Cat de inteligenti sunteti?
www.startrek.as.ro/test_MENSA.xls" target="_blank">Aici puteti vedea cat de inteligenti sunteti
Va rog sa va declarati punctajul.
Dupa cateva ore pierdute, un pachet de tigari fumat si o durere de cap m-am convins ca sunt un GENIU (24 puncte)
P.S. Sa nu trisati ca va creste ... nasul
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
Raspunsuri
katty spune:
Esti criminala! Am stat 10 minute, si am reusit 8 (cat de cat inteligenta). Nu fumez deci ... ! Mai stau diseara acasa!
P.S. Dar raspunsurile unde-s?
Catalina & Andrei (3ani si 6 luni)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)
kisstherain999 spune:
Sa nu va chinuiti la intrebarile 12, 24, 33 ca raspunsurile nu au nici o logica.
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
katty spune:
Am ajuns la 18. La 12,24 si 33 n-am gasit, inca!!
Cine l-a facut (testul)? E supertare!
Am raspuns la: 1, 2, 3, 5-6, 9,11, 15-16, 18, 21-23, 25-27, 29 si 32.
Catalina & Andrei (3ani si 6 luni)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)
CORNELIAP33 spune:
7 minute 8 puncte. Vai de capu' meu!
Dar acum as vrea sa aflu si rezultatele. Cum fac????
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Nadia1976 spune:
Ce e la 21? Eu eram sigra ca e "29 zile in febr. intr-una an bisect"... se pare ca nu e...
Winners don't quit; quitters don't win.
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976
Ce e la 21? Eu eram sigra ca e "29 zile in febr. intr-una an bisect"... se pare ca nu e...
Asta e raspunsul dar atentie cum scri fraza! Mie prima data mi l-a dat ca fals ca bagasem un "space" in plus intre 2 cuvinte! Am remediat si acum e corect,mi-a dat punctul!
Ina
Nadia1976 spune:
La fel de sigura eram la nr. 13 ca "32 este temp. in Grade Farraday la care Apa Ingheata"... imi spune False
Nadia1976 spune:
Mishulina, am rezolvat-o... dar la intrebarea cu 32 este T in G F la care A I??? Asta cum o rezolv???