La bine si la greu impreuna (cap. 7)
Raspunsuri - Pagina 5

Dasha spune:
Multumesc muult de tot dragalaselor.
Dupa ziua de astazi m-am hotarat ...vin in Ro, nu stiu inca exact cand si ma apuc si eu de treaba
.Sper ca in curand sa ma inscriu si eu in randul FIVoaselor.Trebuie sa sun in tara sa vad cand m-as putea programa si unde.
Va pupic pe toate dar eu sunt tristutza pentru ca medicul nu mi-a dat de capat astazi.
Iliuta ai terminat tratamentul?
Never say never!

kla78 spune:
o zi buna va doresc si pt DASHA-inca o data LA MUTI ANI !!!!
LIANO-tu n-ai somn fato?vad ca ai postat la 2 si ceva....eu acusica m-am trezit!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

bubulina1 spune:
Kla, draga mea, nu am scris aici pentru ca intru putin si scriu in special unde pot sa dau o "mana de ajutor", un raspuns ceva. Eu sper ca tu esti bine, ai mai avut sangerari? Noi sa stii ca suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii.
Anul asta, dupa esecul de anul trecut cu doamna doctor M., mi-am gasit speranta, acum merg la doctorul T. si sper sa reusesc si eu ceea ce cu toate visam.
va pup pe toate!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

piccaflor spune:
Dasha LA multi ani!!...sa fii fericita si sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti...
Kla te pup iubita...sint demoralizata din pricina unor chestii f importante care nu se pot face asa cum as fi vrut eu...pina diseara sper sa am rezultatul prolactinei...
Iti tin pumnii in continuare!
Miha sper sa scapi odata de chlamydia aia si sa te intorci in Spania cu bebei la purtator..
Bubulina,Liana,Natasha,Mura,Pmihaela...

Dasha spune:
Ura! fetelor ,ura! Astazi este ziua mea
Va multumesc din suflet pentru urari si sper sa se indeplineasca dorintele mele dar si ale voastre.
Liana , Iluita ,Piccaflor, Kla va pupic pe toate ,dragele mele.
Never say never!

iliuta spune:
Dasha, scuze ca te-am facut mai batrana.Am uitat cati ani implineai, dar nu ca e ziua ta
. Sper ca te-ai distrat bine azi. Din cate am vazut, vrei sa vii in Romania( te-ai decis).
Cristinel, si eu sper sa fi scapat de d-na Clamydia. Sunt obsedata de acum de ea.Am terminat tratamentul si vinerea viitoare imi fac analiza. Sper ca voi sarbatori.
Kla,Bubulina, Liana, Natasha, Mura, PMihaela, Diana si Cristina
Mihaela

Liana30 spune:
kla tocmai venisem de la si n'am rezistat tentatiei sa nu vin si pe'aci
"Nimic nu-i imposibil!"

iliuta spune:
Picca, nu ne-ai zis nimic de rezultatul prolactinei.Ieri trebuia sa-l iei nu????
Mihaela