Am nevoie de un sfat...

Am nevoie de un sfat... | Autor: Delia

Link direct la acest mesaj

Fetelor am nevoie de parerea voastra: Codrin care are 3 ani si 2 luni s-a imbolnavit in luna ianuarie si nu a fost deloc la gradi.Cand sun sa anunt ca va veni cat de curand directoarea gradinitei imi spune ca ar fi mai bine sa-l retrag, ca a lipsit mult si ei nu ii convine sa tina un loc ocupat pentru un copil care plateste jumatate (ca absenteaza) in conditiile in care ea are deja alti copii care ar asteapta sa fie inscrisi...nici de ce a fost bolnav, nici ce a patit, nimic...
Voi ce parere aveti despre atitudinea ei?
In conditiile in care a slabit foarte mult si mama oricum sta acasa cu cea mica, sa-l mai las un an acasa sau nu?
Va pup dulce!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Eu am avut fata la gradinita in primul an cu foarte multe absente, de genul 1 sapt. la gradi si 3 acasa si printre altele a stat si ea o luna si juma. legata acasa, dar directoarea nu mi-a impus sa o retrag ata ca mai anuntam din cand in cand ca nu vine si care mai e situiatia ei. Daca zici ca are cu cine sta lasa-l aca pana la toamna si da-l dinou de atunci mai ales ca spui ca a slabit mult. Si mai ales daca poti schimba gradinita cu toate ca directoarea nu poate sa-ti impuna sa-l retragi din mom. ce a lipsit motivat si tu poti aduce adeverinte de la medic.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Multumesc mult Mihaela!
Gradinita este privata si oricum nu mai vreau sa-l duc acolo din moment ce atitudinea directoarei mi-a lasat un gust tare amar, in sensul ca m-a socat in primul rand cat de mult a contat pentru ea partea materiala si felul in care a pus problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

In ianuarie copilul meu a mers doar o saptamana la gradinita dupa care n-a mai vrut si pace, am considerat ca nu-i inca pregatit si am hotarat sa luam o pauza pana-n aprilie, dups vacanta. Ca sa pastram locul, lunile februarie si martie le platim integral. Alta gradinita mai aproape n-avem, asa ca era interesul nostru. Cred ca partea materiala conteaza peste tot. Daca poti gasi o alta gradinita, cu atat mai bine. Si, daca-i place sa mearga la gradinita, n-ar strica sa-l duci pana-n septembrie, presupun ca se fac inscrieri si in timpul anului. Succes!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput