Produsele Amway...
Raspunsuri - Pagina 5

Siminaf spune:
Noutati:
Mi-am luat 2 sampoane de la ei, ca-mi cadea parul in smocuri si... ce credeti?!
Dupa nici 2 saptamini de spalat cam la 3-4 zile odata, deja nu-mi mai cade parul si a si inceput sa-mi creasca. Se vede in frunte, unde mai aveam putin si keleam! E un mic smoculetz, care probabil va fi breton in curind! Si nici nu am luat vitamine!!!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

andanii spune:
sunt bune produsele astea dar mi se par foarte scumpe si efectiv la unele nu se vede diferenta fata de unele mai ieftine
sunt super incantata de un detergent pentru pete de grasime, iarba , sange ..... pentru cele cu copii e super , multe pete nu au iesit cu altceva dar cu asta da ...
cremele de fata sunt foarte bune intr-adevar dar sunt niste preturi extraordinar de mari.
detergentul de covoare e la fel ca si altele din comert
ANDANII

georgiana.david spune:
Imi cer scuze ca nu am raspuns pana acum dar sunt foarte ocupata. Eu sunt foarte incantata de produse iar de cand le-am folosit m-am indragostit de ele. Cremele au facut minuni si nu sunt scumpe, de exemplu eu am studiat piata si comparativ cu oricare dintre Clarins, Lancome si Dior, Artistry sunt mult mai bune si mai ieftine. Nu trebuie uitat ca sunt produse naturale si ca se ofera garantie pe satisfactie, adica se pot primi banii inapoi chiar daca 80% din produs s-a folosit si nu se mai doreste din diverse motive. Mai puteti returna produse si la alta firma? Sunt intre primele 5 in lume si se folosesc chiar si la Holiwood
Va stau la dispozitie cu multe, multe amanunte atat despre produse cat si despre afacere daca imi dati un PM

georgiana.david spune:
quote:
Originally posted by mirunatiz
Eu am participat la o prezentare unde aproape ca mi-am iesit din fire din cauza insistentelor reprezentantilor. Apoi m-am documentat, am vazut casete video cu intalnirile lor. Am fost socata de FANTISMUL lor, de comportament...
Ahhh, si mai vroiam sa intreb ceva, de ce ti s-a parut "fanatism'?

DARAEL spune:
Eu nu ma refer la ce efecte au diversele produse, dar va spun efectele Amway asupra celor ce viseaza statutul de platina sau dimant sau briliant sau de supraom:
Amway ii face din oameni neoameni care nu se mai uita la prieteni ca la prieteni, la frati ca la frati, la parinti ca la parinti, ci ii face sa se uite la toti ca la posibili clienti sau subalterni in retea.... sa calculeze orice intalnire din prisma vanzarilor .....
Amway !
Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare !
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Eu nu ma refer la ce efecte au diversele produse, dar va spun efectele Amway asupra celor ce viseaza statutul de platina sau dimant sau briliant sau de supraom:
Amway ii face din oameni neoameni care nu se mai uita la prieteni ca la prieteni, la frati ca la frati, la parinti ca la parinti, ci ii face sa se uite la toti ca la posibili clienti sau subalterni in retea.... sa calculeze orice intalnire din prisma vanzarilor.....
Amway!
Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare !
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein
corect...si io am avut aceeasi senzatie cu ei...sunt indoctrinati rau de tot...am patit si io (ca o alta fata de pe forum) sa imi spuna unul ca dc nu ma bag sunt ultima proasta, tembela, etc...ca nu vad viitorul

despre produse...nu sunt cele mai tari de pe piata...sincer...detergenti luam demult de la o firma golden, sau ceva de genul...care erau bestiali...dar am pierdut legatura cu tipa din pl.si n.am mai luat...detergentii aia erau de 1000 de ori mai buni ca amway...si cam la jumate din pretul de la amway...asa ca cine sustine ca.s ce.i mai buni mananca bomboane rau...

