Bebelusi de iulie-august 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 9

joker spune:
joker spune:
 Ajutor!!!Ce sa ii dau?
Tuseste foarte tare...nu pare sa il deranjeze asta dar tuseste rau...Nu are febra, medicul e plecat din localitate...antibiotice imi e frica sa ii dau pt ca pe 20 ar trebui sa faca vaccinul...
E moale, nu mai are chef de agitat, de joaca...si eu care vroiam sa incep diversificarea...mai bine alta data... Joker...mama de ied  zapacit
Joker...mama de ied  zapacit  
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

ema.nu.ela spune:
ema.nu.ela spune:
 joker,
a mea cand tusea i-a dat pediatra picaturi Ambroxol (cate 8 picaturi dizolvate in putina apa de 3 ori pe zi). dar tre sa te duci si la pediatru sa vada daca nu e ceva si la plamani. daca nu e sunt suficiente picaturicile. si eventual niste Calpol Baby tot asa de 3 ori / zi cate 2.5ml
timp de 5 zile tratamentul l-am avut eu.

Lia2000 spune:
Lia2000 spune:
 Jocker, imi pare rau dar nu stiu. La adulti stiu camerge bine ceai de ceapa, dar la bb habar nu am. Va doresc sanatate!
Lia &  Gia
 Gia

Lia2000 spune:
Lia2000 spune:
quote:
Originally posted by andatudor
Apropo-e prea mult daca ii dau o banana mare sa manance o data la 2 zile??
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
Eu zic ca nu e, daca vrea sa o pape. Daca nu vrea, o fi. Eu ii dau cam tot asa, azi insa i-am amestecat-o cu nectarina.
 . grija cu dozarea, sa nu iasa boroboate!
. grija cu dozarea, sa nu iasa boroboate!Lia &
 Gia
 Gia 

joker spune:
joker spune:
 Na ca am luat-o si eu!!!Mai ramane sotul...numai ca eu fac febraaaaaa....si mare...parca nu mai tuseste asa tare ca ieri..i-am dat cu albastru...am facut rau?? Joker...mama de ied  zapacit

MONAI spune:
MONAI spune:
 Salutare, gagici!
Am avut o noapte buna, Sara s-a trezit doar de 2 ori . Pur si simplu nu pot sa inteleg de ce o noapte e asa, urmatoarea dezastru. Eu ii respect acelasi ritual de somn de cand s-a nascut, deci nu cred ca aici e greseala.
. Pur si simplu nu pot sa inteleg de ce o noapte e asa, urmatoarea dezastru. Eu ii respect acelasi ritual de somn de cand s-a nascut, deci nu cred ca aici e greseala.
Am si eu o problema care ma framanta. Sara nu prea bea apa, incerc sa-i dau dupa fiecare masa solida si nu bea foarte mult. Oare laptele meu ii asigura suficient hidratarea? Dede, Diana, ma linistiti si pe mine? Nu are nici un semn de deshidratare, dar vreau eu sa fiu sigura .
.
In alta ordine de idei am vazut ieri seara un film fain, LA GRANITA ii zice, vi-l recomand.
Hristina, am admirat si eu pozele cu draguta Vic .
.
Pitecantrop, tinem pumnii sa fie doar o alarma falsa cu Adi. Cat despre statul in fundic, fiecare bebe cu ritmul lui, dar incearca sa-l sprijini de pernute sa vezi cum reactioneaza .
.
Valcampan, felicitari pentru reusita .
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si  Sara (16/07/2005)
 Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

joker spune:
joker spune:
 I-am testat reflexul de penseta!!!M-a busit rasul.Ce delicat e puiul meu, cum apuca cu doua degetele...
Pitecantrop, nici o grija, e totul ok.Ca sa te linistesti du-te la un pediatru...eu asa am facut cand nu isi tinea capsorul...nu dispera.Incearca sa il deprinzi cu noua pozitie...
Mi se pare  mie sau transpira cam tare? Joker...mama de ied  zapacit

Lia2000 spune:
Lia2000 spune:
 Yupiiii, am primit pasaportul fetii, asa ca in primavara aterizam acasa.
Intrebare (din nou): 
este in Ro formula ingrosata cu orez si cu omega 3&6 in ea? Gia bea tipul asta de lapte si n-as dori sa i-l schimb, dar nici sa ma duc cu stocul dupa mine, ca mi-ar trebui vreo 15 cutii. 
Apropos de lapte: cand eram eu mai linistita si fericita ca fata mananca, mi-a dat azi cu flit de nu m-am vazut. N-a vrut deloc la bibe, dar cand i l-am amestecat cu praf de orez si leg asortate ( ), respectiv seara la 9 jumate(!!) cu cereale, a mancat binisor.
), respectiv seara la 9 jumate(!!) cu cereale, a mancat binisor. 
Sa vedeti faza: la pranz i-am preparat in doua ture amestecul fantoma. Cand am venit la ea a doua oara cu cana, si-a deschis gurita mare-mare, a luat o inghititura, dupa care s-a cutremurat si s-a uitat incruntata si intrebatoare la mine. Dupa aia m-am prins ca eu a doua oara de fapt veneam cu desertul, nu tot cu aceeasi mancare. Rutina, deh !
Lia &  Gia
 Gia

Ella2000 spune:
Ella2000 spune:
 neatza... beau cafeluta si ma uit in jur... e zi de curatenie  si asa nu ma urnesc...
Mutumesc tuturor fetelor pentru aprecieri! 
Anda si eu ii dau banana destul de des pentru ca isi indeasa ea linguritza in gura... dar cica constipa! 
Hristina, multumesc si felicitari ptr Vic!
Pitecantrop, nu stiu ce sa zic... ma gandesc ca scoate sunete si tipa! trebuie sa vezi mai multi medici ...sanatate multa, la bb-i cat mai repede cat mai bine.. noi am avut probleme la gat si cu rabdare si cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa infrangem problema care din fericire nu a fost tare mare! dar sperietura mea a fost! Tin pumnii!
Joker, sanatate muuultA! nu am fost inca raciti! Du-l la dr. pe iedut!
Hai ca ma apuc de treaba! o zi superba!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_muresan/album?.dir=d3c0&.src=ph
Ella2000 si printesele:Paula - 15 aug 2005 si Iulia - 10 sept 2001

anis spune:
anis spune:
 'neata fetele...
Ma tot tin sa va intreb ceva.De 9 zile INGRID nu mai vrea sa pape la sanul stang, doar la dreptul mananca.
Pe stangul il mulg si i-l dau cu biberonul cu lingurita.
Sanul stang a avut de la inceput probleme cu sfarcul..era mai plat si de aici ea se tot chinuia sa-l prinda in gurita.
Acum e grav ca nici noaptea nu reusesc sa o pacalesc sa suga de la el.
CUM SA FAC???Sa las lucrurile asa? Dar n-o sa am un san mai mare si unul mai mic din cauza asta?Sa o fortez? CUM? 

AniS si  Ingrid
 Ingrid  *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
 *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."