Bebelusi de iulie-august 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, daca te mulgi nu cred ca-ti va ramane mai mic. Oricum nu ai cum s-o fortezi, eu zic sa faci ca si pana acum, sa-i dai ce mulgi cu biberonul cu lingurita.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multe luni, Radu! (Sorel)
La multe luni, Matei! (bebestrumfitza)
La multe luni, Rebeca! (Diu)
La multe luni, Mara! (bebec07)

Sa cresteti mari si frumosi!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Pitecantrop, felicitari pt. iepuras! Nici bebelina mea nu sta sigura pe ea in fundulet si are 6 luni si jumatate. Cade in nas, intr-o parte, daca o pun sprijinita se taraste pana ajunge jos, dar in schimb, cand sta culcata, face toate eforturile sa se ridice singura in fundic. Are accese de independenta .
Asa ca lasa-l in pace, fa exercitii cu el zilnic, dar nu-l forta. Va sta cand va fi pregatit.
Sanatate multa si sper sa nu aveti nevoie de operatie!

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Mona, eu zic sa nu-ti faci probleme decat daca va prezenta semne de deshidratare. E suficient sa accepte 3-4 lingurite de apa dupa masa, plus laptic. Iar daca ii dai si suc de fructe, e chiar ok. Nici Iulia nu vrea apa, abia bea 3 lingurite. Noi mai avem inca 4 mese de lapte.
Pupici domnisoarei!

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

La Multi Ani!
RADU
MATEI
REBECA
MARA
Anis eu zic sa mai incerci sa ii dai din sticluta ce mulgi.Tu cum te mulgi, ca si eu vreu incet incet sa o obisnuiesc pe Medeea sa bea din sticluta laptic asa treptat in cam 2 luni. Ceai bea acuma cam 80-100 ml pe zi, si a durat o luna sa se invete sa traga din sticluta.

ATENTIUNE, ATENTIUNE, MEDEEA A MANCAT AZI DIMINEATA UN BORCAN DE 190 DE BANANA CU PERSICA SI OREZ DE LA NESTLE!

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Sorry da nu mai apuc sa citesc ce ati scris din urma, ca iar am musafiri deseara, da astia sunt prietenii mei dragi.

Mergi la inceput

Anis, mulge-te in continuare si da-i lapticul cu lingurita sau cu biberonul. Cred ca e o faza trecatoare si sigur n-o sa ai sani de marime diferita . Faptul ca ai avut probleme cu el s-ar putea sa conteze, pt. ca ea stie ca acolo a muncit mai mult pt. laptic , poate s-a saturat de munca.
Chiar citisem zilele astea, nu mai stiu pe unde, ca bebeii ar prefera sanul la care au supt prima oara dupa nastere. La tine e cumva dreptul ?
Nu are legatura cu ce ti se intampla acum, dar asa, ca fapt divers ti-am zis.

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by delia grozav

ATENTIUNE, ATENTIUNE, MEDEEA A MANCAT AZI DIMINEATA UN BORCAN DE 190 DE BANANA CU PERSICA SI OREZ DE LA NESTLE!

Bravo! Felicitari si s-o tina tot asa!
Distractie placuta cu musafirii dragi .

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Dede, pupici mancacioasei Medeea.

Mai, da' ce liniste e pe-aici. Eu imi astept maseuza, pe fata am bagat-o la nani.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna fetelor..
Azi trebuia sa fie o zi obisnuita..am avut controlul si vaccinurile lui vlad, dar din pacate nu sunt in stare sa scriu despre asta.. doar ca avem 8.600 si 82 cm..un adevarat barbat (PC=PT=46 ..nu-i cam mult?)
A murit bunica mea...nu stiu nici cand (aseara sau azi), nu stiu daca a suferit, nu stiu nimic.. stiu doar ca plang si ma doare sufletul ca n-am s-o mai vad niciodata...s-a dus la bunicul meu, s-a dus in ceruri, de unde sper sa ne vegheze mereu...Dumnezeu s-o ierte si sa se odihneasca in pace!!

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput