Miresele anului 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 5
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
Apropo, voi ce whyski cumparati pt nunta? Sper sa nu fie reclama, dar chiar m-ar ajuta foarte mult parerile voastre.
noi, the good old JACK!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
ne-am gandit sa facem si meniuri, cate 2 pe masa, cred ca o sa dea bine si e bine si pt oamenii care vin din provincie (desi nu sunt foarte multi) si care sunt obisnuiti cu meniurile traditionale de nunta...
Vreau sa fac si eu meniuri de pus pe mese. Dar mai intai sa mergem la restaurant sa vedem varianta finala, mai ales la aperitiv. Ca restul nu e greu. Si o sa le fac tot acasa, si sa semene cu invitatiile.
12+
Mai am 22 de zile pana la nunta
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Si iara se vor scrie enshpe pagini de frustrari...
Sa tac, nu?! ca n-am nici o legatura cu voi!
Frustrari ? in nici un caz ! doar ca nu imi place nedreptatea ! Si faptul ca tu si alte foste miresici continuati sa scrieti, nu face decat sa confirme ceea ce am spus mai sus... Intr-un cuvant: prietenie !
Raza de soare
Foto
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Si iara se vor scrie enshpe pagini de contradictii si frustrari...
Sa tac, nu?! ca n-am nici o legatura cu voi!
Hai ca ai fost tare, Olguttza!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
krelia spune:
Parerea mea...parerea mea...
Inteleg altruismul tau, scumpa Raza ...si nu ar trebui sa te simti cumva aratata cu degetu'....
Problema se pune in felul urmator:
daca toate am discuta vrute si nevrute aici, la "generale"..ar iesi o ciorba de subiecte, de nu ne-am mai intelege..neam ...am sari de la sarmale la pantofi si de la cocarde la tuica mesenilor....
Noi oricum ne plimbam mai pe la toate subiectele de la "super Mirese" si de cate ori apare un post nou..dam fuga la el....(eu, una asa obisnuiesc sa fac..in ideea ca cineva are ceva de spus...sau intreaba...si sunt gata sa-i raspund, in masura in care pot si stiu..)
Iar Miresici 2006, este un subiect, asa cum am mai spus...GENERAL....unde, pe riscul fiecareia, pana la urma, spunem vrute si nevrute....
Nu a deranjat pe nimeni ca am vorbit de toate, de asta sa fii sigura...insa..eu cred, ca ar fi mult mai potrivit ca unele discutii sau probleme sa se poarte pe PM, mess sau mail...pentru a nu risca umplerea (aparent) inutila a paginilor...in defavoarea miresicilor care, cum spui tu, cauta informatii noi...
nu o lua atat de personal...aici suntem sa ne ajutam, fie doar si numai cu vorbe....nu cred ca una este mai sefa decat cealalta....eu una nu ma simt...vreau sa cred ca nu par ironica...dar, daca vrea cineva sa tina lista...n-are decat.......(da' io nu i-o dau )
In plus...nickul meu este Krelia..nu sunt o anumita miresica....asa ca.....daca tot avem pretentia ca suntem niste persoane mature..sa vorbim pe fata, nu? ..si poate, asa cum tu sustii ca te-ai simtit data la o parte...poate asa si unele dintre noi...cand nu ni se raspunde la o intrebare..la o rugaminte...la o apreciere..ne simtim la fel...(e drept, m-o fi luat gura pe dinainte si posibil sa o fi "comis"......imi pare rau daca te-am ranit...)
In plus, eu cred ca Mirese 2006 exista numai pt ca noi existam ...luati exemplu de la Mirese 2005..si haideti sa ne comportam ca atare...este loc pentru fiecare dintre noi..nu credeti??
Haideti sa nu mai presupunem pe X sau pe Y si sa ne intelegem omeneste..atat cat ne permite acest internet, care...din pacate, uneori "are darul" de a denatura mesajul pe care vrem sa-l exprimam...
O rugaminte personala...daca aveti de rezolvat vreo vendeta personala cu cineva de pe acest forum..va rog s-o faceti la ZZ...o fi el forum public, da' io n-am kef sa ma cert cu nimeni si nici sa fiu nevoita sa tot clikezi pe "pagina urmatoare"..pana cand se potolesc apele!!!
Considerati-o nesimtire, considerati-o shefie, considerati-o cum vreti voi..numai....terminati odata cu "placintele" astea.....de orice fel ar fi ele...
Si mai puneti fratilor la munca..nu stati calare toata ziua pe DC..ca sa pitrociti toate silabele..si sa aveti de ce va lua!!!!
Hai, la munca..nu la intins mana!!!
Sa ne auzim cu bine!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
dyadya spune:
aloooooooooo, ce aveti?! ia fiti atente aici ca n-am timp de stat la povesti; ma duc sa tai unghiile la pisica, si, deci, da, deci n-are nici o legatura cu nuntile, si dupa aia ma duc sa ma vopseasca mama, si nici asta n-are legatura cu nuntile, dar are legatura cu mine!!! Si, da, aici suntem prietene si vorbim de de toate, da?! si da, multe n-au legatura cu nunta dar nu suntem dracului brainwashed sa vorbim numai despre asta!!!
Si ca sa make a point: daca pe acest forum nu ar fi existat subiectul Mirese 2006 asa cum este el, eu nu mai eram de mult membru DC! Motivul: ar fi fost pur si simplu o sursa de informare pt mine si odata rezolvate problemele pt care intrasem pe forum(restaurant, rochie, biserica) NU AS MAI FI AVUT MOTIV SA ZABOVESC PE AICI!!!! Ati inteles acum: noi stam aici de vorba pentru ca s-a creat o anumita legatura, DINCOLO DE NUNTI!!!! Si da, daca una i se intampla ceva(bine sau rau) toate de aici simt nevoia de a-i spune ceva. Si da asta rezulta in 2-3 pagini de comentarii asemanatoare! Dar asta inseamna ca NE PASA! Ca daca nu m-ar interesa ce vi se intampla nu v-as face nici o urare! Si daca mie mi se intampla ceva de bine sau de rau si postez aici si primesc 10-15 raspunsuri(TOATE IDENTICE) ma simt bine. Inseamna ca sunt aici oameni carora le pasa de mine ca OM nu ca sursa de informare pt nunta.
Iar daca o mireasa noua intra aici si intreaba ceva ce apare in alt subiect o directionam frumos acolo, nu inainte de a-i raspunde si la intrebare!!! Ca d-aia ne zice femei ca ne place sa vorbim mult. Si care-i problema ca-i raspundem si aici? Discutiile astea de obicei nu dureaza: intra o mireasa noua, intreaba ceav i se dau maxim unu-doua raspunsuri si este puternic sfatuita sa caute altele chiar la subiectul cu pricina. Deci aceste discutii nu UMPLU forumul inutil!Cum nici dicutiile despre poze, caini, masele, mancare etc nu umplu forumul inutil. Alea sunt dicutiile noastre, ALE NOASTRE, ca prietene, ca fete, ca oameni care se simt bine impreuna.
Si da, daca cineva cauta o anumita informatie pe Mirese 2006, nu tb decat sa citeasca pe diagonala paginile astea pana da de raspunsul dorit. Nu obligam pe nuimeni sa ne citeasca toate discutiile daca nu-i face placere.
Si da, cand am avut ceva de spus in legatura cu un subiect deschis(bautura, biserica, muzica, etc) m-am dus si am spus acolo, tocmai pt ca informatia sa fie usopr de gasit si de catre cele care nu vor sa citeasca tot ce palavragim noi aici. iar aici intru CA SA MA SIMT BINE!!!! Pentru ca-mi place de voi TOATE, si va apreciez si va respect, si-mi sunteti dragi si vreau sa mai stiu despre voi si altceva decat lucruri legate de nunta!
na ca m-am suparat si pisica ma asteapta sa mergem la manichiura!
va pup pe toate si sper ca pe cateva dintre voi sa le vad maine la Targ. Eu vin dimineata pe la 10.
krelia spune:
quote:
Originally posted by dyadya
......sper ca pe cateva dintre voi sa le vad maine la Targ. Eu vin dimineata pe la 10.
Pe mine sigur o sa ma gasesti..de la aceeasi ora
ups...stupid me...trebuia sa scriu la targ....
In alta ordine de idei si terminand toate cu orice fel de ironie......sa ridice mana sus, din lista aia......cine crede ca-l va primi de sf. valentin..si cine...de dragobete..
(de ce radeti bey, ce dragobetele nu-i sarbatoare?? )
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Giova spune:
Neatza!!!
Valeu maica ce s-a starnit aici!!!
De aceea evit sa vorbesc despre fiu-mio prea mult, ca sa nu se zica ca sunt off topic.
Fetelor calmati-va si impacati-va. purtati-va ca 2 oameni maturi ce sunteti. Sau nu sunteti?
Mi-a gasit mama o oferta de poze si filmat. cica filmeaza 3 ore la 130 euro si poza costa 20.000 lei in care sunt incluse 2 tablouri.Acum nu ramane decat, atunci cand mergem in Alba sa vedem ce filmate fac, cica sunt montate, iti da pe caseta si dvd, dar habar n-am cate bucati si cum.
Cu DJ mai trebuie sa vb. si iar pe cand ajungem acasa sa vedem play listul.
mai trebuie sa dam comanda de prajituri si tort, si trebuie facute marturiile.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
plici plici spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
......sper ca pe cateva dintre voi sa le vad maine la Targ. Eu vin dimineata pe la 10.
In alta ordine de idei si terminand toate cu orice fel de ironie......sa ridice mana sus, din lista aia......cine crede ca-l va primi de sf. valentin..si cine...de dragobete..
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
pai ridica tu mana in primu rand nu?
Rexanne spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Bey , ya nu mai radeti de Dragobeti!!!Ca e mai tare decat Valentin ala! E a noastra, neaosa!! Si mie imi plici sa o sarbatoresc mai tare...Mai ales ca e langa ziua me
Va bup!
A si eu vin la Targ di dimineata cu socrela si cumnatica!