Miresele anului 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
SimRam spune:
Hmmm...apar si eu pe aici numai cand sunt certuri. Mi-am exxprimat parerea despre asta intr-un alt post, deci nu mai insist.
totusi...Raza parerea mea este ca fetele n-au vrut sa te atace, asa cum crezi tu. Nu trebuie sa te superi pentru asta...de fapt nimeni nu trebuie sa se supere cand celelalte au alte pareri/opinii. Eu nu vreau sa votez ce si cum sa vorbiti, mi-am exprimat parerea - cred ca am mai zis asta- dar "din umbra" se vede ca aici ati facut un fel de club al prieteniei...eu cred ca nu da rau sa va mai certati din cand in cand- asta se intampla si in realitate - este normal- diferente de opinii- dar Raza nu o lua personal!!!
in alta ordine de idei- daca tot am postat- le felicit pe toate care au progresat in organizare - restaurante, rochii,etc...
Sa aveti o zi buna si un weekend reusit!!!
jesia spune:
Am facut bubaaaa am dat cu capu` intr-un dulap si am facut ditamai buba in frunte cum ma mai duc eu maine la munte cine stie sa-mi zica si mie ce sa fac sa-mi treaca umflatura asta din frunte
SimRam spune:
quote:
Originally posted by jesia
Am facut bubaaaa am dat cu capu` intr-un dulap si am facut ditamai buba in frunte cum ma mai duc eu maine la munte cine stie sa-mi zica si mie ce sa fac sa-mi treaca umflatura asta din frunte
pune intr-un prosop mai subtire multa gheataasi tine la locul cu pricina, ia o aspirina...si ar trebui sa treaca repede!
ralnied1 spune:
Krelia, unde esti, mama??? Aici cred ca mai este putin si ia lumea foc! Vino sa stingi jarul!!!
PS--Raza, hai sa facem pace, ok?
Si strict legat de nunta, sa va zic ca patronul lui iubi a innebunit de tot. Le-a dat 500.000 in plus la salariu (in mana) si nu le mai da bonus din vanzari decat daca se depaseste 1.5 miliarde, ceea ce e putin probabil...
Asadar, pana in iunie, cand am eu nunta, trebuie sa ma descurc cu ce avem acum, adica vreo 28 mil+ ce se mai aduna pana atunci, adica vreo 15-18 mil maxim... Ce ziceti? E misto, nu???
Si deocamdata avem avansul de 5 mil la restaurant, verighetele si cam atat...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Dar cand esti in criza de timp nu ma ai rabdare sa citesti tot ce scrie acolo, de aceea ceri parerea celor care au fost si pot sa iti faca o descriere scurta, sa iti recomande ceva, ca sa stii de unde sa incepi si ce sa cauti. Eu, de exemplu degeaba as fi intrat la acel subiect, ca pt mine nu era nimic util, ca sunt restaurante din Bucuresti descrise.
Eu cand am ramas insarcinata am vrut sa impart bucuria cu voi. Am gresit oare? Trebuia sa ma limitez la mamici de iulie-august 2006? Pe voi v-am cunoscut prima data pe forum, cu ajutorul vostru am reusit sa imi organizez nunta, dar totodata de la voi am invatat si alte lucruri care nu au legatura cu nunta, dar care imi sunt utile.[/navy]
"Am gresit oare? Trebuia sa ma limitez la mamici de iulie-august 2006?" Mda, probabil ca asa s-ar fi vrut... nu de mine, insa... in nici un caz !!!
Raza de soare
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by SimRam
totusi...Raza parerea mea este ca fetele n-au vrut sa te atace, asa cum crezi tu. Raza nu o lua personal!!!
Ba, cel putin partea cu pozele pe enspe pagini, e personal (desi au mai fost fete in aceeasi situatie, cum se face ca pana acum n-a zis nimeni nimic ? ) !
ralnied, tot n-ai inteles ca n-am nimic cu tine ?
Raza de soare
Foto
ralnied1 spune:
Eu doar am vrut sa va fac sa nu va mai certati pe aici! Am gresit intervenind! Ma retrag frumos, in liniste!
O zi buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
olguttza spune:
Si iara se vor scrie enshpe pagini de contradictii si frustrari...
Sa tac, nu?! ca n-am nici o legatura cu voi!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
tigrutz spune:
Jesia, eu stiu si varianta aia cu o bucata de carne cruda pe locul cu pricina...nu stiu daca da rezultate, da' e clar ca nici rau n-are cum sa-ti faca
Si noi am mai rezolvat ceva cu nunta, am fost la restaurant si am stabilit meniul . Nu vom avea meniul clasic, dar nici lucruri de care sa nu fi auzit nimeni niciodata. Gustarea, de ex, va fi formata din rulada de pui, tartine cu icre, rosii umplute cu branza....ar mai fi, dar nu le stiu pe dinafara. Noi nu ne-am dorit ca la aperitiv, ca tot vb de el, sa avem 3 felii de salam, cascaval..
ne-am gandit sa facem si meniuri, cate 2 pe masa, cred ca o sa dea bine si e bine si pt oamenii care vin din provincie (desi nu sunt foarte multi) si care sunt obisnuiti cu meniurile traditionale de nunta...
Apropo, voi ce whyski cumparati pt nunta? Sper sa nu fie reclama, dar chiar m-ar ajuta foarte mult parerile voastre.
vreau sa ajungem maine la targ, sper sa gasesc ceva modele interesante de invitatii.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
Apropo, voi ce whyski cumparati pt nunta? Sper sa nu fie reclama, dar chiar m-ar ajuta foarte mult parerile voastre.
Pai cred ca ar tb sa te muti la Bautura...
Raza de soare
Foto