deci detergentii nu m.au convins ca.s mai buni ca altii (de ex.arielul mi s.a parut mai bun ca det.lor solid!!!!clar!!!!)...ala de vase la fel...dc faci un calcul simplu iesi mai ieftin cu axionul...pe care dau 4 lei pe luna...nu 30 de lei odata...si chiar pe mine sticla de ala de vase nu m.a tinut 1 an...cam 5/6 luni...
pasta de dinti...bunicica...dar totusi pe mine stomatologul m.a sfatuit sa.mi schimb pasta si periuta lunar...asa ca nu voi fol.un an aceeasi pasta de dinti...
la creme facui alergie din prima (si nu am un ten sclifosit!!! de fapt au fost primele creme la care facui alergie...si...le.am scos de pe lista de cumparaturi...)
spayul de pete mi s.a parut bun...mai bun ca vanish.ul (care e singura optiune din supermarket...de altfel...

apoi vasele lor mi se par super scumpe...gasesti clar la aceeasi calitate mult mai ieftine...
deci, concluzia, ca peste tot, au si produse care.si merita banii...dar si produse care pentru noi sunt mult prea scumpe pt.puterea noastra de cumparare si ca si calitate...
parerea mea

Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
MotoRRock in Ploiesti, editia a III-a
http://www.silverpistons.ro/mr3.html

georgiana.david spune:
Anca, sigur sistemul in care esti tu este cel mai bun pentru tine. Bafta! Dar nu arunca cu noroi daca nu sti despre ce este vorba si ca regula generala, ai grija intotdeauna de unde iti iei informatia

amiss_zip spune:
Pentru ca subiectul se cheama "Produsele Amway" (vad ca voi vorbiti de afacerea Amway...ceea ce inseamna altceva) pot sa spun ca, ce am incercat pana acum ...nu m-a dezamagit deloc si sunt super multumita de ele!!!! (cred ca exceptie ar face oja de unghii...desi e posibil sa nu stiu eu sa o folosesc...si asa ma dau cu oja din an in pasti)
Acum sunt si insarcinata in luna a8-a si va spun sincer ca nimic din farmaciile noastre nu se compara cu NUTRILITE! E o oaza de sanatate! Am inlocuit Materna cu Daily si nu m-a ingrasat cum am auzit ca se plangeau alte fete (unele chiar au intrerupt sa mai ia Materna! )...(Daily iau de 3 ani si tot 49 de kg aveam- inainte de sarcina...acum am 56 kg...in contextul in care sunt f sceptica la vitamine...am luat din farmacii vitamine de la Vitamax si am pus in 2 luni 10 kg!!!-asta in liceu), la fel fierul masticabil e o nebunie! Nu m-am constipat deloc de la fier in aceasta sarcina...=> nici probleme cu hemoroizi nu am avut. Nu am racit!!!! Am luat la cel mai fin simptom Acerola C si Usturoi si nu am racit asta pt ca mi-am intarit sistemul imunitar! Asta mi se pare incredibil...asa ca am scapat-o pe bebica de antibiotice sau alte produse chimicale din farmacii. Si produsele sunt si sub forma masticabila...daca nu iti place sa inghiti tablete ...eu nu am suportat asta in primele 3 luni de sarcina! Si nu in ultimul rand CA&MG este incredibil, am luat si acum pe timp de sarcina si nu da contractii, iar mami il ia preventiv, pt osteoporoza, de 3 ani si se simte foarte bine (nu face pofta de mancare cum mi se intampla mie cu cel din comert...rupeam masa dupa o cura cu CA)
Uf! cat am scris....si mai sunt atatea de spus....concentratul par piele unghii, omega complex,....vit E, Complexul de vitamine B si acidul folic este super! eu luam si inainte de sarcina....etc....etc ....etc
Produsele Amway versus cele din comert? Mai ganditi-va!
Multa santate si multi pupici!!33+5z

Siminaf spune:
Vitaminele le-am simtit si noi pe pielea noastra, cit de bune sint. Dar aici au alte vitamine si suplimente nutritive! Cele masticabile nu-s aceleasi cu cele din Ro. Iar eu nu pot sa-nghit nici un fel de pilule. Asa ca... mai caut! Sau sa-mi iau din Ro, dar nu pot plati prin credit card, on-line!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood