Aspirante peste 30 de ani - cap. 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor, ce mult scrieti, de abia apuc sa va urmaresc!
Pis ai puctia si ET saptamana viitoare, am sa-ti tin pumnii sa reusesti. Dar pana atunci mai vorbim.
Liana
Cami lasa ca poate reusiti natural si nu mai trebuie FIV. Iar daca vei mai face un FIV vei reusi de data aceasta, ai sa vezi. Cand vrei sa faci urmatorul FIV? Eu inca nu m-am hotarat daca il fac la vara sau la toamna. Stau pe ganduri pentru ca vara e perioada in care plecam in concediu si parca as vrea sa-mi fac si concediul, sa ma mai relaxez si sa-mi mai revin psihic, a fost un an greu pentru mine anul care a trecut. Si multumesc mult de urari (in legatura cu FIV la Szeged). Am vazut pozele, e dragut pisicul tau. Eu am o catelusa rasfatata, fara de care nu stiu ce m-as face.
Andicu ce faine sunt pozele cu marea inghetata. Le-am mai vazut, dar de cate ori ma uit nu-mi vine sa cred. Si tu ai un catel? E scump de tot, acum l-am vazut.
In legatura cu kg, eu in timpul FIV nu m-am ingrasat. Dar dupa, am inceput sa pun pe mine, desi incerc sa mananc putin. Si problema e ca ce s-a pus in plus, s-a pus pe si nu stiu cum sa le dau jos de acolo.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

zisaCami - bine ai revenit cu forte noi si optimista.
Vointa ai - ai demonstrat, deci? sigur vei reusi, nu trebuie sa te indoiesti de asta.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Buna fetelor...peste 30!
Felicitari Liana!
Pis..stiu ca e greu sa nu fi pe primul loc, dar acum ca mi-am bagat si eu "nasucul"pe aici nu mai esti "veterana".Eu am 39, 2 luni si inca ceva zile.
Gabi69....ma scuzi ca ti-am copiat "stilul"(nume utilizator.Sper ca nu primesc avand in vedere ca suntem mai aproape una de alta.Cele spuse de ClaudiaT m-au mai linistit deoarece si eu "inca" mai incerc.Tratamentele hormonale folosite pentru FIV sunt mai puternice decat cele pentru stimulare hormonala.Nici eu nu m-am ingrasat in timpul tratamentului, ci dupä.In timpul tratamentului chiar slabisem.Dupä tratament am pus 8 kg peste cele oricum prea multe care le "purtam".Acum am 84 kg si ce ma fac.....Tin cura de slabire si ma ingras, in loc sa slabesc.
In 2003, la 36,5 ani am ramas insarcinata.Am pierdut sarcina la aprox.2 luni si de atunci nu am mai ramas.Am facut stimulari hormonale cu Clomifen si Ethinylestradiol (3 luni), nea'doctoru zicea ca e culmea ce bine reactionez la medicamente, plus in a 11-a zi injectia Predalon si nimic.Am banuit ca urmare a chiuretajului e posibil ca trompele sa nu mai fie permeabile.Urma ca sa fiu total anesteziata, iar nea'doctoru sa-mi faca o mica incizie la buric si pe acolo sa intre cu o sonda sa coase, sa lipeasca sa repare in cazul in care era ceva de reparat.Am zi ca o sa-l mai cautatm si am lasat-o pe cand am mers in Romania, unde stiam ca se face de 20 de ani, fara anestezie.Trompele meloe sunt permeabile.Sotul si-a facut analizeze, e OK.Mda, "simpaticii" nu mai sunt atat de rapizi ca pe vremuri cand era mai tinerel, dar mai mult de 50% zburda.
Problema cea mai mare este ca noi fetelor ne stresam din cauza tratamentelor, a zilelor fertile, a socotelilor.Sincer, noi(doi) am inceput sa avem probleme cu.Mai mult eu decat el.Nu mai am chef, totul e stereotip pentru mine.Si din cauza kg in plus.
Si mai e si sentimentul de vinovatie pentru ca nu m-am dus la control in timp util, atunci actele mi se pareau mai importante si am zis: "maine....".Nu a fost zi sa nu plang mai bine de un an de zile.De fapt si acum mai izbucnesc in plans färä motiv.Si cand ma gandesc ca aici fac oamenii tratament psihiatric doar pentru a se lasa de fumat.Celor din campul muncii le plateste intreprinderea.
Gata!V-am ametit cu povestea mea.Incerc sa nu ma mai streses si sa fac tratamentul naturist cu ceai de napraznic+cretisoara.Ceaiul e bun oriunde si oricum.Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Da,Crinuta, avem o catelusa Golden Retriever de 40 kg ! are 3 ani 1/2 si e alintata casei.Pana una-alta, ea este fetita noastra!
Cu ingrasatul m-am razgandit ca Lachi mi-a spus sa nu fac nimic inainte de FIV, ei asa i-a zis dr., asa ca o s-o ascult. Nu vreau sa primejduiesc cu nimic o eventuala reusita. Macar sa fiu eu cu inima impacata ca am facut ce-am putut in privinta mea.
Si eu ma gandeam ca daca nu reusesc acum, mai incerc la toamna, prin octombrie, asa ca la vara as avea si eu timp de mers in vacanta. Da' poate reusesc acum...cine stie !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

PIS - numai maine nu-i poimaine.
Tu si Floran urmati cu vestile buuunee

Luli

Mergi la inceput

sau... cine stie poate vor mai aparea intre timp si alte surprize

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

gabi66 bine ai venit in club!
ma botezarati amandoua (si tu si Liana30) din gabi68 in gabi69.
Pupici si s-auzim de
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Bag si eu nasucul pe aici...vad ca gabi66 mi-a "suflat" locul premiant , bine-ai venit printre noi dar sedere cat mai scurta...lasa ai sa vezi tu ca cei din urma vor fi cei dintai
Liana inveti , inveti...esti ca o
Luli ...te-ai hotarat? Tu urmezi
Cami pentru tine si un de la pisica mea pentru motanul tau...tare mai e chipes..
Crinuta sa stii ca si pe mine au inceput sa ma stranga pantalonii...dar dr.mi-a spus ca este normala aceasta stare de disconfort pentru ca mi-au crescut ovarele in volum, etc, etc... pentru tine si un de la cainele meu pentru catelusa ta
eu am si un catel si o pisicuta... mai lipseste...dar poate are sa vina peste 3 saptamani...
Aveti grija de voi si la toate aspirantele peste 20 de ani ... pardon 30

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

hop si eu aici !
dragelor as vrea sa ne vedem cu bebe si la alta sectiune ;).

eu visez tot felul de bazaconii, dimineata ma trezesc mai obosita decat seara cand merg la nani ... nust ce sa ma mai fac:(
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

gabiiiiiiiiiii68 dau melu'
cami ..multumesc ,,acum le gasiiii
gabi66?????nu??? scrisai bine???bine ai venit in gasca

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput