Clubul nurorilor (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andora ei stau undeva in jud. Ialomita, la vreo 52 km de Buc. Si iubi trebuie sa-i duca "cerintele" pana vineri. Ca ii trebuie sambata! Eu nu am voie sa ies din cauza operatiei! Sunt in medical. Azi mai am o interventie...sper sa nu ma omoare de tot!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

OAU...i se raceau cartofii ma! Pai alti parinti sunt "disperati" cand ii suna copiii! Vor sa afle cum le merge, ce mai fac....cahhhh
Si cum adica nu stie cand e nunta? ...hai ca ma enervez si eu si scopul nu e asta, ci sa te sprijinim pe tine!
Ma gandesc...sa vorbeasca iubi tau cu ea! Si sa-i spuna ca va e greu sa gasiti o masina si ca aveti multe treburi atunci! Si ca o asteptati cu mare drag, ba chiar ii decontati taxiul din gara pana la voi!...poate in cele din urma intelege ca nu ea e centrul atentiei zilele acelea!
Eu iti tin pumnii! Sa ne tii la curent! Pupici

Am sunat-o de pe tel. meu. Si cand mi-a spus ca i se racesc cartofii, in secunda urmatoare i-am dat tel. lui iubi. Sa vorbeasca el.
Si uite ca nici macar nu stie cand e nunta. Cel putin asa am inteles eu, cand i-a spus iubi "peste 3 saptamani". Din asta ce poti intelege? Ca nasca atunci? In nici un caz.
Si apropo de sarcina, nici macar nu m-a interbat daca sunt bine, sau daca am greturi, sa nu mai vorbim de felicitarile de rigoare. E ca si cum nu s-ar intampla nimic. Eu nu am vorbit cu ea inca anul asta. Doar iubi i-a spus ca sunt insarcinata.
Nu ma incalzesc pe mine felicitarile sau grijile ei, dar macar din politete ar putea sa scoata 2 vorbe.

12+
Mai am 19 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Asa e cum ziceti voi, Andreea exact, nu ea e centrul atentiei si va tb sa se impace cu asta !!!
Soacra-mea clar a uitat cum se cresc copiii.. daca eram aici cand avea fiica-mea 3-4 zilisoare, sa va zic cum stateam eu dupa fundul soacra-mii, cum era camera bebelui plina de musafiri si mie-mi venea sa-mi iau campii, cum ma certa socrella ca nu stiu sa alaptez/sa ingrijesc copilul, cum refuzam eu cu incapatanare de "orasanca" la 2 luni sa-i dau gris cu lapte sau la 5 zile miere plus suzeta, cum la 8 luni nu fugea prin curte, cum tineam eu copilul infofolit in caldura cand ea de fapt avea bufeuri... si punctul culminant cum am dormit eu+sot+soacra in acelasi pat langa patutul bebelui la 4-5 zile cateva nopti si la fiecare scancet 'ce are draga, of ce mai maraie, ii e foame, n-ai lapte destul/bun... imi vine s-o trec la albastre

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sunsmile of tin pumnii azi sa nu te doara
Andreea cum mai nici felicitari nici nimica? hmmmm..... tin minte cum m-am dus eu cu burta la gura la socrella la tara si ma simnteam lezata ca nici macar n-a intrebat cum ma simt..deh, daca stiam ca va fi fata.. si ea vrea baieti Morala: sa te doara undeva de chestiile astea, vei avea multe de infruntat dar daca o "educi" de pe acum, finut desigur, sa vezic e bine-ti va fi...
Nu va mai enervati fetelor.. ca eu incerc sa ma calmez dar degeaba...

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Eu pe la ea nu mai merg degraba. Asta e clar. M-am suparat rau de tot. Poate nici nepotelul nu i-l duc sa-l vada.

12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

mai fetelor am si eu un cui....acum 2 ani am facut un imprumut la banca ptr o colega de servici acum 1 an persoana a plecat din tara si platesc bine merci datoria la banca.
bineinteles ca atunci cand a plecat nu am stiut,sotul ei lucreaza tot la noi.
Surpriza a fost ca am descoperit ca ei nu mai au nici un bun pe numele lor(vanzari fictive).
NU mai spun ca m-a lasat balta cu rate restante pe care a trebuit sa le achit si sa aduc imprumutul la zi.Ma bucur ca mai am numai un an de plata.Dupa ce a plecat am constatat ca nu eram singura idioata mai erau inca vreo 25 de binevoitori ca mine...care platesc in continuare ptr bunatatea lor.ATENTIE deci nu fiti asa de buni la inima.
Am facut in grup plangere la politie...si...nimic, in loc sa vina cineva sa ancheteze a spus sa-l sunam noi pe el sa luam un avocat si s-o dam in judecata.mai ce iti e si cu tara asta...mai vad eu banii...in vreo 20 de ani.

Mergi la inceput

Fana e super naspa ce ti se intampla. Din fericire nu am avut parte de astfel de colegi. Dar de ce ati facut imprumutul pe numele vostru? Si nu ati fost doar giranti? Sau nu aveau domiciliu in localitatea de unde vroiau sa scoata bani? Cred ca in afara de a o da in judecata, altceva nu puteti face. Dar cum nici un bun nu e pe numele lor....nu stiu ce veti scoate de la ei. E foarte nasoala situatia. Multa bafta.

12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mai da ce ati scris:) Am deschis un capitol nou, va astept sa continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68366" target="_blank">aici

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput