Produsele Amway...
Raspunsuri - Pagina 7

georgiana.david spune:
Este vorba de sampoanele din gama Satinique si daca iei si Complexul pentru par, piele si unghii rezultatul o sa fie extraordinar.

andora spune:
Hop si eu sa relansez subiectul. Cu privire la afacere nu ma pronunt, topicul e despre produse deci pun si eu o intrebare:
Cine a folosit CLA 500, cum, cat a luat si ce cura a mai tinut/exercitiu fizic si daca a avut rezultate.....
Am si detergentul ala de covoare si ma contrazic cu barbatu-meu cum sa-l folosim (problema e ce e cu spuma, cica dupa uscae tb sa se fomeze nist mini-cristale care se aspira? Se simt cu mana? Nu radeti de mine dar chiar nu stiu
Va multumesc....
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Kariris spune:
CLA 500 e foarte bun pentru slabit si scaderea colesterolului. E acid linoleic conjugat. Dati cautare pe google si aflati la ce e bun. se ia 6 tablete/zi 2 dim/pranz/seara. Noua adresa e www.amway.ro.
Vreau sa-i spun celei care a deschis subiectul ca, conform politicii Amway nu prea are voie sa faca ce a facut. discutii despre cum merge afacerea au loc la BBS la Sala Palatului, la Open la liceul Sincai, la week-end seminarii, etc! si nu are voie sa faca reclama pe net la produsele Amway asa cum nu are voie nici sa le expuna pe rafturi. Pentru asta este site-ul mai sus mentionat!
Lamuriri despre produse ar fi bine sa se faca pe PM.

andora spune:
Lachione, multumesc pt raspuns , daca e cum spui tu sa inteleg ca subiectul poate fi inchis oricand... am vazut pe mai multe forumuri discutii depre produsele Amway, sincer nu stiu cum si-ar putea ei impune politica atata timp cat internetul se bazeaza pe anonimat.. .e corect insa ce spui dpv al firmei. Eu am intrebat de CLA 500 fiindca pe net pe alte siteuri straine am gasit ca se ia cate o pastila cu 45 min inainte de masa (max 6 pe zi), iar pe flacon scrie ca se iau 2 de 3 ori pe zi de perferat inn timpul mesei.
Sper ca si siteul lor va fi in curand functional si va xista acolo un forum pe care sa mai discutam.
Pupici pt toti!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Kariris spune:
Andora, site-ul este functional, gasesti acolo toate produsele. Intr-adevar mai putine informatii despre ele decat ne-am dori.
Cat despre politica, daca fiecare membru Amway ar intelege ca nu batand toba public se dezvolta afacerea ar fi bine... si nu stresand oamenii! Sunt membru de foarte mult timp cunosc absolut toate produsele consumabile le folosesc, dar niciodata nu am stresat pe nimeni si nu am incercat sa racolez clienti pe net...mi se pare pueril...si daca vrea sa afle cum se dezvolta afacerea sa vorbeasca cu sponsorul ei (indrumatorul) sau sa citeasca, pentru ca aceasta afacere implica in primul rand dezvoltarea propriei personalitati, cultivarea capacitatii de comunicare si cognitive ... de aici vine profitul si nu din vanzarea produselor.
Ehhh... intra pe site si vezi ce gasesti pe acolo.

andora spune:
No comments, ai dreptate in ce spui . Dar site-ul tot zice ca e temporar unavailable... hihihi sau m-a vazut pe mine mai nerabdatoare si nu ma lasa sa intru
Eu cascai gura n schimb pe cel cu .com in coada si acolo am vazut mai multe...

mihaela amalia spune:
Andora cred ca te-a vazut prea nerabdatoare ca la mine merge situl lor cu .ro in coada
.
Mai incearca sa intri odata, poate momentan nu mergea...

"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Kariris spune:
andora s-ar putea sa ai dreptate. Am intrat si eu mi-am bagat parola si-mi spune ca ori numele ori parola nu sunt valabile Am sunat la birouri, mi-a spus sa trimit un mail la info bla bla, am trimis si ...nu stiu daca s-o fi remediat. Daca nu, intra pe www.vebso.ro si vezi acolo. Puuup!

andora spune:
Mai oameni buni sunt faiera, incecam sa intru pe ala cu .ro dar mai era un punct dupa ro . Merge. Insa despre fiecare produs tot nu gasesc. Pana una alta am lat CLA500 si am mancat azi doar 3 grisinele fiindca ...nu mi-a fost foame