ce defecte aveti?
Raspunsuri - Pagina 3
Hanuska spune:
De multe ori nu termin ce incep , si am avut foarte multe de pierdut din cauza asta:((
Loma spune:
quote:
analizez tot, cu ochiul meu cel neobosit nu-mi scapa absolut nimic din ceea ce se intampla in jur: vad cum se scarpina unii in nas, unul a stranutat prea tare in tramvai, celalalt da din picior prea mult, una are un tic nervos si isi freaca degetele si unghiile in continuu, celalalt clipeste prea des, unul asculta muzica la casti prea tare, celalalt ofteaza prea des.... ma enerveaza tot, uneori simt ca trebuie sa cobor ca nu mai pot suporta pe nimeni, ma enerveaza in general toti cei care mananca urat, molfaind si umplandu-si gura la maxim, ma enerveaza toti cei care fumeaza beau sau iau droguri.
Angelina la faza asta m-ai descris pe mine, si eu eram la fel, acum nu mai sunt....
Doamne mi-am pierdut simtul observatiei 
tin minte cand am venit in Canada, ma enervau tiganii (indienii, si alte ciori) care se scobeau in nas si apoi puneau mainile pe bare, sau isi lasau puradeii sa se urce cu incaltati pe scaunele din metrou sau autobuz,multi tusesc fara sa-si puna mainile, servetele la gura, multi casca la fel, altii vorbesc prea tare sau asculta muzica prea tare, altii iti ragaie in fata, si ajungeam acasa un pachet de nervi, acuma nu ma mai deranjeaza frate, de oriunde vin ma spal pe maini imediat cum ajung, ma feresc de cei care tusesc, cei care vorbesc prea tare ma uit urat la ei sau ma mut in alt loc...
insa acum cel mai mare defect al meu este ca nu am rabdare deloc, sunt ca o locomotiva,
Loma
cattalina spune:
critic prea mult
nu fac sport
sunt sarcastica uneori
sunt incapatanata
si cu siguranta mai sunt dar nu-mi vin pe moment in minte....
cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)
Mona_B spune:
Astept prea mult de la oameni si ma deranjeaza faptul ca nu se pot schimba: adica lipsa de bun simt, in mai multe aspecte: igiena personala, comportamentul in viata de zi cu zi. Uit mereu ca oamenii sunt diferiti. Dar mai ales prostia si lenea ma exaspereaza.
Nu uit si nu iert o jignire. Adica il urmaresc pe atacator pana la capatul lumii. Imi cam place joaca de-a pisica si soricelul. Clar, ca sunt LEU, nu? Asta e un defect major, dupa parerea mea. Dar n-am fi oameni daca n-am avea defecte, right?!
giulia71 spune:
pune si la mine o gramada din lista fetelor la care mai adaug
sunt buna de ma iau unii de proasta cateodata si asta ma oftica cel mai tare

ma mai gandesc si revin..
catalynaa spune:
Defectele mele sunt muulte si cred ca mi-ar lua 100 de pagini...spun numai cateva sa nu ma recunoasteti cand ma vedeti pe strada
:sunt impulsiva,nerabdatoare,curioasa(musai sa stiu eu tot ca altfel e dezastru),cicalitoare(de multe ori realizez cat sunt de enervanta cateodata,dar chiar nu ma pot abtine),incapatanata,toate treburile gospodaresti tre' sa le fac numai eu-oricat s-ar stradui sotzioru' nu sunt niciodata multumita pana nu le fac eu in stilul meu caracteristic(de-abia acum o inteleg pe saraca maica-mea-acelasi caracter-am cu cine sa seman
),nu-mi place sa gatesc(asta cred ca am mostenit-o de la taica-miu-noroc cu sotzioru ca e rege in bucatarie),judec uneori mult prea repede persoanele pe care nu le cunosc foarte bine,sunt sarcastica,ironica uneori(sunt constienta de asta),migaloasa,naiva uneori
,nu suport oamenii nesimtiti fara bun simt,vorbesc mult,nu uit jignirile(le iert,dar dc se mai intampla....nu ma pot abtine..ma infurii la maxim si imi iau revansa si pentru data trecuta),uneori sunt razbunatoare si sunt fooooarte cheltuitoare.
Cam atat.......poate mai sunt,da' nu-mi vin acum in minte...
ingerash spune:
zicea cineva sa spunem si din ce zodie "provenim" : capricorn (deci nu e vina mea ca sunt incapatanata)
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by catalynaa
Eu sunt Fecioara
Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tse
Pai..sa ne traim mai Catalynaa!!

Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
tomecica spune:
quote:
Originally posted by Elise
Eu sint Scorpion si n-am enumerat si defectele care tin de zodie...dar pot sa o fac!!
Elise
care-s alea , ca sa stiu la ce sa ma astept pe viitor ca io am 2 scorpiute acasa.mersi
si acum eu : am mai multe decit stiu eu ca am
dar pe liNga toate astea , am unul urit si rusinos ; IMI ROD UNGHIILE
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI