Mamici martie-aprilie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura Ioana spune:
Simona Toma bine ai venit printre noi si sarcina usoara mai departe.
Si eu sunt in CM de la inceputul sarcinii, ptc am avut un istoric nefericit ianinte de ea si stiu sigur ca voi lua indemnizatia pt cresterea copilului. Pai cum sa nu luam, cand am cotizat atatia ani la stat!!!
Laura
cu
33+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Tina_Welsh spune:
Simona Toma,bine ai venit.SArcina usoara si bebe sanatos si frumos.Vladut este un nume foarte frumos.Mai avem o mamica care are deja un flacau de 4 anisori cu numele de Vladut si este un dulce.Esti pe listuta cu numarul 58.Mai am nevoie de 2 date de la tine.Doctorul si spitalul la care vei naste daca stii,ca sa ai datele complete.Si sa imi trimiti un mesaj sau mail prin care sa imi dai daca vrei bineinteles,un numar de telefon lac are te pot contacta,cand va fi sa fie cu nasterea.Asa putem ramane toate informate si tinem legatura.Si daca foloseti yahoo messenger sa ne dai id-ul tau!In privinta spitalelor din Rm.Valcea,nu stiu nimic dar iti putem tine pumnii sa fie mult mai bine decat la Galati.

Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
tecla spune:
Simona ....
C.M. se considera la vechimea in munca ... daca esti angajata si ai carte de munca si ai ramas insarcinata poti sa stai toata perioada sarcinii in C.M. cu conditia ca la implinirea celor 90 de zile sa-ti prelungeasca comisia pana ajungi in saptamana 28 de sarcina.
De indemnizatie daca o iei sau nu depinde ce vechime ai la data cand ai ramas gravida ... nu are nici o treaba de exemplu daca lucrezi (cu carte de munca) de 2 ani si acum ai ramas insarcinata ... poti sta toata perioada acasa ... Repet depinde ce vechime continua ai pe cartea de munca la data cand ai ramas insarcinata .. aia conteaza la acordarea indemnizatiei ... nu cat stai in C.M. de la data cand ai ramas insarcinata
kit spune:
Ceela, multumesc!
Diana1968, si eu sunt in aceeasi situatie si cu sanii si cu mainile si picioarele umflate. Dar eu am mancat cu sare mai multisor...![]()
Oricum eu am probleme cu rinichiiasa ca nu ma sperii ff tare. Am baut un ceai diuretic de matase de porumb si m-am mai dezumflat putin. Nu cred sa faca rau pt ca am zis unei dr. si nu mi-a reprosat nimic.
dea0277 spune:
Salutare tuturor,
multumim mult de urari!
Buburuza noastra s-a mai ingrasat, are 1,845 kg si au inceput sa ii dea mai mult din biberon ceea ce inseamna ca e mai aproape de venirea acasa ... daca se hraneste numai din bibe sau san si se ingrasa, poate veni acasa.
Trebuie sa ma apuc sa ii spal toate lucrusoarele, dar intai trebuie sa cumpar detergent special pentru bebelini, e mai moale decat cel regular.
Va pup si va mai tin la curent!
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
Tina_Welsh spune:
Dea,super vestitle!Lasa ca vezi tu ce mare si frumoasa se face!DAca aveti in Canada,iti recomand Fairy non-bio,special pentru bebelusi!E extrem de buna!Sanatate maxima!Multi 

pt tine si bebelina!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
kim spune:
Esti bine venita, Simona, iti doresc sa ai in continuare o sarcina fara probleme si o nastre usoara. Vlad Gabriel e un nume frumos, usor de pronuntat in toate limbile. Cum te plictisesti? profita de momentele astea, cad o sa vina juniorul n-o sa mai ai timp deloc. Rasfata-te, citeste, asculta muzica, plimba-te, viziteaza-te cu familia si prietenii, hai pe Dc, pregateste venirea micutului (asta iti ia f mult timp).
Tina!!! tin sa te felicit inca o data pt decorarea camerei lu' bb mic, a meritat eforturile si asteptarea, vad ca nu vrei sa ne dezamagesti si bine faci. Traieste clipa! o sa-ti iau si eu exemplul, ca multe chestii inca nu le-am despachetat si le tin in cutii sa nu cumva sa se prafuiasca.
Ama-kaly, felicitari pr examenele luate, bafta mare astazi si sa scapi odata de grija asta!
Doublemom, ca sa-ti intaresti sfarcurile si sa le pregatesti pt lunile de alaptat am inteles ca tb sa te stergi cu un prosop mai aspru in ultimele luni de sarcina. Crema le inmoaie si le hraneste in caz de iritare, crapaturi...
Dea, ce ma bucur: gogoshica creste si o face pe mami fericita, cred ca nimic nu se compara cu sentimentul asta!
Duminica placuta 
31+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
ama_kaly spune:
cameliada multam pentru raspuns!Nu,nu iau pentru candida,le iau pentru ca la analiza din secretia vaginala mi-a iesit flora abundenta polimorfa..si sunt ca sa reechilibreze aceasta secretie care se pare ca e ceva mai abundenta decat normal.Ovulele se numesc Polygynax.
Despre vaccin nu stiam ca trebuiesc facute doua doze la interval de o luna,mie mi-a zis de el dr pediatra,nu dr ginecolog.Si prima doza ai facut-o in luna a 7a?Banuiesc ca nu are nici un fel de contraindicatii in sarcina,nu?Adica nu il afecteaza pe bebe cu nimic?Merci!
kim merci pentru felicitari,din pacate azi nu am facut mare lucru si nu cred ca il iau (de fapt sunt sigura
) ,dar asta e,il dau in vara..oricum m-am stresat cam tare cu sesiunea asta.
Tinuta felicitari pentru camera lu' bebe!

Vai si cate lucrusoare frumoase i-ati luat!!!E un bebe super norocos!
P.S.:Ai cojocel ca al meu!
io
28fix cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
mihaser spune:
Salutare burticilor!
Ce mai faceti? Cum ati petrecut in week-end?
Tinamultumim ptr aprecieri ... am mai adaugat 4 poze mai recente cu burtica si caruciorul proaspat achizitionat...
Am vazut pozele voastre si sunt super dragute...
Ama felicitari ptr examene! si tati nostru e in sesiune.
Mamica lui Vladut bun venit si nastere usoara! Ma bucur ca esti alaturi de noi!
Dea ma bucura vestile tale...sper sa ajungi acasa cu Mia cat mai repede!
Bye
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Mihaela
ama_kaly spune:
mihaser merci frumos si bafta si lu' tati vostru la examene!!Ai o burtica foarte frumoasa!
io
28+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe