ce defecte aveti?
Raspunsuri - Pagina 4
arinna spune:
Bebi
si ale mele la fel - dar schiopatez la comunicarea orala cu oamenii, am rabdare numai in ce priveste lucrurile importante...
RAC
Elise spune:
Sa-ti traiasca scorpiutele!!!!![]()
Si noi sintem 2 scorpioance, nascute in aceeasi zi, luna si ora, la 12 ani diferentza.
Asa ca iti pot povesti...si 10 pagini ![]()
Elise
daniela_b spune:
Mai demult lucram intr-un colectiv in intregime format din femei...Printre ele si o fata Anca pe care toata lumea o considera "a naibii" de rea si acra, nu te puteai apropia de ea. O scorpie!!!
Odata, una dintre colegele mele m-a bagat intre corzi ( n-are rost sa va descriu aici, e prea lunga povestea) si celelalte au tabarit pe mine, ma simteam ca un catel batut. Ei bine, singura care nu s-a bagat in asta si mi-a luat apararea cu toti "dintii" a fost Anca. M-a luat in brate sa ma linisteasca ( plingeam de nervi...), dupa serviciu, m-a dus in oras sa bem o cafea si a fost foarte prietenoasa iar eu am descoperit ca era o scumpa de femeie...sensibila si calda, nu era scorpie deloc, era scorpioanca
. Sintem prietene si in ziua de azi ( au trecut 12 ani) si m-a sprijinit intotdeauna la greu, m-a sustinut si inteles ca o sora mai mare.
De atunci eu privesc cu alti ochi zodia asta si am relatii minunate cu scorpionii. Deci, se
poate!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Elise spune:
Daniela, Scorpionii au propriul concept de justitie...ca sa zic asa.
.
Sint foarte fair.
Dar in felul lor.
Niciodata un scorpion nu te va lovi cind esti jos.
Nu le plac oamenii slabi.
Si isi admira adversarii puternici, chiar pe cei care le-au rupt "coada" de tot - pentru simplul motiv ca au putut sa o faca....
Elise
qicoletta spune:
Daniela b. ma regasesc perfect in tot ce ai zis tu.Am incercat sa mai scap de unele dintre ele...dar nici o sansa
daniela_b spune:
fetelor, dragutzelor care v-ati regasit in ce am scris eu...la nr.11 am scris ca dansez prost ( dansez rar ca mi-e rusine ca tzopai ca Andreea Marin cind o apuca dansul latino, sorry... ca o capra, si de aceea ma abtin cit pot ca de placut imi place sa dansez si o fac dar numai in casa cu toate storurile trase...). sper ca voi nu aveti problema asta. Deci nu e vorba de pasi sau de ritm sau de "ureche" muzicala, e vorba de o atitudine intzepenita a corpului care ma face sa ma simt caraghioasa in public desi in fata oglinzii mi se pare ca dansez ca o diva
...
Felicitari pentru toate care ati avut curaj sa spuneti ce "defecte" aveti!!!
Va provoc sa le scrieti aici, unde nimeni nu le judeca, dimpotriva le citeste cu prietenie...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Allure spune:
quote:
Originally posted by angelina
Am si eu o gramada:
- cicalitoare, vorbareata, ma pierd in amanunte, foarte ordonata, nu suport sa vad dezordine, praf, mizerie, miros urat, haine murdare, etc si pt ca nu am mereu timp sa fac ordine, devin depresiva cand vad ce e in jurul meu.
- analizez tot, cu ochiul meu cel neobosit nu-mi scapa absolut nimic din ceea ce se intampla in jur: vad cum se scarpina unii in nas, casieritele de la super-market-uri mananca cu mainile negre de jeg alune, unul a stranutat prea tare in tramvai, celalalt da din picior prea mult, una are un tic nervos si isi freaca degetele si unghiile in continuu, celalalt clipeste prea des, unul asculta muzica la casti prea tare, celalalt ofteaza prea des.... ma enerveaza tot, uneori simt ca trebuie sa cobor ca nu mai pot suporta pe nimeni. Ma enerveaza cand o vad pe maica-mea cum mananca chips-uri cu toata mana, de parca vin turcii, ma enerveaza in general toti cei care mananca urat, molfaind si umplandu-si gura la maxim, ma enerveaza toti cei care fumeaza beau sau iau droguri.
Uneori iau o pauza, dar, in general, imi este foarte greu sa ma relaxez si sa inchid ochii la ce este in jur-->pentru asta am un remediu minunat, prietenul meu care reuseste sa ma calmeze, imi spune sa ma relaxez, sa respir, sa inchid ochii....si dupa cateva secunde e mai bine.
- sunt foarte exigenta si cu mine insami, desi nu reusesc sa fiu totusi punctuala
- nu am incredere in nimeni, mai ales in barbati
- sunt de parere ca nimeni nu face ordine mai bine ca mine
- sunt fricoasa, am groaza de stomatolog in special, injectii, etc
- nu suport copiii razgaiati care tipa in public si se urca cu picioarele si murdaresc scaunele si lumea din jur, care au impresia ca totul li se cuvine, ah .... dupa o saptamana cu mine, ar merge pe sarma toti, armata as face cu ei.
- sunt nediplomata, intoleranta, conservatoare, rece, calculata, nemultumita, drastica, sarcastica, egoista, rea, uneori aroganta si acida
- am mania shopping-ului
- vreau sa educ pe toata lumea si sa schimb tot ce e in jurul meu
- sunt naiva exact atunci cand nu trebuie, nu am deloc incredere in mine
Si cel mai mare defect este faptul ca sunt constienta de toate aceste defecte si ma lupt cu ele degeaba, ca unele tot raman....

Parca am fi surori! Tot ce ai scris tu mi se aplica si mie (mai putin cele citeva puncte ce le-am eliminat din final)
As mai adauga una grava: SINT FUDULA!!! Mama, citi $$$ am cheltuit pentru osciorul meu!... Sa arate si sa se conserve bine...
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by catalynaa
Eu sunt Fecioara
Pai..sa ne traim mai Catalynaa!!![]()
Mihasi
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Shi tu esti tot fishioara?Iti regasesti si tu unele defecte in ceea cea ma enumerat eu?eram curioasa sa vad daca sunt caracteristici ale zodiei sau sunt eu ...mai ..altfel
Hai norok
si la mai mare

angelina spune:
Loma, felicitari! E mare lucru sa poti inchide ochiul la ce e in jur...ma crezi ca si eu ma uit urat?!?...cat de urat pot..din toata inima, dar unii tot de la tara e....si nu se simte
!
Si atunci eu sunt prea linistita de felul meu ca sa ma iau la harta si sa-i pun la punct asa ca ii ignor, da' pe nervii mei ![]()
Cat despre spalatul pe maini....am facut maini de agricultor...asa de uscate imi sunt de la sapun...ma spal pe maini in continuu![]()
nici n-are timp sa-mi intre crema.
Nu cred ca mai este nevoie sa ma dau de gol ....sunt Fecioara... si e irecuperabil
Tomecica....ce zici mama?!? Iti rozi unghiutele?!?! Vezi daca nu sunt eu prin preajma
?
Allure, esti ca un balsam pt inima mea
! Slava Domnului ca nu sunt freak-ul Dc-ului
...
Off topic: Si eu am prieteni scorpioni, dar blanduti...n-ai zice ca sunt scorpioni!

-->pentru asta am un remediu minunat, prietenul meu care reuseste sa ma calmeze, imi spune sa ma relaxez, sa respir, sa inchid ochii....si dupa cateva secunde e mai bine.
si
Robert (18 nov 2004)