Blender / robot de bucatarie / storcator de fructe

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Eseea eu am acasa un robot de bucatarie, pe care mi l-am cumparat anul trecut, avand oarecare indoieli...ma gandeam ca va rugini prin bucatarie alaturi de toate celelalte minuni. Ne-am cumparat Philips-Essence din Carrefour si am dat ca 5,5 mil pe el. Are de toare: blender, storcator, razatoare (de diferite dimensiuni), mixer, feliator si tot felul de alte minuni. Si stii ceva?? Nu trece 1 zi sa nu-l folosesc. De atunci imi fac ori suc ori cockteil-uri de fructe in fiecare zi...

Roxana Claudia

http://community.webshots.com/user/Roxaniciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koalitza spune:

Roxana Claudia, robotul tau are cumva si optiunea de framantat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cel de la Phillips mi s-a parut super. Il are o prietena de-a mea si e tare multumita de el.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Intr-adevar Koalitza, robotul meu mai si framanta...daca ar si calca i-as ridica o statuie

Roxana Claudia 32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koalitza spune:

Cred ca e o achizitie foarte buna. Sa-ti traiasca! De-abia astept sa-mi cumpar si eu unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Fetelor,va rog recomandati-mi un mixer normal,pt ca din acela vertical am,iar cel normal a trecut a nefiinta aseara.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

Eu folosesc PHILIPS CUCINA 800W si sunt foarte multumita, are inclusiv framantat si batut frisca + storcator fructe. Nu este scump si este foarte eficient, eu il folosesc in fiecare zi.

Alina- mama de bebe Keane-Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by alinaMIZZI

Eu folosesc PHILIPS CUCINA 800W si sunt foarte multumita, are inclusiv framantat si batut frisca + storcator fructe. Nu este scump si este foarte eficient, eu il folosesc in fiecare zi.

Alina- mama de bebe Keane-Peter

Nu sunt prea putin 800w?
Am fost azi in oras azi si am vazut modele cu minim 1400 w.
Al tau e destul de peternic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

Eu l-am cumparat in urma cu un an, cu siguranta au aparut modele mai performante, deocamdata nu am avut probleme cu el, mai ales in ultima vreme in folosesc foarte des pt a prepara mancarea lui Keane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

Eu am de vreo 9 luni un Moulinex Odacio 3 si il folosesc zilnic mai ales storcatorul. Are si de framantat, si de razuit, si de batut ouale, si blender, si storcator. Sunt multumita de el, mai putin faptul ca tot la un sfert de kg de fructe stoarse trebuie sa eliberez vasul in care se aduna pulpa.

Mergi la inceput