Blender / robot de bucatarie / storcator de fructe
Raspunsuri - Pagina 4
xoip spune:
quote:
Originally posted by xoip
Salut,
Eu am luat azi din Auchan-ul din Titan un storcator Elta ES1000 (Germania) si m-a costat, surprinzator, 150 ron. E prima data cand il folosesc si sunt multumit de el. Zgomotul scos este acceptabil. L-am folosit la ora 23:30 (seara este mai liniste decat ziua) si nu mi s-a parut sa faca zgomot prea mare. Mi-a placut mult ca este un aparat foarte solid. Gaura prin care sunt introduse fructele este mare. (vedeti linkul de mai jos pentru imagini cu aparatul). Are o putere maxima de 600W, iar sita pare sa fie din otel. Singura "problema" este ca trebuie sa iau partea asa zisa uscata si sa o pun iar la stors; pe mine partea asta nu m-a deranjat foarte tare; sa nu uitam totusi ca aparatul costa doar 150 ron si-si face treaba foarte bine. Dupa ce am terminat treaba cu el, l-am desfacut (foarte usor) si l-am spalat fara nici o problema; sita se curata imediat la un jet de apa mai puternic.
Pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati.
Imagini cu storcatorul gasiti la: http://www.pertutti.ro/storcator/
Revin cu informatii noi despre storcatorul de mai sus, dupa 6 luni de folosire.
Sunt in continuare f. multumit de el. Am facut suc din urmatoarele si nu au fost probleme: portocale, grapefruit, mere, morcovi, marar, patrunjel, brocoli.
Sustin ca nu cred ca e necesar sa cumperi un storcator de 6 milioane pentru a face aceeasi treaba care o face un storcator de 1,5 milioane.
Rickutza spune:
Am mai dat un raspuns la un subiect asemanator de la subiectul "bucatarie" (parca).
Cei interesati pot merge acolo sa citeasca ce am scris.
Pe scurt: nu isi merita deloc banii!! Si la faza ca poti baga marul intreg va zic ca nu e mare scofala chestia asta. Nu intra decat mere mici, intregi cei drept, INSA daca vrei sa bagi un sg morcov incepe sa uruie si sa trepideze ca toate alea. Trebuie sa bagi mai multi morcovi sa nu faca urat. Dar eu poate vreau sa storc doar un morcov, nu?
Guguluff spune:
Am nevoie de ceva recomandari pt un blender puternic. Am un Phillips si trage sa moara, are 600W si cedeaza daca-l pun sa paseze nautul fiert pt hummus
Are cineva vreun blender de mana sau vertical, cu vas de peste 1000W? Ce marca sa caut ca am mai avut un Braun inainte(cred ca la vreo 400W) si tot asa, a murit.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall
elle23 spune:
Storcator de fructe Rohnson sau Zelmer are cineva? Ma intereseaza in special pentru suc de morcovi. Sau ce altceva ati recomanda pt morcovi?
Multumesc!
cristiama spune:
Fetelor,
Au aparut studii conform carora zaharul din sucul de fructe patrunde prea repede in organism, spre deosebire de fructa/leguma care avand si fibra dureaza mai mult tranzitul intestinal si absorbia se face lent.
Creste brusc nivelul de insulina si riscul de diabet pe masura.
Adica vrei sa-ti faci un bine, sa bei ceva sanatos si cine stie in ce dai!
Asta asa ca va vad pasionate de marci de storcatoare.