La bine si la greu impreuna (cap. 7)
Raspunsuri - Pagina 4

CHOWPERSA spune:
E a doua luna de cand iau Bromcriptin si nu mai am rabdare dupa atatia ani in care ma consolasem cu ideea de a nu putea avea copii.
Pot sa va spun ca am avut o amenoree secundara din 1996,tratata pe parcurs numai de medici ginecologi cu etinilestradiol si medroxiprogesteron pana la instalarea menstrei apoi anticonceptinale triregol timp de 4 ani neintrerupt(la recomandarea med. ginecolog)pe atunci nu auzisem de dozari hormonale si nici nu stiam ca trebuie sa merg la endocrinolog pt. ca nici unul dintre med. la care am fost nu mi-au spus.Deci sa revin din 2000 nu am mai luat nici o pastila si binenteles ca menstra sa oprit iar eu nu m-am dus la medic, deja ma saturasem.Abia anul trecut in toamna am ajuns la endo. si am facut si dozarile hormonale.Daca fac testele pentru ovulatie(FSH,LH,ESTRADIOL,PROGESTERON) ar putea fi influentate de bromcriptin ?
Mentionez ca dozarile hormonale au iesit bine(cu valori ce se incadreaza in faza foliculara, cu raporturi corecte)in timpul amenoreei(inclusiv tsh si t3),tomografia de sa OK,ecografia pentru tiroida OK,ecografia si endoscopia pentru uter,ovare si endometru OK(toate ec. facute de dr.POP ADRIAN la clinica DIAGNOSIS).Nu s-a descoperit de ce nivelul prolactinei a fost atat de mare(4000 la o val. max. de 600).In timpul tratamentului a scazut la valori normale minime(100).VOI CE PARERE AVETI?A MAI TRECUT CINEVA PRIN ASA CEVA?

Dasha spune:
fetelor,
Uffa ,raportez....astazi am fost sa imi iau rezultatele la analize si ce sa va spun...
, pe langa dragul meu FSH care a mai scazut putin dar este tot mare
, am avut surpriza sa vad niste valori nu tocmai placute in ce priveste tiroida :
TSH - 8,09 ( valori de referinta 0,35 - 4,94 ) iar
Anticorpii antitiroida - 423 ( si este scris aici ca valori de referinta mai mic de 12)
Credeti ca ar putea fi vreo legatura intre tiroida si FSH ? Dumnezeule , pana marti cand merg la medic o iau razna......
Vestea buna este ca RMN de sa e OK . Macar atat....ca daca mai aveam si ceva la cap......
Chowpersa sa inteleg ca tu din 2000 ai stat fara tratament si fara sa ai CM ? Si nu te simteai rau? Nu am inteles , valorile normale sunt in timpul tratamentului?
Va pup pe toate si va doresc o zi buna! Macar voi ca eu sunt la pamant!
Never say never!

iliuta spune:
Dasha, imi pare rau......Poate va fi bine marti.
Chowpersa, te intreb si eu ce te-a intrebat Dasha.Si inca ceva? Dupa atatia ani fara menstruatie uterul ti-e ok????
Pupici.
Mihaela

iliuta spune:
Mai dar ce se-ntampla aici? Nici o veste?
Dasha, Picca, succes maine.
Kla, spune-ne ca esti bine.
Pt. toate fetele, sa aveti o zi a indragostitilor cat mai minunata.
Pupici.
Mihaela

Dasha spune:
Buna fetelor ,
Iliuta iti multumesc mult pentru urari.Sper si eu sa decurga totul bine.Tu ce mai faci? Mai ai de luat tratament?
Kla imi pare rau ca trebuie sa induri toate astea...din pacate stresul face ravagii in clipe de genul acesta.Dar trebuie sa fie bine pana la urma.
Va pupic si Happy Valentine*s Day.
Never say never!

pmihaela spune:
'Neata fetele, si la multi ani tuturor indragostitelor, s-aveti o zi excelenta!
Kla, tu mai iei ceva tratament? Ca eu cand am facut inseminare luam utrogestan si tot cam aceleasi chestii au fost, cateva picaturici cand si cand. Ai facut beta HCG, ca cica ala nu minte. Oricum sper sa fii gravi si sa scapi de tot stresul.
Eu am fost ieri pt. dozarile hormonale, rezultatul este peste 3 sapt. Dar intre timp o sa fac monitorizare, sper si inseminare, desi nu stiu daca-mi face pana nu vede analizele. Si ale sotului.
Va pup pe toate, fara exceptie!

Liana30 spune:
La multi ani!!!
Sa fiti iubite..fericite si mereu indragostite!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

iliuta spune:
La multi ani va zic si eu pt. ziua de azi, si LA MULTI ANI din nou pt. maine pt DASHA!!!!!!!!!!!!!! Este ziua ei. Sa fii sanatoasa, fericita langa sotiorul tau si sa ti se indeplinesca dorinta ta vea mai mare.
Ce ai facut azi?????
Kla tu ce faci iubita????
Mihaela

kla78 spune:
LA MULTI ANI FETELOR si sa fiti iubite si fericite alaturi de cei dragi!
DASHA-la multi ani pt sotiorul tau ...sa-i de d-zeu sanatate ,fericire si toate visele sa-i devina realitate!
ziua sotului meu a fost in 7 (acum cateva zile)....si in 17 tot luna asta e ziua surori mele......ah si in 2 luna asta a fost si a mamei mele care e aici cu mine.....deci sunt numai din chef in chef...alaturi de necazurile mele ma mai si distrez ...ca altfel....
ILIUTULE.-eu pe aici ,ca de obicei ...in casuta la caldurica....in rest plictiseala mare...astept ziua de joi sa merg la eco....am vazut ca ai terminat tratamentul....sper ca peste 2 sapt sa-mi zici ca incepeti cu stimularea ca de nu te BATTTTTTTTTT,si sa vii odata inapoi cu bebei in burtica....
PICCAFLOR-ce-ai patit fata?nu dai nici un semn?
NATASHA,MURA,BUBULINA si toate celelalte fete de la acest subiect unde sunteti???
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

kla78 spune:
SCUZE DASHA- nu stiu ce am vazut eu scris pe aici ca e ziua sotului tau cand de fapt e ziua ta.....cred ca sunteu iti doresc un sincer LA MULTI ANi multa sanatate,fericire si tot ce-ti doresti sa devina realitate!!!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho