Clubul nurorilor (11)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
andora spune:
Neata! Hop si eu sa ma plang la voi.....
Mona tare bine-ar fi de aplicat auto-calmarea cu consolarea ca "atata ii poate capul" O sa fac exercitii, poate are efect si la mine.
Flavia... cum e? Suntem aici cu tine Wow ai vazut cum te "parfumeaza" socruska sa mai uiti de singuratate? Bila alba pt ea
Lavinai ce face socruletul? Ce a avut?
Kiss ce aiurea e cand comenteaza cum va impartiti bugetul Sa folositi sanatosi si cu placere motorul si sa-l "plimbati" bine
Andreutza mama, pesemne ca si soacra ta adora sa fie centrul atentiei... hehe, astfel de exemplare trebuie nitel ignorate chiar daca e inainte de nunta... asa ca un avertisment... mama ce rea sunt aziMai dar de ce vrea sa fie luiata de la gara cu masina? Nu serveste transport in comun?
Aoleu si eu uitati sa-ti felicit surioara, bravos, sarcina usoara si bebe sanatos!!!
Si felicitari ca n-au mai aparut bubite, ti-am zis noi?
Dana nu plange, a plecat??
Sunsmile.. si tre' sa o ajutati si la gatit sau doar la cumparaturi pt pomana?
Fetelor sa ma plang si eu. Pe puncte.
1) capu-mi plesneste, durerea din gura s-a mutat pe stanga dupa ce ieri cam trecuse, m-am enervat ieri si m-a durut in piept azi noapte si acum naspa
2) socrella si "baiatu' mamii" alias sotioru' - vai saracu' cat munceste el si cat sta in frig, nu ca mine care toata ziua acasa la caldurica cu bebe cuminte-ingeras. Pai cum adik, cine cara de 2 ori/zi carut+bebe=15kg 1 etaj cu tot cu sacose de la piata? Cine fuge dupa bebe care face prostioare prin toata casa? Cine asculta tipete si cine educa bebe alintat de bunici?Io dom'le, fraiera de orasanca ce nu face nimic... in afara de ordine, mancare si plimbat copil+lucrurile aferente meseriei de mama. Genunchii ma taie de la greutate mereu, mijlocul mi-e frant de durere, spatele idem, inima doare, maselele nu mai zic dar asta e temporar, critici ascult, pai ce, sotul doar pana la serv. adica 3 statii departare merge 'prin frig" adica cu autobuzul, eu stau mult mai mult ca el afara... Off hai ca m-amofticat dar asa m-a enervat ieri... atata finete poa' sa aiba incat sa nu critice orasenii astia lenesi si puturosi in prezenta mea si mai ales cu adresa
Ce sa fac? Sa ma plang si eu ca ma doare mereu aia sau ailalta? Ca vad ca aia de se plang mai rau stau cel mai bine in ochii ei, saracutii, amaratii.... nu dau alte exemple ca s-ar putea sa ma mai cunoasca careva si o incurc si mai rau
Acum abia tin ochii deschisi de durere de cap, am luat 1 algocalmin+1fasconal si degeaba.
Asta e.
Tot ce sper e sa nu ma prinda ziua mea cu socrella pe cap ca nu stiu ce fac
Hai ca m-am plans... va pupic dulce si va doresc liniste sufleteasca
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Andreea uitai sa zic: felicitari pt sora ta, ar fi super sa nasteti deodata, da nu stiu dc se potriveste:)
Multumesc frumos. sanse sa nastem deodata...nu prea cred. Eu am cu o luna mai mult decat ea. Dar...cine stie....
![](gravida.gif)
Mai am 19 de zile pana la nunta
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by andora
Andreutza mama, pesemne ca si soacra ta adora sa fie centrul atentiei... hehe, astfel de exemplare trebuie nitel ignorate chiar daca e inainte de nunta... asa ca un avertisment... mama ce rea sunt aziMai dar de ce vrea sa fie luiata de la gara cu masina? Nu serveste transport in comun?
Aoleu si eu uitati sa-ti felicit surioara, bravos, sarcina usoara si bebe sanatos!!!
Si felicitari ca n-au mai aparut bubite, ti-am zis noi?
Nu de la gara sa o luam cu masina, ci de acasa de la ea, de la Targu Mures, adica 150 de km de la Miercurea Ciuc. Pe langa faptul ca ar trebui sa fac 300 de km dus-intors, mai cheltui bani si pe benzina (asta in cazul in care fac rost de masina), mai pierd si timpul aiurea cand as avea ce face aici...si ar mai fi multe. Iar de la Mures la Ciuc e tren direct. der fapt sunt foarte multe. Ca de la gara nu e problema, ca doar s-au inventat taxiurile, ca Ciucul nu e atat de mare incat sa fie mijloace de transport in comun pt toate stradutele. Sunt doar pt zonele suburbane.
![](gravida.gif)
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by andora
Fetelor sa ma plang si eu. Pe puncte.
1) capu-mi plesneste, durerea din gura s-a mutat pe stanga dupa ce ieri cam trecuse, m-am enervat ieri si m-a durut in piept azi noapte si acum naspa
2) socrella si "baiatu' mamii" alias sotioru' - vai saracu' cat munceste el si cat sta in frig, nu ca mine care toata ziua acasa la caldurica cu bebe cuminte-ingeras. Pai cum adik, cine cara de 2 ori/zi carut+bebe=15kg 1 etaj cu tot cu sacose de la piata? Cine fuge dupa bebe care face prostioare prin toata casa? Cine asculta tipete si cine educa bebe alintat de bunici?Io dom'le, fraiera de orasanca ce nu face nimic... in afara de ordine, mancare si plimbat copil+lucrurile aferente meseriei de mama. Genunchii ma taie de la greutate mereu, mijlocul mi-e frant de durere, spatele idem, inima doare, maselele nu mai zic dar asta e temporar, critici ascult, pai ce, sotul doar pana la serv. adica 3 statii departare merge 'prin frig" adica cu autobuzul, eu stau mult mai mult ca el afara... Off hai ca m-amofticat dar asa m-a enervat ieri... atata finete poa' sa aiba incat sa nu critice orasenii astia lenesi si puturosi in prezenta mea si mai ales cu adresa
Ce sa fac? Sa ma plang si eu ca ma doare mereu aia sau ailalta? Ca vad ca aia de se plang mai rau stau cel mai bine in ochii ei, saracutii, amaratii.... nu dau alte exemple ca s-ar putea sa ma mai cunoasca careva si o incurc si mai rau
Acum abia tin ochii deschisi de durere de cap, am luat 1 algocalmin+1fasconal si degeaba.
Asta e.
Tot ce sper e sa nu ma prinda ziua mea cu socrella pe cap ca nu stiu ce fac
Hai ca m-am plans... va pupic dulce si va doresc liniste sufleteasca
Pai socrii tai chiar nu sunt normali. Cum adik tu stai la caldurica in casa si nu faci nimic? Pai mancare cine face? Dar curatenie? Si cel mai important, de copil cine are grija? Eu cred ca nu as inghiti toate astea. De mult i le-as fi aruncat in fata pe toate. Asa, am noroc ca e departe si daca am chef o sun, daca nu , nu. Deci vorbesc cu ea cand vreau eu, si daca vreau. Atata timp cat o a pe mama langa mine....totul va fi ok. Stiu ca nu va fi mereu, dar macar acum vreau sa profit ca ta la 20 de minute de mine, si nuin alt localitate.
![](gravida.gif)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Neata,
Andora...pai plange-te si tu, mama! Daca asha esti "bine vazuta".... Acuma serios...las-o in plata Domnului! Nu te agita pt cine nu merita! Pup sa te faci bine!
Flavia...uite vezi? Ce socrela draguta ai? Sa folosesti parfumul cu placere si sa treaca repede sapt asta!
Andreutzo....bravo pt "neboala"! Vezi ca s-a rezolvat?!? Iar cu soacra....mai las-o! Tu te enervezi si ii faci rau lui BB! Pana la urma intelege ea!
Dana...pregateste-te pt sotiorul tau! Sa ne tii la curent!
Andora..nu, la gatit inca nu ne-a imbiat! Doar ca are nevoie de multe lucruri si iubi ar trebui sa faca un drum joi sa i le duca! Pt ca sambata e prea tarziu. Asta e! Nu-i vorba de bani, ci de timp. Mai ales ca eu nu am voie sa ies afara cel putin pana miercuri!
Hai ca va pup si ne auzim!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Andreutzo....bravo pt "neboala"! Vezi ca s-a rezolvat?!? Iar cu soacra....mai las-o! Tu te enervezi si ii faci rau lui BB! Pana la urma intelege ea!
Nu stiu ce si daca intelege. Ca pe mine ma termina gandul ca pana la urma va trebui sa ne milogim sa facem rost de o masina sa mergem dupa ea. Mi-a placut de socru' care ne-a sunat sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor, daca sa vina mai repede, sau e bine daca vine vineri. Ea nici macar nu ne-a intrebat cum stam cu pregatirile. Si il intreaba pe iubi cand e nunta. Va dati seama?
Ieri cand am sunat-o, am intrebat-o ce mai face. Mi-a spus ca mananca, i-am urat pofta mare si mi-am cerut scuze ca o deranjez de la masa. Stiti ce mi-a raspuns? Nu-i nimic, doar ca se racesc cartofii. Am amutit. Eu n-am mai avut vesti despre soacra, dar acum ... umplu paginile aici. Am niste nervi...
