti extraordinar de unite, sunteti prietene, si eu am mare nevoie de prietene.Stau acasa cam de doua luni, nu am mai mers la serviciu pentru ca sunt extraordinar de sensibila la frig, am contractii din luna a 4-a din cauza frigului.
Am inteles ca tu, doublemom, stai in CM de 4 luni.Spune-mi si mie, te rog, esti sigura ca o sa primesti indemnizatia de maternitate, avand atatea medicale?Eu am intrebat pe la Casa de Pensii si pe la Prefectura(Directia Muncii-ca ei se ocupa acum de acordarea indemnizatiei)si nimeni nu a stiut sa-mi spuna ceva clar.Mi-e foarte teama ca nu o sa primesc indemnizatia si l-am rugat pe sefu' meu sa nu-mi inregistreze medicalele.M-a inteles, e un sef de treaba.Sunt angajata de 1 an si 9 luni, deci am cotizat indeajuns, dar tot mi-e frica.Asa sunt eu, o fricoasa.
Te rog sa-mi raspunzi si mie,doublemom.
Si-mi mai e foarte frica de ceva:de spital!!!De conditiile de acolo, de asistente care se poarta cu noi ca cu niste animale.Doctorul ginecolog care mi-a supravegheat sarcina s-a pensionat si nu o sa ma asiste la nastere
.O sa fie vai de capu' meu, cine stie cu cine o sa nasc!Nu v-am spus ca sunt din Rm. Valcea.Nu cred ca e cineva printre voi din Valcea, nu?Sunt ingrozita de spitalele de la noi.
Am scis o groaza.Sper sa aveti rabdare sa cititi.Stiu ca o sa ma primiti in grupul vostru, pt ca am inceput sa va cunosc, sunteti niste dragute.Eu si bebe va pupam si va promitem ca o sa va scriem foarte des.Noi ne plictisim rau de tot acasa!!
Simona
30+ cu
Vladut??