Blender / robot de bucatarie / storcator de fructe

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaita spune:

quote:
Originally posted by Candy

Am vazut la Domo in oferta (probabil ca gasesti si pe net la domo.ro) un robot de bucatarie Philips care avea si storcator de fructe, impreuna cu un fier de calcat, la 3.999.000 lei, o superoferta zic eu.
Depinde cat de des folosesti storcatorul de fructe, insa. Daca le iei combinate, poti iesi mai ieftin, insa ocupa mult loc si dureaza pana le asamblezi/dezasamblezi.
Eu am un baietel de un an caruia ii fac zilnic suc de fructe si legume si milkshake, asa ca am preferat sa iau separat blenderul si storcatorul de fructe. Eu am luat unul ieftin din Metro, Alaska, la 690.000 lei, dar care isi face perfect treaba pentru ce imi trebuie mie. Cu el poti face insa maxim un pahar de suc (unul inalt), este ideal pentru cine are bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaita spune:

am cumparat un storcator de fructe alaska din metro acum trei zile si am fost multumit,asta la prima utilizare pentru ca nu am reusit sa ii scot sita metalica sa o spal.acum a inceput sa fermenteze si emana un miros teribil
va rog mult mult de tot zi-mi cum se demonteaza(nu am gasit in instructiuni)
are vreun buton pe care trebuie sa apas?
vreo alta smecherie?
pana cand nu reusesc sa il demontez nu am cum sa il mai folosesc :( si pe deasupra cred ca sita a inceput sa rugineasca :((
astept mesaj pe mail(e urgentttt)
va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xoip spune:

Salut,

Eu am luat azi din Auchan-ul din Titan un storcator Elta ES1000 (Germania) si m-a costat, surprinzator, 150 ron. E prima data cand il folosesc si sunt multumit de el. Zgomotul scos este acceptabil. L-am folosit la ora 23:30 (seara este mai liniste decat ziua) si nu mi s-a parut sa faca zgomot prea mare. Mi-a placut mult ca este un aparat foarte solid. Gaura prin care sunt introduse fructele este mare. (vedeti linkul de mai jos pentru imagini cu aparatul). Are o putere maxima de 600W, iar sita pare sa fie din otel. Singura "problema" este ca trebuie sa iau partea asa zisa uscata si sa o pun iar la stors; pe mine partea asta nu m-a deranjat foarte tare; sa nu uitam totusi ca aparatul costa doar 150 ron si-si face treaba foarte bine. Dupa ce am terminat treaba cu el, l-am desfacut (foarte usor) si l-am spalat fara nici o problema; sita se curata imediat la un jet de apa mai puternic.
Pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati.
Imagini cu storcatorul gasiti la: http://www.pertutti.ro/storcator/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by xoip

Eu am luat azi din Auchan-ul din Titan un storcator Elta ES1000 (Germania) si m-a costat, surprinzator, 150 ron.

L-am remarcat si noi. Mi-a placut ca are orificiul de introducere a fructelor destul de mare, spre deosebire de altele. Ai incercat sa faci suc de morcov, telina? Aici trece testul de rezistenta .

Edit: Bine ai venit pe DC!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Moulinex sa nu va luati... se uzeaza repede, trebuie schimbate tot felul de piese, filtre si alte minunatii pe care nu e garantat ca le gasesti la oricare service. Decat sa va luati un robot de bucatarie care face de toate, dar prost, mai bine luati-va cate un aparat pentru fiecare proces, chiar daca iesiti mai scump si e nevoie de mai mult spatiu de depozitare, dar merita.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Eu sunt pentru firma Braun. Eu am storcator de fructe, de citrice, mixer (de 10 ani si merge), epilator, ondulator, feon, fier de calcat. Sunt foarte multumita de ele.

Poze Robert
http://new.photos.yahoo.com/alexandrumadalina/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xoip spune:

Ai incercat sa faci suc de morcov, telina?[/b] Aici trece testul de rezistenta .

Salut,

Inca nu am incercat cu morcov sau telina.
O sa incerc cat de curand ca sunt si eu curios. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Ma intereseaza si pe mine un robot de bucatarie si ma intereseaza unul cu care se poate toca si carnea, care sa inlocuiasca deci masina de tocat carne obisnuita. Daca stiti unul bun recomandati-mi-l, va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

Robotul nu toaca ca masina de tocat, mai mult rupe carnea, iese ceva ca o pasta, ai grija sa fie carne macra, fara zgarciuri, pielite etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giugiuca spune:

Reclama!
Hotaraste-te care dintre cele nickname-uri vrei sa folosesti.

Mergi la inceput