Aspirante peste 30 de ani - cap. 2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pis sunt "beton" mama
cami multam te

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Pis eu aveam in urma cu 12 ani exact 47 de kg. Practic, aproape m-am dublat, mai ales in ultimii ani, de la tratamentele hormonale pt. cele 3 FIV-uri ( pe atunci doar 2; ultimul l-am facut in nov. ); stimularea cu Clomiphen; operatiile pt. endometrioza, stress din plin, etc.
Am reusit pt. ca mi-am dorit din tot sufletul sa slabesc si mai ales am fost convinsa ca as fi avut mai mult succes la cel de-al treilea FIV, daca voi reusi sa am o greutate normala. Numai ca nu a fost sa fie! Cel putin, partea buna e ca arat omeneste! Ajunsesem la pragul depresiei din cauza esecurilor FIV si a faptului cum aratam!
Mult succes cu FIV-ul! Doamne-ajuta sa reusesti!

Cami

Mergi la inceput

Cami si noi vom REUSIIIIIIIIII..ai sa vezi..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana] Pai nu se poate altfel! Sigur vom reusi!
Am plecat la

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Liana nu ma las te urmaresc...cand la FIV cand aici...
Cami nu stiu daca vrei sa mai incerci varianta FIV sau nu...dar se spune ca atunci cand Dumnezeu inchide o usa deschide o fereastra...Sigur va veni si "ziua" ta...ai grija de tine...apropo ti-am vazut pozele si eu am o pisica birmaneza...este o rasfatata...presupun ca si a ta este la fel... si multumesc de incurajari.

Pis

Mergi la inceput

Pis ai ghicit: motanul e copilul nostru!
Varianta FIV a trecut in planul B; momentan ne straduim mai intens ( o zi da, una ba ) si vedem ce va iesi ... Ne mai straduim vreun an si daca tot nu reusim, voi face al patrulea FIV, in Canada de data asta ( pe primele 2 tot acolo le-am facut ).

Cami

Mergi la inceput

asa sa faci Pis sa nu te lasi
si..si..cami care poze..unde? io nu vad??

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia T. spune:

zisaCami: Spune-mi te rog cat a costat un FIV in Canada si daca este ceva acoperit de OHIP/asigurare medicala(daca locuiesti in Ontario).
Noi am facut o inseminare in Toronto care ne-a costat peste 1000 CAD si am fost tare dezamagiti.Doctorul-simpatic de felul lui, nu prea a avut timp de noi,era foarte solicutat de pacienti.
Cineva ne-a povestit de o persoana care a incercat toate metodele / tratamentele posibile fara succes, iar cand a facut FIV-ul(nu stiu daca i-a reusit din prima), a nascut o fetita care juri ca este clona ei, asa de mult seamana.Cand a nascut avea 44 de ani !!!

Mergi la inceput

Claudia T - Fiv-urile le-am facut in Vancouver; primul m-a costat 6.000 $ ( FIV + ICSI ) + 3.000 $ tratamentul; al doilea a costat doar 500 $ ( inclusiv AH ) + ~ 400 $ tratamentul, pt. ca a fost ET cu embrioni congelati. Nu este acoperit de asigurarea medicala si oricum pt. mine nu conteaza pt. ca eu locuiesc in Romania, merg insa aproape in fiecare an acolo, la mama soacra. Clinica la care am facut eu este privata. Poti afla mai multe detalii la www.genesis-fertility.com Am fost pacienta dr-lui Yuzpee.
Liana pozele sunt aici:
http://photos.yahoo.com/zisaCami

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

cami, multamCam asa pa si eu, am mult de dat jos, 20 kg

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput