Produsele Amway...
Raspunsuri - Pagina 6

lilianasoare spune:
Mda, topicul era despre produse, nu despre oportunitatea de afaceri.
Imi pare rau pentru cei care au avut experiente negative cu diverse persoane care se ocupau de asta. Atata timp cat nu au avut nevoie de psiholog, e OK. Adevarul este ca in orice domeniu exista profesionisti si diletanti. Cu totii stim ca exista medici si profesori incompetenti, dar asta nu inseamna ca nu ne mai dam copilul la scoala sau nu-l mai ducem la medic. Afacerea Amway este o afacere deschisa tuturor, intra cine vrea, inclusiv oameni de genul amintit mai inainte. Dar este o greseala imensa sa judeci o oportunitare de afaceri prin prisma unor amatori cu care te-ai intalnit la un moment dat.
Iar intalnirile da afaceri sunt in cel mai autentic spirit corporatist american. In occident si SUA nu exista firma importanta care sa nu-si trimita, periodic, angajatii la seminarii de dezvoltare personala. Vorbea cineva de fanatism religios. In comparatie cu ce? In ce biserica a vazut manifestari similare, ca sunt foarte curioasa.

Siminaf spune:
quote:
Originally posted by lilianasoare
Iar intalnirile da afaceri sunt in cel mai autentic spirit corporatist american. In occident si SUA nu exista firma importanta care sa nu-si trimita, periodic, angajatii la seminarii de dezvoltare personala.
Pentru cineva care nu a fost la o sedinta la fata locului, fie intr-o corporatie americana din Romania, fie chiar aici, poate parea intr-adevar ceva ciudat si... fanatic. De fapt asta este spiritul american, de fast-pace environment, de workoholic, optimistic si tot asa. Nimic neobisnuit!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

georgiana.david spune:
lilianasoare, siminaf sunt perfect de acord cu voi.
Si eu am lucrat si lucrez intr-o companie americana si spiritul de echipa este ceva extraordinar, seminarii se organizeaza si la noi iar a fi de acord cu niste oameni care au reusit in viata si de la care ai de invatat nu cred ca se numeste fanatism.
Si pt. ca vorbeam de produse, si eu iau Daily si sunt super multumita, ma simt plina de eneregie si nu m-am ingrasat de la ele si nici pofta de mancare nu am cum aveam atunci cand luam suplimente nutritive din farmacii sau plafar. Impreuna cu familia luam Acerola C si la noi in casa nu mai stim cei raceala iar fetita mea nu a scapat de oxiuri pana nu i-am dat pastilutele cu usturoi.

fannna2003 spune:
pot spune ca si eu m-am inscris de curand si asta nu ptr a face neaparat o afacere ci ptr consumul propriu.Produsele folosite de mine nu am sa le enumar(ptr a nu crede ca le fac publicitate dar sunt fff multumita de ele),iar in legatura cu fanatismul...nu cred ca ati nimerit unde trebuie...atat in afacerea asta ca si in oricare alta sunt oameni diferiti...nu bag la nimeni pe gat ceva...daca pot sa ajut ajut iar daca pers vrea sa comande nu are decat...stiu ca produsele sunt scumpe dar merita fiecare banautz...
Aici se vorbea de produse...
Elena

Siminaf spune:
Exact asta spuneam si eu: merita sa te inscrii chiar si numai pt. a avea acces la produsele lor la pret de membru (sau cum s-o fi numind). Pentru ca sint intr-adevar competitive.
Am fost aici si am vizitat fabrica Nutrilite (nici nu stiam ca e in S Californiei, eram in vizita la cineva si a venit vorba). Fata de ce fabrici am mai vizitat eu in Ro (am facut si Medicina Muncii o vreme), asta arata intr-adevar a farmacie sau fabrica de microcipuri, asa era de curata. Vizitatorii nu au voie decit 2-3 metri inauntru, cu tichiutze de hirtie de unica folosinta si maxim 5 minute. M-a impresionat aparatura ultramoderna si ultra-curatenia.
Fetele care sint interesate, putem vorbi pe privat sau pe email sau pe mess despre asta si nu numai, ok?
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

lilianasoare spune:
Asa este, Simina. Nutrilite este cea mai veche firma de suplimenti nutritivi, no. 1 in lume (conform studiilor facute de un organism independent, Euromonitor Consultancy), singura firma care controleaza intreg procesul, de la sol si seminte pana la produsul final, are ferme organice in cele mai putin poluate zone din lume, conditiile in care se fabrica produsele sunt dintre cele mai drastice, depasind orice cerinta farmaceutica etc. Apropo de produse, va recomand sa folositi si Omega 3. Este fabulos. In 9 luni de sarcina nu am avut o singura zi probleme cu picioarele umflate. Pe langa faptul ca imbunatateste circulatia sangvina, curata arterele (deci scade riscul de infarct miocardic) are puternice efecte antidepresive si ajuta la topirea grasimilor (prin urmare este foarte indicat in curele de slabire).

georgiana.david spune:
Si daca combini si cu Cla 500, rezultatele sunt extraordinare (ma refer la curele de slabire)

georgiana.david spune:
Siminaf m-am uitat la pozele vostre, ce faine sunt alea unde dorm toti la TV iar pitica e o dulce! Apropos, sti ca imi caut nora?

Siminaf spune:
quote:
Originally posted by georgiana.david
Siminaf m-am uitat la pozele vostre, ce faine sunt alea unde dorm toti la TViar pitica e o dulce! Apropos, sti ca imi caut nora?
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
http://community.webshots.com/user/cristidavid70
Multumesc de complimente! Si tu ai niste gagalici scumpe. Cel mic e chiar dulce rau! Eu pe ai mei ii voi lasa sa-si aleaga ei pe cine or vrea, nu ma bag. Eventual doar cu ceva sfaturi, nu cu impuneri. Dar e dragalas, ar merge...

In pozele alea la TV tati adormise pe bune cu Raluca in brate, iar Deiu s-a bagat usurel linga ei, dar el doar se prefacea, asa, pentru poza.
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Ramona J spune:
Care sint sampoanele alea? Ca si mie imi cade parul de citeva luni. Acusi nu mai am.
quote:
Originally posted by Siminaf
Noutati:
Mi-am luat 2 sampoane de la ei, ca-mi cadea parul in smocuri si... ce credeti?!
Dupa nici 2 saptamini de spalat cam la 3-4 zile odata, deja nu-mi mai cade parul si a si inceput sa-mi creasca. Se vede in frunte, unde mai aveam putin si keleam! E un mic smoculetz, care probabil va fi breton in curind! Si nici nu am luat vitamine!!!
Virsta Deiu
Noi 3, cu Raluca in burtica
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
The best thing you can do for your children is to love your wife.