![](gravida.gif)
POZE
fannna2003 spune:
quote:NEATZA FETELE!
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by SunSmile
Nu stiu ce si daca intelege. Ca pe mine ma termina gandul ca pana la urma va trebui sa ne milogim sa facem rost de o masina sa mergem dupa ea. Mi-a placut de socru' care ne-a sunat sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor, daca sa vina mai repede, sau e bine daca vine vineri. Ea nici macar nu ne-a intrebat cum stam cu pregatirile. Si il intreaba pe iubi cand e nunta. Va dati seama?
Ieri cand am sunat-o, am intrebat-o ce mai face. Mi-a spus ca mananca, i-am urat pofta mare si mi-am cerut scuze ca o deranjez de la masa. Stiti ce mi-a raspuns? Nu-i nimic, doar ca se racesc cartofii. Am amutit. Eu n-am mai avut vesti despre soacra, dar acum ... umplu paginile aici. Am niste nervi...12+
POZE
a.cicel nu fi trista ce daca i se racesc cartofii...sa-i stea in gat daca e rautacioasa...moamaaaa da ca sa vina la voi e nevoie sa facetzi pe taxiul????
andora spune:
Sunsmile, dar unde sta soacra ta, trebe' musai sotul tau sa mearga sa-i duca "proviziile"? Uffff
De ce nu ai voie sa iesi pana joi?
Si.. de plans m-0as plange dar eu cand ma plang mi se arunca-n fata ca "da, daca umbli dezbracata, daca nu porti brau si genunchere d'aia te dor, daca nu ai grija de tine....etc
" si acum cand imi vine sa ma plang mai bine ma abtin
Andreea aoleu pai spune-i sotiorului sa o sune si sa-i zica 'mamicuta draga uite, ai tren la ora x, te asteptam in gara cu taxiul ca abia asteptam sa ne vedem" si poate-i inchide gura si nu zice nimic. Da' ce, ii amorteste dorsalul pe banchetele CFRului? Ia aratati-i cate accidente se petrec pe sosele
Si cum adica a-ntrebat cand e nunta? Si cum "se racesc cartofii"? Bai nene, eu nici n-as mai suna-o, l-as lasa pe barbatel s-o faca. Auzi, s-o intrebati de pe acum daca are vreo pretentie speciala la nunta ca cine stie ce i se mai nazareste ca n-ati facut si se simte lezata. Sfatul meu de capatai: acum e cum e, dar in ziua nuntii n-o lasa sa-ti strice buna dispozitie orice-ar fi! Ea a avut viata ei dar asta e cea mai frumoasa zi din viata ta, asculta-l pe Stan Patitul, fii egoista macar atunci
Mda. cu treburile-n casa asa e cum spui tu, dar ea ma compara cu femeile de la tara care au si 5 copii fiecare si 100 de animale plus gradina de ingrijit zilnic si reiese ca eu sunt o lenesa care nu face nimicuta Uff.. as vrea ca lista prioritatilor mele sad evina cam asa:
- copil - 10/24 h
- pregatiri Sf Valentin - 1/24h
- sot - 24/24h
- mancare - 1/24h
- socrella
- nervi
- dureri cap/masele etc
Am citit ca daca-ti faci listute si tai ce nu-ti doresti mai alungi energiile negative.... poate merge
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
OAU...i se raceau cartofii ma! Pai alti parinti sunt "disperati" cand ii suna copiii! Vor sa afle cum le merge, ce mai fac....cahhhh
Si cum adica nu stie cand e nunta? ...hai ca ma enervez si eu si scopul nu e asta, ci sa te sprijinim pe tine!
Ma gandesc...sa vorbeasca iubi tau cu ea! Si sa-i spuna ca va e greu sa gasiti o masina si ca aveti multe treburi atunci! Si ca o asteptati cu mare drag, ba chiar ii decontati taxiul din gara pana la voi!...poate in cele din urma intelege ca nu ea e centrul atentiei zilele acelea!
Eu iti tin pumnii! Sa ne tii la curent! Pupici
marinar spune:
Buna fetelor
Dupa ce am citit cum ati trecut de week-end cred ca sunt de invidiat- la mine nici urma de soacra, nu am vazut-o nu am auzit-o. ufff ce bine a fost.
a.cicel nu te mai enerva draguta, vrei sa faci riduri inainte de nunta.
andora- pup fata. Poate soacra ta s-a senilizat si a uitat cum se cresc copii. Hmmmmm...... cand ma gandesc ce norocoasa e cumnata mea- nu o deranjaza mama cu nimic. Iar de cand e gravida (mai are 2 saptamani si naste) i-a facut toate poftele.
Hai ca va pe toate si va doresc o saptamana fara acrituri la usa.
marinar