gradinita sau bona pentr baietel 2 ani si 2 luni

gradinita sau bona pentr baietel 2 ani si 2 luni | Autor: Carmena

Link direct la acest mesaj

Buna,

Am o problema.
De luni nu mai am cu cine sa il las pe baietelul meu de 2 ani si 2 luni.
Caut disperata o solutie.
Stiti vreo gradinita care mi-l poate primi in aceasta perioada a anului?
Sau o femeie se incredere care sa fie disponibila atat de curand.

Va multumesc si astept raspunsurile voastre.
Carmen

http://community.webshots.com/user/carmena092003

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Draga Carmen,

Imi pare rau ca esti intr-o astfel de situatie. Stiu cat e de stresant si neplacut, am trecut si eu prin asta.
Parerea mea este ca e prea mic pentru gradinita, mai potrivita ar fi probabil o cresa, dar cea mai potrivita solutie ar fi bona.
Dar daca nu gasesti o femeie cum se cuvine, din cate stiu, doar gradinitele particulare primesc copii incepand cu varsta de 2 ani. Si da, sunt gradinite paerticulare care mai au locuri si la vremea asta.

Mult succes!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Tot eu.

Nu stiu in ce zona locuiesti, dar, de exemplu, Gradinita Alfabet in zona Mosilor, mai are locuri.

Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna
Multumesc mult de raspuns Cornelia.
Locuiesc in Zona Berceni, dar la cat sunt de disperata, l-as da la gradinita si la Ploiesti, sincera sa fiu, si m-as duce dupa el.
As prefera gradi particulara si nu cresa, ma gandesc ca au conditii mai bune decat la cresele de stat.
Si nu prea as vrea bona, ma gandesc ca lui Stefi i-ar fi greu sa se adapteze cu o persoana noua, acum.
La gradi sunt copii si lui ii plac mult, ma gandesc ca s-ar adapta mai usor...
Ai cumva un numar de telefon de la gradinita Alfabet?
Sau o gasesC pe net?

Multumesc,
Carmen

http://community.webshots.com/user/carmena092003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamimoni spune:

Buna!
Inteleg ca esti disperata, dar ar fi bine sa te gandesti inainte de a-l duce la o gradinita departe de casa sau de drumul vostru, caci odata ce se adapteaza acolo e pacat sa-l muti. Caci, atunci cand nu vei mai fi asa disperata si vei gandi la rece s-ar putea sa descoperi ca sunt gradinite mai apropiate de casa sau slujba de voastra si sa-ti doresti sa-l muti si atunci sa vezi dilema. Incearca sa gasesti pe net gradinitele din zona voastra si pana atunci poate gasesti vreo vecina, vreo ruda sau o alta persoana pe care copilul o cunoaste.
Mult succes,
mamimoni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bqb spune:

Draga Carmen,

Eu am gasito varianta destul de simpla ( daca pot sa-i spun asa) in a gasi o bona. O bona care locuieste foarte aproape de casa mea si care este disponibila si in situatii de urgentas.
Ce am facut? Ei bine, intr-o seara, imptreuna cu sotul meu am tiparit urmatorul anunt: "cautam doamna dornica sa ingrijeasca un baietel de "X' ani, timp de "Y" ore pe zi. Tel:XXXXXXXXX.
Am pus acest afis pe o raza de 2 statii de autobuz de locul und stau.
Mi-am facut rost de o agenda pentru a nota toate telefoanele si datele primite.
Nici nu am ajuns bine acasa ca au asi inceput sa sune telefoanele.
Inca de la telefon, din 2-3 intrebari te cam "prinzi" ce si cat poate persoana care te-a sunat.
Eu imi notasem in dreptul fiecarui nume telefonul si cateva impresii imediat dupa ce inchideam convorbirea.
Pe unele le-am eliminat din start, ep altele le-am notat cu 2,3 pana la 5 stele.
In 2 zile mi-am programat toate intalnirile cu pauza de 30 min intre ele. LA FIECARE DIN INTALNIRI A PARTICIPAT SI BEBELUSUL MEU CARE era pe atunci cu cateva luni mai mare decat al tau.
VReau sa-ti spun ca prezenta lui a fost mai mult decat ok. Poate n-ai sa ma crezi dar baietelul meu aproape si-a ales singur bona.
Daca sfatul meu te ajuta cu ceva....

Cu bine
Gabi

Mergi la inceput

Probabil cai gasit deja nr. de telefon, daca nu ..., acestea sunt 210.65.97 ; O744.369.504

O zi buna,

Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

la gradinita (particulara) unde e fata mea primesc si copii mai mici, este o fetita care abia a implinit 2 ani, au bucatarie proprie (nu catering), curte.
gradinita e pe langa liceul sincai.
daca te intereseaza, da-mi un pm.

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NANU spune:

Buna varianta ta "bqb",am sa-ncerc si eu sa vad daca merge.

Mergi la inceput