ajutoor! epilator eficient

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu tot braun silk epil folosesc si e ok
decat picioare si subrat in alte zone ma descursc cu aparatul de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

braun cu trei viteze parca nu am vazut in Ro
eu am un Braun vehi saracul de vreo 7 ani si nu mai smulge bine, trage de fire, doare, dar nu le smulge
e oferta la Satinelle, super pret si un concurs cu premiu o excursie in Dubai parca, dar prin magazine (in C-ta) nu am vazut nimic...trebuie sa mai caut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

acum m-am uitat pe epilator si mi-am dat seama k am zis o prostie: nu e Braun, e Philips Beauty iar mai jos scrie cu litere mai mici Satinelle dar nu-mi place, numai rupe firele, si eu tot la oferta l-am luat

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

eu am un braun de vreo 8 ani, cand l-am luat m-a invatat o prietena sa ii reglez apropierea pensetelor pe minim si cu timpul l-am reglat spre maxim (asta pt.ca se mai tocesc si dc nu e reglat bine rupe firele)...inca isi face treaba bine...dar eu nu sunt nici f.paroasa si am firele subtirele si din ce in ce mai rare...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

multumesc ingerash, macar stiu de ce sa ma feresc
am gresit cd am spus de satinelle ca e la oferta, de fapt e Braun soft perfection
il are cineva? cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu tot Braun Silk-Epil de vreo 3 ani folosesc si sunt multumita.e drept ca uneori mai lasa si fire nesmulse dar isi afce treaba.

7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by adif

multumesc ingerash, macar stiu de ce sa ma feresc
am gresit cd am spus de satinelle ca e la oferta, de fapt e Braun soft perfection
il are cineva? cum e?

Adi,mamica lui Sebix

da,eu il am,si-s multumita de el.
sub. unde s-a mai vb. despre epilatoare www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=48905&whichpage=1&SearchTerms=epilator" target="_blank">aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34449&whichpage=1&SearchTerms=epilator" target="_blank">aici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28594&SearchTerms=Braun,soft,perfection" target="_blank">aici si mai sunt multe subiecte,la o simpla cautare dai de ele.
Spune-mi ce vrei sa sti despre epilatorul asta si-ti raspund.

Stai sa rectific..pe cutia de la epilatorul meu scrie asa braun silk-epil,soft perfection easy start body epilation.,iar codul e 3580..sa-ti fie mai usor de identificat.Pt ca mai era unu soft perfection,pe la 2 mil.parca.Eu am dat peste 3 pe asta in vara trecuta...poate intre timp s-au mai ieftinit,ca a aparut ala care are si pt fata,dar eu n-am nevoie..nici la asta nu folosesc toate 3 capetele..
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Am avut foarte multi ani (vreo 5) un Braun Silk-epil adus de nasha mea din frantza,minunat .. folosit la greu, anul trecut a decedat (chiar ma intrebam la ce fel de centru as putea sa il duc ,poate il reanimeaza cineva). Nota 10 .Anul trecut mi'am luat un Phillpis Sattinele (d'ala roz cu 2 viteze, era oferta de 900 de mii la Selgros).
Nici nu se compara cu Braunu' meu scump si drag ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si eu tot Braun Silk-Epil folosesc de vre-o 5 ani si sunt multumita de el.
Am incercat si Philips o data, dar prea putin ca sa-mi dau seama cat e de eficient.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Eu posed un Philips Satin Ice si sunt foarte multumita de el. Firele de par sunt smulse, nu taiate, chiar si cele scurte.

Claudia

Mergi la inceput