ce defecte aveti?
Raspunsuri - Pagina 2
SunSmile spune:
Pai
1. vorbesc muuult, muuult prea mult!
2.sunt tare incapatanata
3. ma stresez pentru problemele tuturor, incat uneori uit de ale mele
4. am prea multa incredere in oameni si iert cu o usurinta criminala
5. daca vad ciorba, crema de zahar ars, carne de porc/vita/oaie..o iau la fuga de-a dreptul!
6. sunt asa de atenta la detalii, incat uit sa vad intregul, in multe cazuri
7. cand ma stresez un pic mai mult decat trebuie, ma topesc...la propriu
Si ar fi nenumarate....defecte! De fapt lucruri pe care le fac sau nu, dar care ma afecteaza pe mine sau pe cei din jur!
Succes
anamariame spune:
Daniela, parca ai vorbi de mine. Exact aceleasi defecte le am si eu. Esti cumva gemeni? Ei isi fac o mie de planuri si nu duc nici jumatate la bun sfarsit...As mai avea de adaugat la lista ta si altele, dar sunt pe fuga, revin.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Siminaf spune:
Cel mai mare defect al meu?
Ca nu am defecte!
![]()
Revin cu o lista reala dimineata, ca acum aici e 11 noaptea...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
daniella4 spune:
Muuulte!
- sunt prea timida
- nesociabila
- conservatoare
- incapatanata
- comoda
- nu-mi place sa gatesc
- am senzatia ca atunci cand trebuie facut un lucru singura persoana care-l poate face cu adevarat bine sunt eu
...si ma opresc aici dar nu fiindca astea ar fi toate
Daniella, mama lu'Alexis
angelina spune:
Am si eu o gramada:
- cicalitoare, vorbareata, ma pierd in amanunte, foarte ordonata, nu suport sa vad dezordine, praf, mizerie, miros urat, haine murdare, etc si pt ca nu am mereu timp sa fac ordine, devin depresiva cand vad ce e in jurul meu.
- analizez tot, cu ochiul meu cel neobosit nu-mi scapa absolut nimic din ceea ce se intampla in jur: vad cum se scarpina unii in nas, casieritele de la super-market-uri mananca cu mainile negre de jeg alune, unul a stranutat prea tare in tramvai, celalalt da din picior prea mult, una are un tic nervos si isi freaca degetele si unghiile in continuu, celalalt clipeste prea des, unul asculta muzica la casti prea tare, celalalt ofteaza prea des.... ma enerveaza tot
, uneori simt ca trebuie sa cobor ca nu mai pot suporta pe nimeni. Ma enerveaza cand o vad pe maica-mea cum mananca chips-uri cu toata mana, de parca vin turcii, ma enerveaza in general toti cei care mananca urat, molfaind si umplandu-si gura la maxim, ma enerveaza toti cei care fumeaza beau sau iau droguri.
Uneori iau o pauza, dar, in general, imi este foarte greu sa ma relaxez si sa inchid ochii la ce este in jur
-->pentru asta am un remediu minunat, prietenul meu care reuseste sa ma calmeze, imi spune sa ma relaxez, sa respir, sa inchid ochii....si dupa cateva secunde e mai bine.
- sunt foarte exigenta si cu mine insami, desi nu reusesc sa fiu totusi punctuala
- nu am incredere in nimeni, mai ales in barbati
- sunt de parere ca nimeni nu face ordine mai bine ca mine
- sunt fricoasa, am groaza de stomatolog in special, injectii, etc
- nu suport copiii razgaiati care tipa in public si se urca cu picioarele si murdaresc scaunele si lumea din jur, care au impresia ca totul li se cuvine, ah .... dupa o saptamana cu mine, ar merge pe sarma toti, armata as face cu ei.
- sunt nediplomata, intoleranta, conservatoare, rece, calculata, nemultumita, drastica, sarcastica, egoista, rea, uneori aroganta si acida
- am mania shopping-ului
- vreau sa educ pe toata lumea si sa schimb tot ce e in jurul meu
- zambesc si rad in continuu cand sunt nervoasa
- oricat as dormi tot neodihnita ma trezesc
- ma indragostesc usor
- as manca toata ziua numai paine cu unt si cu gem si ceai
- sunt naiva exact atunci cand nu trebuie, nu am deloc incredere in mine
Si cel mai mare defect este faptul ca sunt constienta de toate aceste defecte si ma lupt cu ele degeaba, ca unele tot raman....
-
Victoria spune:
Nici nu stiu cu care sa incep...
- orgolioasa
- impulsiva
- nu-mi place sa mi se spuna ce sa fac, sau sa mi se impuna
- imi place sa spun eu ce sa se faca, dau indicatii si sfaturi pe banda![]()
- nu am vointa sa tin o cura de slabire k lumea si in timp
- incapatanata
- nu uit/iert jignirile
- cu exceptia cazului de fatza, ca e sub acoperirea anonimatului, nu-mi recunosc defectele si/sau greselile![]()
- cu exceptia sotului meu, care e bun ca de aia l-am ales
, am o atitudine usor ironica/dispretuitoare fatza de barbati.
Dar cum toate cele de mai sus tin de karma/zodia mea ( Leu, fireste
) eu nu am nici o vina, deci sunt per-fec-ta!!!!
V
PS. Cred ca am si o calitate...simtul umorului...care se lupta din rasputeri sa contrabalanseze cele de mai sus, dar nu ii reuseste intotdeauna
veni, vidi, Victorie!
angelina spune:
Acum cand citesc ce am scris realizez ca cineva din afara m-ar privi ca pe o persoana bolnava cu nervii.......nu sunt, sunt perfect sanatosa....![]()
....dar, pur si simplu asa m-am nascut
Imi povestea mama ca atunci cand eram micuta si ma scotea in parc la groapa de nisip sa ma joc cu ceilalti copii, eu ma plimbam pe marginea gropii si ii spuneam mamei mele ca eu nu vreau sa intru acolo pt ca copiii sunt rai si ma murdaresc. Odata biata de ea simtindu-se prost fata de celelalte mamici care faceau misto de ea spunand ca ea m-a invatat asa si nu vrea sa ma lase, m-a bagat in groapa respectiva si a aruncat cu nisip pe hainutele mele ca sa-mi arate ca nisipul se duce, cade si nu ramane pe rochita.
Mi-a spus ca am inceput sa plang isteric si a trebuit sa ma duca acasa pt ca eram socata de ceea ce facuse. (aveam vreo 3 sau 4 ani
)
Mai spunea ca nu vroiam sa ma joc cu copiii si vroiam mereu sa stau de vorba cu cei mari (am fost crescuta de bunici), pe care ii innebuneam la cap cu teoriile mele.
bebi spune:
Sunt frumoasa si desteapta.... astea-s defectele mele cu care ii sperii pe barbati... su nu numai
daniela_b spune:
Cred ca ar fi bine sa specificam si zodiile in care n-am nascut, ca sa stim cu cine avem de-a face si sa gasim circumstante atenuante![]()
De exemplu eu sint taur si de aceea as putea sa spun ca incapatinarea nu este defectul meu ci al zodiei
. Deh, incercam si eu...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Elise spune:
Eu sint Scorpion si n-am enumerat si defectele care tin de zodie...dar pot sa o fac!!![]()
Elise