ajutoor! epilator eficient

ajutoor! epilator eficient | Autor: adif

Link direct la acest mesaj

vreau sa-mi cumpar un epilator, dar nu stiu ce sa aleg...
as vrea un aparat care sa smulga chiar si firele de par mai scurte...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am un Braun, luat acum vreo doi ani si e foarte bun. Acum, depinde si de cit de mult par ai, eu ma fac o data pe saptamina- nu smulge toate firele, pe unele doar le taie si trebuie sa-l mai pui la treaba, de intretinere. Dupa ce te obisnuiesti cu el, e o joaca, la inceput doare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

eu am braun beauty dar nu's prea multumita

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Phillips rulz! Io-s superhappy cu Satinelle-ul meu de 100 de ani, pariez ca varianta imbunatatita e si mai tare

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

a aparut acum un epilator de la Rowenta care se pare e mai performant, are si capat pt exfoliere, si pt zone sensibile
eu am parul fin, nu prea des, dar bine "ancorat", cateodata nu se lasa smuls nici cu ceara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

Roxana, si eu ma gandeam la un Satinelle, dar si acestea parca sunt de mai multe feluri

multumesc pt raspunsuri, fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Eu sunt SUPER SUPER multumita de aparatul meu Braun. Este simplu, cu 3 viteze si l-am cumparat acum 6 ani din Budapesta. Inainte foloseam numai ceara, exclusiv, si aveam o multime de fire care cresteau pe sub piele. De cand ma epilez cu Braun nici macar un fir nu mai creste pe sub piele. Smulge f.f.f. bine firele de par, chiar si pe cel mai subtiri.
Cumnata mea a vrut sa il foloseasca si ea o data. Nu stiu ce s-a intamplat dar a facut o iritatie f. neplacuta, a ramas vreo 4-5 zile cu urme rosii pe picioare.
Deci depinde de la persoana la persoana. Ca ce-i f. bun pentru x sau y s-ar putea sa fie total nepotrivit pentru Z. Hai ca am dat-o in mate .
Eventual incearca/imprumuta de la vreo prietena.

Carolyne si bobocelul Veronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu tot Braun (cu 2 viteze) am de vreo 5 ani si sunt multumita de el.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu am Braun Silk epil.Are mai multe capete,unul pt zonele sensibile,unul pt mustata si nu mai stiu ca nu-l folosesc decat din an in paste.N-am rabdare sa ma epilez cu el.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Sie eu am tot Braun Silk-Epil EverSoft cu 2 viteze si 3 capete. "EverSoft" n-as spune ca e pt ca eu nu ma fac decat atunci cand este mai mare parul si dooooaaaareeee de numa' si intr-adevar ma si irit, dar nu de la el, ci pur si simplu din cauza ca am pielea foarte sensibila si se umfla porii, dar a doua zi dispare iritatia.
In schimb este foarte bun. Il am de vreo 5 ani si smulge foarte bine n-am ce zice! Pe picioare nu imi mai creste par sub piele, dar in zona inghinala, mai creste cateodata...

Este indicat sa faci o baie fierbinte inainte de epilare ca sa se deschida porii si sa traga parul mai usor fara sa-l rupa.
Si totusi, daca ma fac cand am parul scurt, intr-o saptamana e la fel, ceea ce imi spune ca il cam rupe si nu iese uniform.
Daca ma fac odata pe luna, e numai bine, cand e mai lung, firul se smulge mai bine!

Natasa, cum adica sa-l "pui la treaba de intretinere"?

In orice caz, m-am facut odata cu Philips Satinelle al unei prietene si nu stiu de ce, dar mi s-a parut ca doare mai putin...nu stiu daca a fost impresia mea, sau intr-adevar Phillps-ul este mai gentil..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si eu am si folosesc Braun Silk-Epil si sunt multumita de el...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput